«Θα είσαι πάντα εδώ μαζί μας, με τη μουσική σου. Καλο Παράδεισο»: Ανείπωτος θρήνος για τον Αντύπα, νεκρός ο «Δημήτρης» του

August 17, 2024
Θα είσαι πάντα μαζί μας, με τη μουσική σου, στον Καλό Παράδεισο. Ανείπωτος πόνος για τον Αντύπα, αφού έφυγε από τη ζωή ο Δημήτρης του.

Θα είσαι πάντα εδώ μαζί μας, με τη μουσική σου. Καλο Παράδεισο: Ανείπωτος θρήνος για τον Αντύπα, νεκρός ο Δημήτρης του


Διαφ.

Σε δύσκολες στιγμές βρίσκεται ο αγαπημένος τραγουδιστής Αντύπας, καθώς αντιμετωπίζει την απώλεια ενός πολύ αγαπημένου του προσώπου. Ο ίδιος αποκάλυψε το δυσάρεστο γεγονός μέσω ανάρτησης στο Facebook αργά το βράδυ της Παρασκευής, συγκινώντας τους θαυμαστές και φίλους του.

Δύσκολες Ώρες για τον Αντύπα

Έφυγε ο Δημήτρης μας! έγραψε ο Αντύπας, εκφράζοντας τη βαθιά του θλίψη για τον χαμό του Δημήτρη, ενός ατόμου που υπήρξε πολύ κοντά του, τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Στην ανάρτησή του, ο τραγουδιστής αναφέρθηκε στον Δημήτρη ως Αδελφό, Καλλιτέχνη Μουσικό, Μαέστρο του για 15 χρόνια, και Καλό Άνθρωπο!

Αποχαιρετισμός στον Αδελφό και Συνεργάτη:

Έφυγε ο Δημήτρης μας! Ο Αδελφός, ο Καλλιτέχνης Μουσικός, ο Μαέστρος μου για 15 χρόνια, ο Καλός Άνθρωπος,το παιδί που δεν ήθελε να μεγαλωσει ποτέ! Ποσά ζήσαμε Δημήτρη μου…πόσες χαρές,πόσες μεγάλες στιγμές, πόση αγάπη και δημιουργία, πόσες ατέλειωτες ώρες μουσικής! Θα είσαι πάντα εδώ μαζί μας,με την μουσική σου και το γέλιο σου! Καλο Παράδεισο Αδελφέ μου, ανέφερε συγκεκριμένα ο Αντύπας.

width=947


Πηγή

Διαβάστε επίσης: