Καλοκαιρινή πανδημία… χωρισμών στην ελληνική σόουμπιζ: Τα 5 ζευγάρια που “τελείωσαν” τον γάμο τους ξαφνικά μέσα στο καλοκαίρι το 2024

August 14, 2024
Καλοκαιρινή πανδημία… διαζυγίων στον ελληνικό κόσμο της showbiz: 5 ζευγάρια που έλυσαν τον γάμο τους ξαφνικά το καλοκαίρι του 2024.

Καλοκαιρινή πανδημία… χωρισμών στην ελληνική σόουμπιζ: Τα 5 ζευγάρια που τελείωσαν τον γάμο τους ξαφνικά μέσα στο καλοκαίρι το 2024


Διαφ.

Πέντε διάσημα ζευγάρια ανακοίνωσαν το τέλος του γάμου τους, εν μέσω καλοκαιριού και ξεκίνησαν τις καλοκαιρινές τους διακοπές.

Ειδικότερα, τα ζευγάρια της εγχώριας σόουμπιζ, είτε επιβεβαίωσαν τις φήμες του διαζυγίου τους, είτε προκάλεσαν έκπληξη με την ανακοίνωση του χωρισμού τους και ξεκίνησαν μια νέα καθημερινότητα μετά από πολλά χρόνια κοινής πορείας με τον άνθρωπό τους.

Διάσημα ζευγάρια που ακολούθησαν χωριστούς δρόμους

Αθηνά Οικονομάκου – Φίλιππος Μιχόπουλος

Διάσημα

Ο χωρισμός βόμβα ήρθε λίγο πριν το καλοκαίρι, όταν η ηθοποιός και ο επιχειρηματίας ανακοίνωσαν το τέλος του γάμου τους, με μια λιτή δημόσια ανακοίνωση.

Έπειτα από 10 χρόνια κοινής διαδρομής και την απόκτηση των δύο παιδιών μας, είμαστε στη δυσάρεστη θέση να ανακοινώσουμε τη λύση του γάμου μας. Τα παιδιά μας είναι αυτά που θα μας ενώνουν για πάντα και ως στοργικοί γονείς, θα είμαστε συνεχώς δίπλα τους με απεριόριστη αγάπη, υπογράμμισαν.

Λίγες εβδομάδες μετά, η ηθοποιός έκανε τις πρώτες της δημόσιες εμφανίσεις με τον νέο της σύντροφο, τον 38χρονο Μπρούνο Τσερέλα, μπασκετμπολίστα, που μπήκε στη ζωή της. Το νέο ζευγάρι αυτή την περίοδο απολαμβάνει τις πρώτες του κοινές διακοπές, τόσο σε Ελλάδα, όσο και εξωτερικό.

Κατερίνα Τσάβαλου – Δημήτρης Στεργίου

width=900

Μετά από επτά χρόνια γάμου, η ηθοποιός και ο σύζυγός της, χώρισαν. Η Κατερίνα Τσάβαλου και ο Δημήτρης Στεργίου παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο, το 2017, στο Δημαρχείο Φαλήρου, λίγο πριν από τη γέννηση της κόρης τους, το 2018.

Ο Δημήτρης Στεργίου δεν έχει καμία σχέση με τον καλλιτεχνικό χώρο, μιας και είναι στέλεχος του ομίλου Βασιλειάδη, που ειδικεύεται στη διαχείριση αποβλήτων, ενέργειας και υδάτινων πόρων.

Φωτεινή Ντεμίρη – Χάρης Γρηγορόπουλος

width=900

Μετά από 30 χρόνια έγγαμου βίου, η Φωτεινή Ντεμίρη και ο Χάρης Γρηγορόπουλος οδηγήθηκαν σε χωρισμό. Μια απόφαση η οποία αιφνιδίασε στα media, αφού το κοινό είχε συνηθίσει να τους βλέπει μαζί στη ζωή, αλλά και στην τηλεόραση, μέσα από τους ρόλους τους στο Καφέ της Χαράς.

Ναι έχουμε χωρίσει. Είμαστε όμως οικογένεια. Δεν παύουμε να είμαστε οικογένεια και να αγαπιόμαστε. Έχουμε χωρίσει σαν ζευγάρι αλλά δεν παύουμε να είμαστε οικογένεια και αγαπημένοι επεσήμανε η Φωτεινή Ντεμίρη.

Διακοπές μετά τον χωρισμό διάσημων ζευγαριών

Μαρία Αναστασοπούλου – Γιάννης Κολοκυθάς

Διάσημα

Μετά από 12 χρόνια σχέσης, η Μαρία Αναστασοπούλου και ο Γιάννης Κολοκυθάς αποφάσισαν να χωρίσουν, αλλά κανείς από τους δύο δεν έχει μιλήσει, μέχρι στιγμής, για τον χωρισμό τους.

Η δημοσιογράφος, διανύει ένα καλοκαίρι ριζικών αλλαγών, αφού προηγήθηκε το τηλεοπτικό διαζύγιο με τον ANT1, με την ίδια να επιστρέφει από τη νέα σεζόν στον ΣΚΑΪ και στη νέα ενημερωτική εκπομπή που θα παρουσιάζει με τον Άρη Πορτοσάλτε.

Μαρία Κορινθίου – Γιάννης Αϊβάζης

width=900

Σαν βόμβα έσκασε, πριν λίγες μέρες, η είδηση για το διαζύγιο της Μαρίας Κορινθίου από τον Γιάννη Αϊβάζη, μετά από 17 χρόνια κοινής πορείας και την απόκτηση μιας κόρης.

17 χρόνια… είμαστε μαζί σε αυτό με το Γιάννη @yannisaivazis…Ευχαριστούμε για την μεγάλη αγκαλιά και την αγάπη σας… αλλά και το σεβασμό που μας δείχνεται σημείωσε η ηθοποιός στην ανάρτησή της.

Διαζύγιο με δελτίο Τύπου: 10 διάσημα ζευγάρια που τελείωσαν τον γάμο τους μέσω ανακοίνωσης στα μέσα ενημέρωσης

Στις 26 Απριλίου, μέσω ενός επίσημου δελτίου τύπου, η Αθηνά Οικονομάκου και ο Φίλιππος Μιχόπουλος ανακοίνωσαν τον χωρισμό τους, μετά από δέκα χρόνια κοινής πορείας και την απόκτηση δύο παιδιών.

Με αφορμή την ανακοίνωση του χωρισμού, ήρθαν στη μνήμη μας ορισμένα ζευγάρια που έχουν διαλυθεί και έχουν κοινοποιήσει το γεγονός μέσω ανακοίνωσης στα μέσα ενημέρωσης.

Αθηνά Οικονομάκου – Φίλιππος Μιχόπουλος

Έπειτα από 10 χρόνια κοινής διαδρομής και την απόκτηση των δύο παιδιών μας, είμαστε στη δυσάρεστη θέση να ανακοινώσουμε τη λύση του γάμου μας. Τα παιδιά μας είναι αυτά που θα μας ενώνουν για πάντα και ως στοργικοί γονείς, θα είμαστε συνεχώς δίπλα τους με απεριόριστη αγάπη έγραφαν στην ανακοίνωση τους.

width=2500

Τατιάνα Μπλάτνικ – Νικολάος της Ελλάδας

Λίγο νωρίτερα, συγκεκριμένα στις 19 Απριλίου 2024, ο Νικόλαος και η Τατιάνα Μπλάτνικ ανακοίνωσαν την απόφασή τους να λύσουν τον γάμο τους μετά από 14 χρόνια συνεύρεσης. Η ανακοίνωση του διαζυγίου εκδόθηκε μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της πρώην ελληνικής βασιλικής οικογένειας.

width=1920

Ελένη Μενεγάκη – Γιάννης Λάτσιος

Τον Ιανουάριο του 2010, μετά από εννέα χρόνια ενωμένης ζωής και τη γέννηση τριών παιδιών, η Ελένη Μενεγάκη και ο Γιάννης Λάτσιος ανακοίνωσαν τον χωρισμό τους, κρατώντας σε απόλυτη εχεμύθεια τον λόγο που τους οδήγησε σε αυτήν την απόφαση.

Έπειτα από 9 χρόνια κοινής ζωής και την απόκτηση 3 ανήλικων ακόμα παιδιών, αποφασίσαμε από κοινού να προχωρήσουμε πλέον ο καθένας χωριστά. Ως πρόσωπα αλλά πάντα μαζί ως γονείς που μοιράζονται την αγάπη για τα παιδιά τους και την αγωνία για το μέλλον τους. Είμαστε σίγουροι ότι η απόφασή μας αυτή θα υποστηριχθεί και θα γίνει σεβαστή από όλους, έγραφε η ανακοίνωση.

width=1024

Δέσποινα Βανδή – Ντέμης Νικολαΐδης

Μετά από δεκαοκτώ χρόνια κοινής πορείας και τη απόκτηση δύο παιδιών, της Μελίνας και του Γιώργου, η Δέσποινα Βανδή και ο Ντέμης Νικολαΐδης ανακοίνωσαν τον χωρισμό τους.

Ύστερα από 18 χρόνια, πήραμε την απόφαση να προχωρήσουμε στη λύση του γάμου μας. Απόλυτη προτεραιότητά μας είναι η φροντίδα και η προστασία των παιδιών μας και παρακαλούμε για το σεβασμό της απόφασής μας και της προτεραιότητάς μας ανέφερε η ανακοίνωση.

width=1200

Τζένη Μπαλατσινού – Πέτρος Κωστόπουλος

Το έτος 2014, η Τζένη Μπαλατσινού και ο Πέτρος Κωστόπουλος ανακοίνωσαν τον χωρισμό τους και την απόφασή τους να ακολουθήσουν ξεχωριστές ζωές.

Μετά από πολύ πόνο, αλλά κι αμηχανία, εξαιτίας του δημοσίου χαρακτήρα της ανακοίνωσης, θα θέλαμε να δηλώσουμε ότι δεν είμαστε πια ζευγάρι. Αφού προσπαθήσαμε και οι δύο για αρκετό καιρό να σώσουμε τον γάμο μας. Καταλήξαμε στην απόφαση να χωρίσουμε και να διατηρήσουμε ανέπαφα όλα τα αποθέματα αγάπης κι αλληλοεκτίμησης. Παραμένουμε πάνω απ’ όλα οικογένεια και ομάδα στη δουλειά μας. Οι ωραιότεροι καρποί των 20 χρόνων σχέσης και 18 χρόνων γάμου είναι τα τρία υπέροχα παιδιά μας. Στα οποία ως γονείς θα συνεχίσουμε να προσφέρουμε το περιβάλλον μιας αγαπημένης οικογένειας ανέφεραν στην ανακοίνωσή τους.

width=1200

Φαίη Σκορδά – Γιώργος Λιάγκας

Το 2016, η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας ανακοίνωσαν με κοινή δήλωση μέσω της εφημερίδας Real News το τέλος του γάμου τους.

Ναι, δεν είμαστε πια μαζί, αλλά έχουμε δύο υπέροχα παιδιά που λατρεύουμε και θα µας ενώνουν για πάντα είχαν πει.

width=1202

Κατερίνα Καραβάτου – Κρατερός Κατσούλης

Μία δεκαετία διήρκεσε η ένωση της Κατερίνας Καραβάτου και του Κρατερού Κατσούλη, με το ζευγάρι να ανακοινώνει την κατάληξή τους μέσω του νομικού τους εκπροσώπου.

Στην ανακοίνωση έλεγαν: Έπειτα από μεγάλη προσπάθεια και με μεγάλη αγάπη μεταξύ μας, αποφασίσαμε να προχωρήσουμε στην λύση του γάμου μας….Παρακαλούμε, για τον σεβασμό της απόφασής μας, ιδίως δε των τέκνων μας, ώστε η σημαντική αυτή αλλαγή στην ζωή τους να είναι όσο το δυνατόν πιο ανώδυνη.

width=1200

Βάσω Λασκαράκη – Γιάννης Τσιμιτσέλης

Τον Σεπτέμβριο του 2017, ο Γιάννης Τσιμιτσέλης και η Βάσω Λασκαράκη ανακοίνωσαν το τέλος της συζυγικής τους ένωσης, μετά από πολλά χρόνια κοινής ζωής και την απόκτηση ενός παιδιού.

O κ. Γιάννης Τσιμιτσέλης και η κα Βάσω Λασκαράκη επιθυμούν να θέσουν υπόψιν των Μέσων Μαζικής Ενημέρωση του έντυπου και ηλεκτρονικού τύπου, ότι με κοινή απόφαση τους απόφαση, την οποία έλαβαν με πνεύμα και σε κλίμα απόλυτης συνεννόησης και αλληλοκατανόησης, επέλεξαν να κλείσουν τον κύκλο της συζυγικής τους ζωής εξέδωσαν στην ανακοίνωση.

width=2500

Σοφία Παυλιδου – Χρήστος Φερεντίνος

Τον Οκτώβριο του 2016, ο Χρήστος Φερεντίνος και η Σοφία Παυλιδου, αντιδρώντας στην έντονη δημοσιότητα που περιελάμβανε φήμες για τον χωρισμό τους, εξέδωσαν μαζί μια κοινή δήλωση.

Χωρίσαμε! Είναι οριστικό και από τον Σεπτέμβριο μένουμε σε διαφορετικά σπίτια. Και δεν είναι… σενάρια.

width=1200

Σίσσυ Χρηστίδου – Θοδωρής Μαραντίνης

Τον Απρίλιο του 2019, μετά από 13 χρόνια συνεργασίας και 9 χρόνια έναστρου γάμου, η Σίσσυ Χρηστίδου και ο Θοδωρής Μαραντίνης ανακοίνωσαν επισήμως την απόφασή τους για το τέλος της συντροφικής τους σχέσης.

Αποφασίσαμε από κοινού να χωρίσουμε τους δρόμους μας σαν ζευγάρι, μετά από 13 χρόνια κοινής πορείας και 9 χρόνια γάμου. Αυτή τη δύσκολη απόφαση την πήραμε ύστερα από πολύ μεγάλη προσπάθεια, ώριμη σκέψη και πάντα μέσα από το πρίσμα της αδιαμφισβήτητης αγάπης που μοιραζόμαστε για τα δύο μας παιδιά, για τα οποία ασφαλώς και παραμένουμε ενωμένοι και αφοσιωμένοι γονείς, διατηρώντας την οικογένειά μας κάτω από μια νέα, πρωτόγνωρη για εμάς, δομή ανέφεραν στην ανακοίνωσή τους.

width=1260


Πηγή

Διαβάστε επίσης: