Κι όμως είναι αλήθεια: Το πραγματικό ποσό που παίρνει ο Πέτρος Φιλιππίδης από την επανάληψη της σειράς «50 – 50» στο Mega

August 14, 2024
Παρ όλα αυτά, είναι αληθινό ότι ο Πέτρος Φιλιππίδης λαμβάνει ένα πραγματικό ποσό από την επανάληψη της σειράς 50-50 στο Mega.

Κι όμως είναι αλήθεια: Το πραγματικό ποσό που παίρνει ο Πέτρος Φιλιππίδης από την επανάληψη της σειράς 50 – 50 στο Mega


Διαφ.

Η σειρά “Πενήντα – Πενήντα” προβάλλεται σε επανάληψη στο Mega, για ακόμη ένα καλοκαίρι, σημειώνοντας υψηλά νούμερα τηλεθέασης, με τον Πέτρο Φιλιππίδη, ενός εκ των βασικών πρωταγωνιστών, να λαμβάνουν ένα ποσό μηνιαίως.

Ειδικότερα, η σειρά συνεχίζει να τραβά την προσοχή του τηλεοπτικού κοινού, ακόμα και μετά τα σοβαρά νομικά ζητήματα που έχουν προκύψει με τον Πέτρο Φιλιππίδη.

Η επαναφορά της σειράς στη μικρή οθόνη προκάλεσε συζητήσεις αναφορικά με το αν είναι ηθικά αποδεκτό να προβάλλονται σειρές στις οποίες συμμετέχει ο ηθοποιός, δεδομένων των κατηγοριών που αντιμετώπισε.

Το ζήτημα δίχασε την κοινή γνώμη και στον καλλιτεχνικό χώρο, αφού ορισμένοι ηθοποιοί τάχθηκαν υπέρ της μη προβολής των σειρών, υποστηρίζοντας πως η παρουσία του Πέτρου Φιλιππίδη στην τηλεόραση δεν είναι πλέον αποδεκτή.

Άλλοι ισχυρίστηκαν πως οι επαναλήψεις των σειρών πρέπει να συνεχιστούν, καθώς σε αυτές συμμετείχαν πολλοί ηθοποιοί που δεν θα έπρεπε να στερηθούν τα έσοδα από τις επαναλήψεις.

Πενήντα

Παρά τις αντιδράσεις, το Mega αποφάσισε να προβάλει ξανά τη σειρά Πενήντα – Πενήντα και το ερώτημα που προκύπτει είναι πόσα χρήματα κερδίζει ο Πέτρος Φιλιππίδης από αυτή την επανάληψη.

Τα έσοδα από τις επαναλήψεις του “Πενήντα – Πενήντα” για τον Πέτρο Φιλιππίδη

Στην ελληνική τηλεόραση, οι ηθοποιοί εισπράττουν από 0,30 έως 0,80 ευρώ ανά επεισόδιο για τις επαναλήψεις, ενώ οι πρωταγωνιστές κερδίζουν συνήθως από 7 έως 10 ευρώ.

Συνεπώς, ο Φιλιππίδης κερδίζει το ποσό των 10 ευρώ ανά επεισόδιο και με 5 επεισόδια την εβδομάδα, τα έσοδά του ανέρχονται σε περίπου 200 ευρώ το μήνα.

Τούμπα όλα: Ανατροπή & λύτρωση για τον Πέτρο Φιλιππίδη, επιτέλους λάμπει η αλήθεια -Τον αθωώνουν τα νέα στοιχεία

Εξελίξεις φαίνεται πως θα έρθουν για την υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη και τη δικαστική διαμάχη που έχει τα τελευταία χρόνια μετά τις καταγγελίες για βιασμό και απόπειρες βιασμού.

Στο εφετείο για δύο υποθέσεις θα καθίσει στις 3 Ιουνίου ο Πέτρος Φιλιππίδης. Πριν από μερικούς μήνες, ο ηθοποιός κρίθηκε ένοχος για δύο απόπειρες βιασμού στο δικαστήριο και έκτοτε, οι εμφανίσεις του είναι ελάχιστες.

Η δικηγόρος του Πέτρου Φιλιππίδη, Κική Πακιρτζίδου, μίλησε στο Ακόμα Δεν Είδες Τίποτα.

Ξεκινήσαμε με τρεις καταγγέλλουσες, για την πρώτη έχει αθωωθεί αμετάκλητα. Η αμφιβολία ήταν απέναντι στην καταγγέλλουσα και όχι στον κ. Φιλιππίδη. Η δε απόφαση έγινε αμετάκλητη γιατί η καταγγέλλουσα οδήγησε με ψευδείς καταθέσεις και δεν έκανε αίτηση για την έφεση της απόφασης ενώ περιφερόταν σε ανακριτικά γραφεία και έλεγε πως την είχε βιάσει. Έλεγε πως κράτησε το παντελόνι του πρώτου βιασμού και το φόρεσε τη δεύτερη φορά που πήγε. Αυτά αντιβαίνουν στη κοινή λογική. Έτσι, αυτός ο κύκλος έχει κλείσει και απομένουν οι δύο καταγγελίες, είπε αρχικά και συνέχισε, λέγοντας:


Πηγή

Διαβάστε επίσης: