Μαύροι τοίχοι και σαλόνι, γεμάτη πίνακες, πισίνα 5άστερου: Η μονοκατοικία της Μπακοδήμου είναι το καμάρι της Εκάλης

August 15, 2024
Η μονοκατοικία της Μπακοδήμου στην Εκάλη ξεχωρίζει για τους μαύρους τοίχους και το ευρύχωρο σαλόνι γεμάτο πίνακες, μαζί με την πισίνα 5 αστέρων.

Μαύροι τοίχοι και σαλόνι, γεμάτη πίνακες, πισίνα 5άστερου: Η μονοκατοικία της Μπακοδήμου είναι το καμάρι της Εκάλης


Διαφ.

H Μαρία Μπακοδήμου είναι μια από τις πλέον επιτυχημένες γυναίκες της Ελληνικής τηλεόρασης, ενώ είναι και μια από τις πιο εντυπωσιακές γυναίκες της ελληνικής showbiz.

Το πολυτελέστατο σπίτι της Μαρίας Μπακοδήμου στην Εκάλη

Η παρουσιάστρια και επιχειρηματίας, μόλις τελειώνει τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις, απολαμβάνει ήρεμες και γαλήνιες στιγμές στο προσωπικό της καταφύγιο, στην Εκάλη. Επιπλέον, είναι πολύ δραστήρια στα social media και συχνά μοιράζεται φωτογραφίες και στιγμές από το εντυπωσιακό της σπίτι.

Όπως μπορείτε να παρατηρήσετε και στις φωτογραφίες, στο εσωτερικό του σπιτιού κυριαρχούν τα έργα τέχνης και οι φωτογραφίες στους τοίχους, όλα με την κομψή διακόσμηση της παρουσιάστριας.

Εντυπωσιακά έπιπλα και βιβλία βρίσκονται παντού, αποτελώντας μερικά από τα χαρακτηριστικά του σαλονιού της, ενώ στην κουζίνα της, όπου περνά πολλές ώρες ημερησίως, επικρατεί το λευκό, καθώς είναι πολύ φωτεινή.

Ο εξωτερικός χώρος του σπιτιού περιλαμβάνει έναν μεγάλο κήπο με γκαζόν, όπου η αγαπημένη παρουσιάστρια απολαμβάνει στιγμές χαλάρωσης μαζί με τον σκύλο της, τον Μικέ.

width=900 width=900 width=900 width=900 width=900 width=900 width=900

Ένα ευρύχωρο σαλόνι με σύγχρονα καλλιτεχνικά στοιχεία, μια εντυπωσιακή εσωτερική σκάλα, μια πλούσια βιβλιοθήκη, μια φωτεινή κουζίνα όπου η Μητέρα και οι γιοί της δοκιμάζουν συνταγές, καθώς και πιο κλασικές γωνιές με vintage αντικείμενα, επικρατούν στο σπίτι της Μαρίας Μπακοδήμου. Εξαιρετικός είναι και ο κήπος της. Όταν η Μήδεια ντύσε την Αθήνα στα λευκά, η Μαρία Μπακοδήμου είχε μοιραστεί μια φωτογραφία του κατάλευκου τοπίου που αντίκρισε από το παράθυρό της, με φόντο τον χιονισμένο κήπο και την πισίνα, όπου πρωταγωνιστούσε ο Νικήτας Αργυρόπουλος.

width=960

width=960 width=960 width=960 width=960 width=960 width=757 width=960 width=695 width=960  width=960

Μαρία Μπακοδήμου: Είμαι η πιο περιζήτητη πεθερά της Ελλάδας, μου στέλνουν, “θέλω όποιον απ΄ τους δύο να’ ναι”

Η Μαρία Μπακοδήμου θέλησε να ευχηθεί δημόσια στον μεγαλύτερο γιο της, Νικήτα Αργυρόπουλο, για τα γενέθλιά του, αναρτώντας μια φωτογραφία του από όταν ήταν παιδί.

Ειδικότερα, σε Instagram story που ανάρτησε χθες, Παρασκευή, έγραψε για τον γιο της 23, αγοράκι μου. Σε αγαπώ, ενώ σήμερα, μια μέρα μετά, στον αέρα της εκπομπής του ΣΚΑΙ “Γεια σου”, οι συνεργάτες της έκαναν αναφορά στο στιγμιότυπο που επέλεξε για τις δημόσιες ευχές στον γιο της.

Η ανάρτηση της Μαρίας Μπακοδήμου για τον μεγάλο της γιο

Γιόρταζε το αγόρι μου το μεγάλο, έγινε 23. Σκέφτηκα να γράψω “χρόνια πολλά γιε μου” και λέω από κάτω θα γράψει “ευχαριστώ ρε μάνα” υπογράμμισε η παρουσιάστρια και ξέσπασε σε γέλια.

Μαρία

Περιζήτητη πεθερά η Μαρία Μπακοδήμου

Τότε ένας από τους συνεργάτες της, της επεσήμανε Μαρία στα social media, λένε ότι είσαι η πιο περιζήτητη πεθερά στην Ελλάδα, με τη ίδια να απαντά καταφατικά και να αποκαλύπτει είμαι, είμαι παιδιά, παλιά μου έστελναν άντρες, τώρα μου στέλνουν κορίτσια, μου λένε “θέλω όποιον απ’ τους δύο να’ ναι.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: