Την… τελείωσε με μία κίνηση: Το ‘πε και το ‘κανε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, οριστική ρήξη στην σχέση με την Χριστοπούλου;

August 22, 2024
Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου έβαλε τέλος με μία κίνηση: Αποφάσισε να τερματίσει οριστικά τη σχέση της με την Χριστοπούλου;

Την… τελείωσε με μία κίνηση: Το πε και το κανε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, οριστική ρήξη στην σχέση με την Χριστοπούλου;


Διαφ.

Ολοένα και φουντώνουν οι φήμες για προβλήματα στη σχέση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου με την Έλενα Χριστοπούλου κυκλοφορούσαν εδώ και καιρό, όμως τώρα φαίνεται πως η ρήξη είναι οριστική.

Η αποχώρηση του μοντέλου από την εταιρία

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου αποχώρησε από την ομάδα της, που μέχρι πρόσφατα τη διαχειριζόταν η μάνατζερ και στενή της φίλη.

width=986

Οι δύο γυναίκες συνεργάζονταν στενά για πολλά χρόνια και η σχέση τους είχε αποκτήσει έναν σχεδόν οικογενειακό χαρακτήρα.

Η Ηλιάνα και η Έλενα ήταν αχώριστες, με το μοντέλο να αναφέρεται συχνά στην Έλενα Χριστοπούλου ως μαμά. Ταξίδια, έξοδοι σε νυχτερινά κέντρα και διακοπές ήταν μόνο μερικές από τις δραστηριότητες που μοιράζονταν.

width=1138

Δύο ξένες;

Τους τελευταίους μήνες σταμάτησαν να εμφανίζονται μαζί δημόσια. Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου άρχισε να παίρνει μόνη της αποφάσεις για την επαγγελματική της πορεία, ενώ στο παρελθόν η Έλενα Χριστοπούλου είχε καθοριστικό ρόλο στις διαπραγματεύσεις της.

Οι φήμες για ένταση στη σχέση τους εντάθηκαν όταν αυτό το καλοκαίρι, σε αντίθεση με τα προηγούμενα, δεν πέρασαν τις διακοπές τους μαζί. Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου δεν επισκέφθηκε το σπίτι της Έλενας Χριστοπούλου στα Κουφονήσια, όπως συνήθιζαν να κάνουν.

width=1420

Η αποχώρηση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου από την εταιρεία της Έλενας Χριστοπούλου επιβεβαιώνει τη διάσπαση στη σχέση τους.

Όποιος επισκεφθεί την επίσημη ιστοσελίδα της εταιρείας της Έλενας Χριστοπούλου, θα διαπιστώσει πως το όνομα της Ηλιάνας Παπαγεωργίου δεν εμφανίζεται πλέον ανάμεσα στα μοντέλα της ομάδας. Επιπλέον, το μοντέλο έχει αφαιρέσει από το βιογραφικό της στο Instagram το email επικοινωνίας της εταιρείας, το οποίο ήταν εκεί μέχρι πρόσφατα.

width=1274

Επιτέλους το ανακοίνωσε: H Ηλιάνα Παπαγεωργίου έτοιμη για την ολοκλήρωση της σχέσης της με τον Γιάννη

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου σε συνέντευξή της στο In Style, δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να παντρευτεί ξανά με τον σύντροφό της, Γιάννη Καραβασάνη, ενώ αποκάλυψε ότι θέλει να αποκτήσει παιδιά.

Ανοιχτό το ενδεχόμενο του γάμου;

Κοίταξε η αλήθεια είναι ότι έναν κανονικό γάμο μπορεί και να τον κάναμε, δεν ξέρω. Μόνο και μόνο για τους γονείς μας… Το αφήνω ανοιχτό το ενδεχόμενο.

Δεν είσαι κατά του γάμου;

Όχι δεν είμαι κατά. Ούτε είμαι και υπέρ. Δεν έχω δηλαδή θέμα με αυτό το κομμάτι, αν και πια το έχουμε κάνει αστείο στην παρέα μας, καθώς είμαι η αστεφάνωτη, η αιώνια νύφη.

Είναι όλοι παντρεμένοι στην παρέα σου;

Όχι, αλλά για κάποιον λόγο κοροϊδεύουν μόνο εμένα.

Ηλιάνα

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου θα ήθελε να αποκτήσει παιδιά

Τι ονειρεύεσαι για το μέλλον σου;

Κοίταξε, θέλω να κάνω οικογένεια, θα ήθελα δηλαδή να έχω παιδάκια.

Α, το βλέπεις αυτό;

Το βλέπω. Δεν ήξερα ότι το έβλεπα αλλά με βλέπει αυτό. Δηλαδή με βλέπουν τα παιδάκια και ξαφνικά αισθάνομαι έτσι έναν μαγνήτη, μια έλξη. Είχα πάντα καλή σχέση με τα παιδιά.

Ο σύντροφος της Ηλιάνας Παπαγεωργίου είναι ο κύκλος της

Ο Γιάννης τι είναι για σένα;

Ο Γιάννης είναι σίγουρα ηρεμία για μένα. Είναι μια ήρεμη δύναμη που έχω δίπλα μου, που έχω στο σπίτι μου, που έχω στον κλειστό μου κύκλο. Ο Γιάννης είναι ο κύκλος μου ουσιαστικά.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: