Δυστυχώς κάηκε και αυτό: Ο μικρός θησαυρός που φυλούσε ο Ζουγανέλης στον Βαρνάβα και καταστράφηκε μαζί με το σπίτι του μέσα στη φωτιά

August 15, 2024
Δυστυχώς, ο μικρός θησαυρός που φυλούσε ο Ζουγανέλης στον Βαρνάβα κάηκε και καταστράφηκε μαζί με το σπίτι του στη φωτιά.

Δυστυχώς κάηκε και αυτό: Ο μικρός θησαυρός που φυλούσε ο Ζουγανέλης στον Βαρνάβα και καταστράφηκε μαζί με το σπίτι του μέσα στη φωτιά


Διαφ.

Ο Γιάννης Ζουγανέλης σε συνέντευξή του στην εφημερίδα “On Time”, αναφέρθηκε στην καταστροφή του σπιτιού του στον Βαρνάβα, από την πυρκαγιά που έπληξε τη Βορειοανατολική Αττική, την περασμένη Κυριακή.

Μόνο το εκκλησάκι διασώθηκε από το σπίτι του Γιάννη Ζουγανέλη στον Βαρνάβα

Ειδικότερα, η καταστροφή που υπέστη η εξοχική κατοικία του καλλιτέχνη ήταν ολοσχερής και το μόνο που διασώθηκε ήταν το εκκλησάκι του Αγίου Νικολάου, το οποίο βρισκόταν εντός του οικοπέδου του, έντεκα στρεμμάτων, στη μνήμη του πατέρα του, Νικολάου.

Τόσο ο ίδιος, όσο και η οικογένειά του, επισκέπτονταν αρκετά συχνά το εν λόγω σπίτι.

Όπως υπογράμμισε ο Γιάννης Ζουγανέλης “είμαι σοκαρισμένος. Ήταν μια ωραία μονοκατοικία με κήπο “πνιγμένη” στα δέντρα. Κάηκε ολοσχερώς από την πρώτη στιγμή που ξέσπασε η πυρκαγιά, αλλά το έμαθα χθες γιατί δεν είχε προσβασιμότητα. Πάει ο παράδεισός μου, εδώ που ερχόταν η Ελεωνόρα και ήταν το ησυχαστήριό μας”.

Γιάννης

Ζημιές ανυπολόγιστης συναισθηματικής αξίας υπέστη ο Γιάννης Ζουγανέλης

Τέλος, έκανε αναφορά στα όσα είχε μέσα το εξοχικό του -υλικής και συναισθηματικής αξίας- τα οποία κάηκαν μαζί με το σπίτι, επισημαίνοντας “τα πάντα είχα μέσα. Ένα οργανωμένο σπίτι που το έφτιαξα με κόπους μιας ζωής. Είχε μέσα και μουσικά όργανα, οικογενειακές φωτογραφίες, όλα πράγματα αγαπημένα που έγινα στάχτη. Είχα κι έναν πίνακα μεγάλης οικονομικής και συναισθηματικής αξίας, έργο του Φώτη Κόντογλου, που τον είχα αφήσει εδώ γιατί πίστευα ότι ήταν προστατευμένο. Έγινε κι αυτό στάχτη μαζί με όλα τα άλλα. Ήταν ένα υπέροχο ησυχαστήριο μέσα στο πράσινο και τώρα βλέπεις μόνο μαυρίλα κι αποκαΐδια. Αυτό που θέλω να τονίσω είναι πως δεν στενοχωριέμαι για τη δική μου απώλεια, αλλά αισθάνομαι λύπη για τις απώλειες ανθρώπων που έχουν παλέψει άλλοι από το υστέρημά τους κι άλλοι από το περίσσευμά τους να κάνουν κάτι και το είδαν να καταστρέφεται σε μια στιγμή. Στενοχωριέμαι για τον τρόπο που αντιμετωπίζεται ο ελληνικός λαός γιατί αυτοί που είναι στην εξουσία δεν τον προστάτευσαν ποτέ. Και αυτό που δεν μπορώ να συγχωρήσω είναι πώς άφησαν τη φωτιά να μπει στον αστικό ιστό. Είναι ντροπή. Δεν το βλέπω προσωπικά. Πονάω για όλους που έχασαν τα σπίτια τους. Θλίβομαι. Είμαι σοκαρισμένος”.

Γιάννης Ζουγανέλης: Μίλησε στο τηλέφωνο με τον Δημήτρη Σταρόβα και ανακοίνωσε τα ευχάριστα που θέλαμε να ακούσουμε

Ο Γιάννης Ζουγανέλης σε συνέντευξή του στην εκπομπή “Super Κατερίνα”, αναφέρθηκε στην κατάσταση υγείας του Δημήτρη Σταρόβα και αποκάλυψε ότι η ομιλία του ηθοποιού έχει επανέλθει.

Ο Γιάννης Ζουγανέλης μιλάει στο τηλέφωνο με τον Δημήτρη Σταρόβα

Όπως υπογράμμισε ο καλλιτέχνης συνεχώς μιλώ, τον αγαπώ τον Σταρόβα, είναι πολλά χρόνια φίλος μου. Η ομιλία του επανήλθε και μιλήσαμε και στο τηλέφωνο. Ήταν μια χαρά, μιλάει και κομπιάζει πολύ λιγότερο. Αυτό θα επανέλθει.

Ο

Στον Γιάννη Ζουγανέλη λείπει η σάτιρα

Όσον αφορά την τηλεόραση, ο ηθοποιός και μουσικός επεσήμανε έχω προτάσεις. Η καθεαυτή σάτιρα που γίνεται στην τηλεόραση λείπει και το πως αντιμετωπίζει η τηλεόραση τα πράγματα. Ο Λάκης Λαζόπουλος έχει προσδώσει σε αυτό με λογική αιχμηρή απέναντι στη ζωή.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: