Χίλια Μπράβο: Ο Στέφανος Κασσελάκης υιοθέτησε πυρόπληκτο σκύλο από την φωτιά στην Αττική και τον πήρε σπίτι του

August 14, 2024
Μεγάλη επιτυχία: Ο Στέφανος Κασσελάκης ανέλαβε την φροντίδα ενός σκύλου που είχε πληγεί από τη φωτιά στην Αττική και τον φιλοξένησε στο σπίτι του.

Χίλια Μπράβο: Ο Στέφανος Κασσελάκης υιοθέτησε πυρόπληκτο σκύλο από την φωτιά στην Αττική και τον πήρε σπίτι του


Διαφ.

Στο πλαίσιο των πρωτοβουλιών του για την αντιμετώπιση των συνεπειών της καταστροφικής πυρκαγιάς που έπληξε την Αττική, ο Στέφανος Κασσελάκης επισκέφθηκε μια δομή φιλοξενίας για κατοικίδια ζώα που έχουν πληγεί από την καταστροφή. Η συγκεκριμένη δομή, η οποία εδρεύει στο Γαλάτσι, έχει αναλάβει τη φροντίδα των ζώων που περισυλλέγονται από πυροσβέστες και εθελοντές από τις κατεστραμμένες περιοχές.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του, ο Στέφανος Κασσελάκης είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους υπεύθυνους της δομής, εκφράζοντας την ευγνωμοσύνη του για την αξιέπαινη προσπάθειά τους. Επιπλέον, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ προσέφερε τρόφιμα για τα ζώα της δομής και προχώρησε στην υιοθεσία ενός σκύλου, ενισχύοντας με αυτόν τον τρόπο την πρωτοβουλία και τη στήριξη προς τα πληγέντα κατοικίδια.

Δείτε τις φωτογραφίες που απεικονίζουν την επίσκεψη του Στέφανου Κασσελάκη στη δομή φιλοξενίας κατοικίδιων ζώων:

width=750 width=750 width=750 width=752 width=750 width=750 width=750 width=750 width=752 width=750 width=750 width=752 width=750 width=750 width=750 width=750 width=750 width=750 width=752 width=750 width=750 width=751 width=751 width=750 width=750

“Άγγιξε” τους Έλληνες ο Κασσελάκης: Τους κόψατε τις διακοπές, το air condition, τώρα θα τους κόψετε και τον καφέ;

Ο Στέφανος Κασσελάκης, μέσω βίντεο που ανέβασε στα social media, επιτέθηκε στην κυβέρνηση και τον Κυριάκο Μητσοτάκη για την υπαγωγή του καφέ σε ΦΠΑ 24%.

Η επίθεση του Στέφανου Κασσελάκη στον Κυριάκο Μητσοτάκη

Ειδικότερα, κατά τη διάρκεια επίσκεψης σε καφετέρια, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, διαβάζοντας τη σχετική απόδειξη, υπογράμμισε ότι ΦΠΑ 24%. Νόμιζα ότι άλλα μας είχε πει ο κ. πρωθυπουργός. Κρίμα και είχα πιστέψει τα πρωτοσέλιδα και λέω για μία αφορά ο κ. Μητσοτάκης τηρεί τις δεσμεύσεις του.

Ο

Ο Στέφανος Κασσελάκης πρότεινε τίτλους για τον Κυριάκο Μητσοτάκη

Απευθυνόμενος στα ΜΜΕ, επεσήμανε ότι προτείνω νέους τίτλους: Ακρίβεια ίσον Μητσοτάκης, έμμεσοι φόροι ίσον Μητσοτάκης. Πώς το είπε αυτός ο υπουργός που είναι φανατικός του κ. Μητσοτάκη (σ.σ. Άδωνις Γεωργιάδης); “Οι φόροι με Μητσοτάκη μόνο προς τα κάτω”.

Και συμπληρώνει ο Στέφανος Κασσελάκης ο κ. Μητσοτάκης ανέβασε τον ΦΠΑ στο 24% σε όλα τα προϊόντα παντού. Άλλος ΦΠΑ στον χέρι, άλλο στον τραπέζι. Ποιον ωφελεί αυτό; Μα φυσικά τις μεγάλες αλυσίδες που πουλάνε takeaway. Για τον μικρομεσαίο επιχειρηματία της εστίασης… Δύο μέτρα και δύο σταθμά. Τελείως παράλογο, τελείως άδικο. Να πάρει πίσω αυτό το άδικο μέτρο και να αφήσει τον Έλληνα να ευχαριστηθεί τον καφέ του σε μια τιμή αξιοπρέπειας. Κόψατε τις διακοπές στους Έλληνες, κόψατε το air condition με το ακριβό ρεύμα, τώρα πάτε να τους κόψετε και τον καφέ;.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: