37 χρόνια μαζί, δεν το κάνουν σχεδόν ποτέ: Το τόλμησαν Γιάννης Μπέζος – Ναταλία Τσαλίκη και το ανακοίνωσαν με μία φώτο

August 14, 2024
Μετά από 37 χρόνια, ο Γιάννης Μπέζος και η Ναταλία Τσαλίκη αποφάσισαν να τολμήσουν και να ανακοινώσουν τη σχέση τους με μια φωτογραφία.

37 χρόνια μαζί, δεν το κάνουν σχεδόν ποτέ: Το τόλμησαν Γιάννης Μπέζος – Ναταλία Τσαλίκη και το ανακοίνωσαν με μία φώτο


Διαφ.

Ο Γιάννης Μπέζος και η Ναταλία Τσαλίκη, είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής σόουμπιζ ενώ τους έχουμε απολαύσει και τηλεοπτικά σαν ζευγάρι. Παντρεύτηκαν το 1987, έχουν και όλα αυτά τα χρόνια κρατούν αποστάσεις από τα φώτα της δημοσιότητας και  συντηρούν ένα σχετικά χαμηλό προφίλ στην προσωπική τους ζωή. Και οι δύο αποφεύγουν να προβάλουν την οικογένειά τους και περιορίζουν τις δημόσιες εμφανίσεις τους.

37 χρόνια μαζί, δεν το κάνουν σχεδόν ποτέ

Πρόσφατα, οι δύο ηθοποιοί επισκέφθηκαν την Επίδαυρο για να παρακολουθήσουν τη θεατρική παράσταση Όρνιθες, την οποία σκηνοθέτησε ο Άρης Μπινιάρης, με πρωταγωνιστές τον Γιώργο Χρυσοστόμου και τον Οδυσσέα Παπασπηλιόπουλο. Μετά το τέλος της παράστασης, ο Γιάννης Μπέζος και η Ναταλία Τσαλίκη βρέθηκαν στα καμαρίνια για να συγχαρούν τους συντελεστές και να βγάλουν φωτογραφίες μαζί τους.

Σπάνια βραδινή έξοδος για Μπέζο – Τσαλίκη

width=800

Αφοπλιστικά ειλικρινής ο Γιάννης Μπέζος: “Με συγκινεί η προσπάθεια που κάνουν οι άνθρωποι να ζήσουν με αξιοπρέπεια”

Ένα απόσπασμα από την εκπομπή Art Week που θα προβληθεί στην ΕΡΤ2, όπου καλεσμένος βρέθηκε ο γνωστός ηθοποιός, Γιάννης Μπέζος, παρουσίασε το Happy Day.

Συγκεκριμένα ο Γιάννης Μπέζος ανέφερε: “Με συγκινεί η προσπάθεια που κάνουν οι άνθρωποι, δεν μιλάω για τον χώρο μας, να ζήσουν. Να ζήσουν με αξιοπρέπεια. Όταν βλέπω το πρωί στη στάση ανθρώπους να περιμένουν το λεωφορείο να πάνε στη δουλειά. Αυτό με συγκινεί πάρα πολύ, που δεν είναι οι κομπιναδόροι που είναι της μόδας, που είναι άνθρωποι που λένε θα δουλέψω, θα έχω το κεφάλι μου όρθιο με θάρρος και θα ζήσω. Δεν είναι εύκολο πράγμα αυτό να γίνει. Το έχουμε ξεχάσει. Νομίζω αυτούς τους ανθρώπους θα έπρεπε να τους τιμούμε με έναν τρόπο. Δεν το κάνουμε. Στη χώρα μας έχουμε μία τάση με τους κομπιναδόρους και τους απατεώνες, τους κάνουμε και λίγο ονόματα”.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: