Δεν θα την γνώριζε ούτε ο Νεκτάριος: H Ελίζαμπεθ Ελέτσι έδειξε πως ήταν το 2008 και όλοι παρατήρησαν το ίδιο σημείο επάνω της

August 16, 2024
Ούτε ο Νεκτάριος θα την αναγνώριζε: Η Ελίζαμπεθ Ελέτσι επέδειξε πώς ήταν το 2008 και όλοι παρατήρησαν το ίδιο σημείο πάνω της.

Δεν θα την γνώριζε ούτε ο Νεκτάριος: H Ελίζαμπεθ Ελέτσι έδειξε πως ήταν το 2008 και όλοι παρατήρησαν το ίδιο σημείο επάνω της


Διαφ.

Η Ελίζαμπεθ Ελέτσι έκανε ένα ταξίδι στον χρόνο και συγκεκριμένα στο καλοκαίρι του 2008 και τις διακοπές που είχε κάνει τότε με φίλους της, στην Πάρο.

Η πρώην παίκτρια του Survivor απολαμβάνει αυτές τις ημέρες τις διακοπές της στην Πάρο, μαζί με τον σύζυγό της, Νεκτάριο Λεμονίδη, με την ίδια να μοιράζεται με τους ακόλουθούς της σειρά φωτογραφιών.

Ειδικότερα, στις 12 Αυγούστου, η επιχειρηματίας και ο γιατρός γιόρτασαν και τον έναν χρόνο γνωριμίας τους, στο κυκλαδίτικο νησί, με την επέτειό τους να έρχεται λίγες ημέρες μετά τα γενέθλιά της, η οποία έκλεισε τα 41 της χρόνια.

Η Ελίζαμπεθ Ελέτσι αναπολεί το καλοκαίρι του 2008

Ελίζαμπεθ

width=844

Η

width=490

Εκτός από τις φωτογραφίες των διακοπών της, που δημοσιεύει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δημοσίευσε προχθές, Τρίτη, το βράδυ, κάποιες από το παρελθόν.

Αναπολώντας την προηγούμενη φορά που είχε επισκεφθεί την Πάρο, η δημοσιογράφος ανήρτησε σειρά από stories από το καλοκαίρι του 2008 και τις διακοπές που είχε κάνει στο νησί, μαζί με τους φίλους της, ποζάροντας χαμογελαστοί στον φωτογραφικό φακό.

Σε ηλικία 25 ετών, είχε ανοιχτόχρωμες ξανθές ανταύγειες στα καστανόξανθα, μαλλιά της, οι οποίες μοιάζουν να είναι και η μόνη, ουσιαστικά, αλλαγή στην εμφάνισή της, από τότε μέχρι και σήμερα, διατηρώντας μια εντυπωσιακή σιλουέτα.

Μάλιστα, προ ημερών και με αφορμή τα γενέθλιά της, αποκάλυψε ότι ευτυχώς παραμένω ίδια γιατί κάνω τα ενέσιμά μου.

Αγνώριστη μετά από το κομμωτήριο: Η Ελίζαμπεθ Ελέτσι άλλαξε τελείως τα μαλλιά της & δείχνει 10 χρόνια νεότερη

Μια αλλαγή στην εξωτερική της εμφάνιση αποφάσισε να κάνει η Ελίζαμπεθ Ελέτσι.

Συγκεκριμένα, η ίδια επισκέφτηκε τον κομμωτή της και έκοψε τα μαλλιά της σε κοντό κορέ.

Ωστόσο, η Ελίζαμπεθ Ελέτσι διατήρησε το μαύρο χρώμα που είχε.

Την αποκάλυψη του νέου της hair look έκανε η Ελίζαμπεθ Ελέτσι με ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου δημοσίευσε μια σειρά φωτογραφιών.

Νέα εβδομάδα. Νέα μαλλιά. Επένδυσε στα μαλλιά σου, είναι το στέμμα που δεν βγάζεις ποτέ, έγραψε στη λεζάντα η Ελίζαμπεθ Ελέτσι και δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό της γι’ αυτή την αλλαγή.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: