«Η γυναίκα της ζωής μου»: Η Όλγα Κιουρτσάκη λιώνει από αγάπη για τη μαμά της Άτζελα Δημητρίου

August 16, 2024
Η Όλγα Κιουρτσάκη αγαπάει πολύ τη μαμά της, την Άτζελα Δημητρίου, που είναι η γυναίκα της ζωής της.

Η γυναίκα της ζωής μου: Η Όλγα Κιουρτσάκη λιώνει από αγάπη για τη μαμά της Άτζελα Δημητρίου


Διαφ.

Χθες ήταν μια ιδιαίτερα σημαντική μέρα για την Άντζελα Δημητρίου, καθώς η γνωστή τραγουδίστρια γιόρτασε τα 70α γενέθλιά της, περιτριγυρισμένη από τα αγαπημένα της πρόσωπα.

Άντζελα Δημητρίου: Γιορτή με Αγαπημένους Ανθρώπους

Η Άντζελα Δημητρίου έσβησε τα κεράκια στην τούρτα της, απολαμβάνοντας τη στιγμή μαζί με τους κοντινούς της ανθρώπους. Η κόρη της, Όλγα Κιουρτσάκη, δεν έχασε την ευκαιρία να της ευχηθεί δημόσια για την ξεχωριστή αυτή ημέρα.

Η Συγκινητική Δημόσια Ευχή από την Κόρη της

Συγκεκριμένα, η Όλγα Κιουρτσάκη μοιράστηκε μια κοινή τους φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου κρατά την κόρη της αγκαλιά, συνοδεύοντας την ανάρτηση με το παρακάτω κείμενο: Χθες γιορτάσαμε τα 70 χρόνια της ζωής σου!!! 70 χρόνια γεμάτα αγάπη, σοφία, και ανεκτίμητες στιγμές. Είσαι το φως που φωτίζει τη ζωή μας, το στήριγμα μας στις δυσκολίες, και η πιο όμορφη ψυχή που γνωρίζω. Κάθε σου χαμόγελο έχει τη δύναμη να κάνει τον κόσμο πιο φωτεινό, και κάθε σου αγκαλιά είναι μια ζεστή θάλασσα που μας παρασύρει σε ασφάλεια και ηρεμία.

Θυμάμαι τις στιγμές που ήσουν δίπλα μου, τις ιστορίες που μοιράστηκες, και τις αξίες που μου δίδαξες. Μέσα από εσένα έχω μάθει την αληθινή έννοια της αγάπης και της ανιδιοτέλειας. Αυτή η μέρα είναι αφιερωμένη σε σένα, γιατί η ζωή σου αξίζει να γιορτάζεται με το πιο χαρούμενο και λαμπερό τρόπο. Εύχομαι οι επόμενοι χρόνοι να είναι γεμάτοι υγεία, ευτυχία και όνειρα που πραγματοποιούνται. Είσαι και θα είσαι πάντα η πιο ξεχωριστή γυναίκα στη ζωή μου. Μαμά, σε αγαπώ περισσότερο απ’ όσο μπορείς να φανταστείς!.

Ακολουθεί η Ανάρτηση:

width=942 width=952 width=952

Ξανά μαζί: Ευτυχισμένη η Άντζελα Δημητρίου αγκαλιά με την εγγονή της – Η φωτο με την κόρη & τον γαμπρό της

Η σημερινή ημέρα ήταν πολύ ιδιαίτερη για την Όλγα Κιουρτσάκη και τον σύζυγό της, Φώτη Λόση, καθώς η κόρη τους γιόρτασε τα πρώτα της γενέθλια!

Αν και η χρονιά αυτή περιλάμβανε αρκετές προκλήσεις για την οικογένεια, με μια μικρή ρήξη στη σχέση τους με την Άντζελα Δημητρίου, οι δύο γυναίκες έχουν πλέον αφήσει πίσω τους τις δύσκολες στιγμές και συνεχίζουν αγαπημένες.

Η Επανένωση της Οικογένειας της Άντζελας Δημητρίου

Η Άντζελα Δημητρίου ήταν παρούσα στο πάρτι που οργάνωσε η κόρη της για να γιορτάσει τα πρώτα γενέθλια της μικρής Μιχαέλας-Αγγελικής. Το απόγευμα της Παρασκευής, 2 Αυγούστου, η διάσημη τραγουδίστρια μοιράστηκε στο Instagram μια σειρά φωτογραφιών με την εγγονή της, εκφράζοντας τη χαρά και την αγάπη της.

Η Ανάρτηση της:

Η Άντζελα Δημητρίου φωτογραφήθηκε με την εγγονή της στην αγκαλιά, και επίσης μοιράστηκε μια φωτογραφία του ζευγαριού με τη μικρή.

Πριν από 1 χρόνο τέτοια μέρα ανυπομονούσα να σε γνωρίσω πριγκίπισσά μου!!!Να θυμάσαι ότι η γιαγιά σου είναι εδώ, να σε θαυμάζει… να σε κακομαθαίνει… να σε λατρεύει… και να σε νοιάζεται για πάντα!!! Η γιαγιά σου, Αγγελική. Παιδιά μου να είστε γεροί και δυνατοί, να την καμαρώνετε και να την μεγαλώνετε με απέραντη αγάπη, έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της η Άντζελα Δημητρίου.

Δείτε τις Φωτογραφίες:

width=816 width=820 width=816 width=814


Πηγή

Διαβάστε επίσης: