Επιβεβαίωσαν ότι τα έχουν Λάλος – Λαμπροπούλου. «Ο Θυελλώδης τηλεοπτικός έρωτας & οι επαφές εκτός γυρισμάτων»

August 21, 2024
Οι Λάλος και Λαμπροπούλου επιβεβαίωσαν τη σχέση τους. Ο έρωτας στο Θυελλώδη τηλεοπτικό και οι επαφές εκτός γυρισμάτων.

Επιβεβαίωσαν ότι τα έχουν Λάλος – Λαμπροπούλου. Ο Θυελλώδης τηλεοπτικός έρωτας & οι επαφές εκτός γυρισμάτων


Διαφ.

Ο Δημήτρης Λάλος και η Μαριλίτα Λαμπροπούλου είναι από τα νέα ζευγάρια της Ελληνικής showbiz μετά και από την τηλεοπτική τους συνύπαρξη στην τηλεόραση του Alpha.

Δημήτρης Λάλος – Μαριλίτα Λαμπροπούλου: Μιλούν πρώτη φορά για τη σχέση τους

Ο Δημήτρης Λάλος και η Μαριλίτα Λαμπροπούλου φωτογραφήθηκαν μαζί και παραχώρησαν μια κοινή συνέντευξη σχετικά με τα όσα έχουν δημοσιευθεί πρόσφατα για εκείνους. Το ζευγάρι από τη σειρά Σασμός παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό OK!, απαντώντας σε ερώτηση για τη σχέση τους εκτός πλατό, καθώς επίσης και για το πώς ορισμένα άρθρα και σχόλια στα social media τους έχουν ενοχλήσει.

width=980

Αρχικά τον λόγο πήρε η Μαριλίτα Λαμπροπούλου και ανέφερε: Αυτό που με ενοχλεί στη χυδαιότητα είναι ότι συμβαίνει από μόνη, χωρίς να την έχεις προκαλέσει. Το να βλέπεις ότι υπάρχουν άνθρωποι που λειτουργούν και σκέφτονται με αυτόν τον τρόπο με στεναχωρεί για το τι κρύβει η κοινωνία μας. Για να προσθέσει και ο Δημήτρης Λάλος: Δεν μπορώ να ασχοληθώ με όσους κρύβονται πίσω από ένα πληκτρολόγιο με ένα ψευδώνυμο. Αν θέλει κάποιος επώνυμα να πει κάτι, είμαστε έτοιμοι να το αντιμετωπίσουμε.

Στη συνέχεια η ηθοποιός πρόσθεσε: Εννοείται ότι οι απαντήσεις υπάρχουν, απλώς δεν πρόκειται να ανοίξουμε διάλογο με τον καθένα που λέει ό,τι του κατέβει.

Ενώ στην ερώτηση που δέχθηκαν: Ζήσατε έναν θυελλώδη τηλεοπτικό έρωτα. Είναι αυτή η περίπτωση που η ζωή μιμείται την τέχνη; Ο “Μαθιός” απάντησε

Πιστεύω ότι η τέχνη δεν μπορεί ούτε καν να φανταστεί τι μπορεί να σου φέρει η ζωή. Αυτό είναι συμπτωματικό, δεν προκάλεσε το ένα το άλλο. Δεν έχει να κάνει με ό,τι συνέβαινε στους τηλεοπτικούς μας χαρακτήρες. Το πιο σημαντικό για εμάς είναι η επαφή μας εκτός σκηνής.

Κλείνοντας η Μ. Λαμπροπούλου δήλωσε: Όχι, μας αρέσει και να παίζουμε μαζί. Όμως είναι αλήθεια αυτό που λέει ο Δημήτρης. Δημήτρης. Και επειδή ακριβώς μας αρέσει να παίζουμε μαζί, ετοιμάζουμε κάτι ωραίο θεατρικά για το φθινόπωρο

Σούσουρο, τους είδε όλο το νησί αλλά δεν τους νοιάζει: Πρώτες διακοπές σαν ζευγάρι για Δημήτρη Λάλο – Μαριλίτα Λαμπροπούλου

Ο Δημήτρης Λάλος και η Μαριλίτα Λαμπροπούλου εκμεταλλεύτηκαν ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις, για να απολαύσουν μαζί τις διακοπές τους, με θέα τα γαλαζοπράσινα νερά του Ιονίου.

Σύμφωνα με τη Real, οι δύο ηθοποιοί, για τους οποίους εδώ και μήνες κυκλοφορούν φήμες ότι είναι ζευγάρι, βρήκαν χρόνο ανάμεσα στις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις για να περάσουν λίγο χρόνο μαζί, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Η Μαριλίτα Λαμπροπούλου είχε ήδη κάνει διακοπές με τις κόρες της στη Σκόπελο στις αρχές του καλοκαιριού και επέστρεψε στην Αθήνα. Ωστόσο, πριν από λίγες εβδομάδες, αναχώρησε για την Κεφαλονιά για να συναντήσει τον Δημήτρη Λάλο.

width=1508

Μαζί στο θέατρο

Μετά το τέλος των διακοπών τους στο μαγευτικό νησί του Ιονίου, οι δύο ηθοποιοί επέστρεψαν στις υποχρεώσεις τους, καθώς ξεκίνησαν οι πρόβες για την παράσταση Ζωρζ & Φρεντερίκ: Ποιητές του Ονείρου, που θα ανέβει στο Ηρώδειο στις 6 Οκτωβρίου.

Η παράσταση έχει φιλανθρωπικό σκοπό, αφού ένα μέρος των εσόδων θα διατεθεί στην ομάδα μπάσκετ με αμαξίδιο Άτλας. Στη σκηνή, οι δύο ηθοποιοί θα υποδυθούν το ζευγάρι, Σοπέν και Σάνδη, που βιώνει έναν παθιασμένο έρωτα.

width=1502

Ενώ η ηθοποιός και ο συνάδελφός της κρατούν σιγή ιχθύος σχετικά με τη σχέση τους, το ρεπορτάζ της εφημερίδας αναφέρει ότι οι δύο τους περνούν ολοένα και περισσότερο χρόνο στο σπίτι του ηθοποιού στα Πετράλωνα.

Χώρισαν σχεδόν ταυτόχρονα από τους συντρόφους τους

width=1508

Αξιοσημείωτο είναι ότι οι πρώτες φήμες για τη σχέση τους άρχισαν να κυκλοφορούν όταν οι δύο ηθοποιοί αποφάσισαν σχεδόν ταυτόχρονα να πάρουν διαζύγιο από τους συζύγους τους. Η Έλενα Μαυρίδου, πρώην σύζυγος του Δημήτρη Λάλου, έκανε unfollow στο Instagram τόσο τον ίδιο όσο και τη Μαριλίτα Λαμπροπούλου, με την οποία πριν από λίγο καιρό φωτογραφίζονταν μαζί σε θεατρικές πρεμιέρες.

Ο Δημήτρης Λάλος και η Μαριλίτα Λαμπροπούλου πραγματοποίησαν την πρώτη τους κοινή δημόσια εμφάνιση τον περασμένο Απρίλιο στην κηδεία του Γιώργου Καραγιάννη, του σημαντικού παραγωγού τηλεοπτικών και κινηματογραφικών προγραμμάτων.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: