Παγκόσμια θλίψη για την Κέιτ Μίντλετον: Δυστυχώς τραγικά νέα, πολύ δυσάρεστη εξέλιξη για την πριγκίπισσα

August 21, 2024
Παγκόσμια θλίψη για την Κέιτ Μίντλετον: Λυπηρά νέα, δυσάρεστη εξέλιξη για την πριγκίπισσα.

Παγκόσμια θλίψη για την Κέιτ Μίντλετον: Δυστυχώς τραγικά νέα, πολύ δυσάρεστη εξέλιξη για την πριγκίπισσα


Διαφ.

Νέα στοιχεία που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο προτείνουν ότι η Kate Middleton ενδέχεται να μην επιστρέψει καθόλου στα βασιλικά της καθήκοντα. Σύμφωνα με πληροφορίες που διαρρέουν από κύκλους κοντά στη βασιλική οικογένεια, η Kate συνεχίζει να υποβάλλεται σε θεραπείες για καρκίνο, γεγονός που την έχει αναγκάσει να επανεκτιμήσει τη συμμετοχή της ως πλήρους απασχόλησης μέλος της βασιλικής οικογένειας.

Οι εξελίξεις αυτές προκύπτουν από δημοσίευμα του RadarOnline, το οποίο επισημαίνει την ανάγκη της Kate να αναθεωρήσει τον ρόλο της και τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις υπό το φως της σοβαρής της κατάστασης.

width=1763

Η Catherine παραμένει σοβαρά άρρωστη, συνεχίζει να κάνει χημειοθεραπείες και, παρόλο που γνωρίζει πολύ καλά τον ρόλο της, οι προτεραιότητές της έχουν λογικά αλλάξει σημαντικά, δήλωσε ο δημοσιογράφος Dan Wootton.

Ο βασιλικός αναλυτής και βιογράφος Robert Jobson επιβεβαίωσε την είδηση και σημείωσε: Η Kate Middleton είναι πολύ άρρωστη.

Εν μέσω αναταραχής και ανησυχίας, η υγεία της Kate Middleton έχει επανέλθει στο προσκήνιο των φημών, με την κατάσταση να προκαλεί ανησυχία στη Βρετανία. Προς το παρόν, δεν υπάρχει καμία σαφής πληροφόρηση σχετικά με το αν και πότε η πριγκίπισσα της Ουαλίας θα είναι σε θέση να επανέλθει στα δημόσια καθήκοντά της ή αν θα καταφέρει να ολοκληρώσει πλήρως την ανάρρωσή της. Η αβεβαιότητα γύρω από την κατάσταση της υγείας της συνεχίζει να ενισχύει τις εικασίες και τα ερωτήματα σχετικά με το μέλλον της ως μέλους της βασιλικής οικογένειας.

Η αντικαρκινική θεραπεία στην οποία υποβάλλεται είναι εξαντλητική. Πρέπει να αφήσει τον εαυτό της να συνέλθει και να μπορέσει να φροντίσει τα τρία της παιδιά, που είναι πολύ μικρά. Είναι τόσο απλό, είναι πολύ άρρωστη για να είναι ενεργή στα καθήκοντά της είπε χαρακτηριστικά.

Σείστηκε όλο το στάδιο: Η Κέιτ Μίντελτον εμφανίστηκε για πρώτη φορά μετά τη διάγνωση με καρκίνο & αποθεώθηκε

Η Κέιτ Μίντλετον έκανε τη δεύτερη δημόσια εμφάνισή της το 2024, ενώ συνεχίζει τη θεραπεία της για τον καρκίνο. Αυτή τη φορά, παρευρέθηκε στο Wimbledon για τον τελικό των ανδρών, απολαμβάνοντας τη θερμή υποδοχή του κοινού.

Κέιτ Μίντλετον: Θερμή Υποδοχή στο Wimbledon

Η Κέιτ Μίντλετον έφτασε στο Wimbledon το απόγευμα της Κυριακής, για να παρακολουθήσει τον αγώνα μεταξύ του Κάρλος Αλκαράθ και του Νόβακ Τζόκοβιτς. Οι θεατές την υποδέχτηκαν με ενθουσιασμό και θερμό χειροκρότημα, καθώς πήρε τη θέση της στο βασιλικό θεωρείο. Συνοδευόμενη από την κόρη της, πριγκίπισσα Σάρλοτ, η Κέιτ έδειχνε ιδιαίτερα χαρούμενη και ευδιάθετη.

Η Κέιτ κάθισε στο Royal Box δίπλα στην αδελφή της, Πίπα Μίντλετον, η οποία παρακολουθεί τους αγώνες από την 1η Ιουλίου, ημέρα έναρξης του τουρνουά. Με χαμόγελο χαιρέτησε το πλήθος και συμμετείχε ενεργά στις εκδηλώσεις, ενώ δέχθηκε το ίδιο θερμό χειροκρότημα και κατά τη διάρκεια της απονομής του τροπαίου στον Κάρλος Αλκαράθ.

Το παλάτι του Κένσινγκτον επιβεβαίωσε το Σάββατο το απόγευμα την παρουσία της Κέιτ Μίντλετον στο Wimbledon. Οι διοργανωτές είχαν ετοιμάσει εφεδρικό σχέδιο σε περίπτωση που η υγεία της δεν της επέτρεπε να παραστεί. Σε μια τέτοια περίπτωση, η δούκισσα του Γκλώστερ, επίτιμη πρόεδρος του οργανισμού The All England Lawn Tennis & Croquet Club, θα απένειμε το έπαθλο στον νικητή.

Στυλιστική Επιλογή και Οικογενειακές Υποχρεώσεις

Η Κέιτ εμφανίστηκε με ένα κομψό μωβ μίντι φόρεμα από λονδρέζικο μπραντ, τραβώντας τα βλέμματα όλων. Ο 10χρονος γιος της, πρίγκιπας Τζορτζ, δεν συνόδευσε τη μητέρα του και την αδελφή του, καθώς πιθανότατα ταξίδεψε με τον πρίγκιπα Ουίλιαμ στο Βερολίνο για να παρακολουθήσουν τον τελικό της Εθνικής Αγγλίας στο Euro 2024.

Στις βασιλικές κερκίδες, εκτός από την Κέιτ Μίντλετον, βρέθηκαν και άλλες διασημότητες, όπως η Τζούλια Ρόμπερτς, ο Τομ Κρουζ, ο δήμαρχος του Λονδίνου Σαντίκ Καν, και ο θρύλος του τένις Αντρέ Αγκάσι.

Μια Σημαντική Ανακοίνωση

Τον περασμένο Μάρτιο, η Κέιτ Μίντλετον ανακοίνωσε μέσω ενός συγκινητικού βίντεο ότι διαγνώστηκε με καρκίνο και υποβάλλεται σε προληπτικές χημειοθεραπείες. Η πρώτη επίσημη εμφάνισή της μετά τη διάγνωση ήταν στις 15 Ιουνίου, στην ετήσια στρατιωτική παρέλαση Trooping The Colour για τα γενέθλια του μονάρχη.

Η παρουσία της στο Wimbledon δείχνει τη δύναμη και την αποφασιστικότητα της Κέιτ Μίντλετον να συνεχίσει να ζει και να απολαμβάνει τις δημόσιες εμφανίσεις της, παρά τις προσωπικές δυσκολίες.

Δείτε Παρακάτω


Πηγή

Διαβάστε επίσης: