Έδωσε την «απάντηση» στη Μελίνα, τα έφτιαξε με την πιο ωραία από όλες: Ερωτευμένος με καλλονή αεροσυνοδό ο Πολυχρονιάδης

August 22, 2024
Ο Πολυχρονιάδης ερωτεύτηκε την καλλονή αεροσυνοδό και της έδωσε την πιο ωραία απάντηση.

Έδωσε την απάντηση στη Μελίνα, τα έφτιαξε με την πιο ωραία από όλες: Ερωτευμένος με καλλονή αεροσυνοδό ο Πολυχρονιάδης


Διαφ.

Ο Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης και η Μελίνα Νικολαΐδη έδωσαν τέλος στη σχέση τους, ύστερα από δύο χρόνια που ήταν μαζί.

Ενώ οι φήμες θέλουν την 20χρονη κόρη της Δέσποινας Βανδή και του Ντέμη Νικολαΐδη να έχει ξεκινήσει μια νέα σχέση με τον Δημήτρη Φιντιρίκο, φαίνεται πως και ο 36χρονος γυμναστής έχει βρει και πάλι τον έρωτα.

width=1896

Η καλλονή σύντροφος του

Ο Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης,  είναι πλέον σε σχέση με μια εντυπωσιακή αεροσυνοδό, τη Βασιλική, με την οποία είναι μαζί για περίπου ένα μήνα, σύμφωνα με πηγή από το κοντινό περιβάλλον του γυμναστή. Πρόσφατα, οι δύο τους πέρασαν κοινές διακοπές στην Τήνο.

width=1968

Η Βασιλική μοιράστηκε φωτογραφίες από το νησί στον λογαριασμό της στο Instagram, με τον Αλέξανδρο να σχολιάζει στις αναρτήσεις της.

Δείτε τη νέα σύντροφο του Αλέξανδρου Πολυχρονιάδη

width=1136

width=1136

width=1140

width=1224

Του έδωσε το… τελειωτικό χτύπημα: Ο Πολυχρονιάδης, ξύπνησε και μόλις είδε τι έκανε η Μελίνα Νικολαΐδη… έμεινε

Μετά από δύο χρόνια σχέσης, η Μελίνα Νικολαΐδη και ο Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης επέλεξαν να ακολουθήσουν ξεχωριστούς δρόμους.

width=611

Η νεαρή, 20 ετών κόρη της Δέσποινας Βανδή και του Ντέμη Νικολαΐδη, προετοιμάζεται για ένα θαυμάσιο καλοκαίρι, μακριά από τον αγαπημένο της, και προγραμματίζει να περάσει χρόνο με τις φίλες της και την οικογένειά της.

Πρόσφατα, η εντυπωσιακή Μελίνα αποφάσισε να διαγράψει όλες τις κοινές φωτογραφίες της με τον πρώην σύντροφό της από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Παρά την αρχική τους απόφαση να παραμείνουν φίλοι στα social media, η Μελίνα επέλεξε να κάνει αυτήν την αλλαγή  στα κοινωνικά της δίκτυα.

width=760

Τα Αίτια του Χωρισμού:

Η αιτία που οδήγησε στον οριστικό χωρισμό τους αποκαλύφθηκε πρόσφατα. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής Happy Day και τις αναφορές της Τίνας Μεσσαροπούλου, η οποία παρακολουθεί πρόγραμμα προπόνησης στο γυμναστήριο του Αλέξανδρου Πολυχρονιάδη, αρχικά δεν είχε γνώση για τον χωρισμό του ζευγαριού. Ωστόσο, μετά την εμφάνιση φημών, επικοινώνησε με το ζευγάρι και της επιβεβαίωσαν την είδηση του χωρισμού τους.

Έπαθα σοκ γιατί πριν μία βδομάδα η Μελίνα έκανε γυμναστική στο γυμναστήριό του… Και πρόσθεσε η δημοσιογράφος: Ο Αλέξανδρος είναι δέκα χρόνια μεγαλύτερός της. Είναι μεγάλη η διαφορά ηλικίας. Η Μελίνα είναι 20 χρόνων, θέλει να ζήσει κάποια πράγματα.

Τελικά δεν ήταν και τόσο… βελούδινος ο χωρισμός: Η Μελίνα Νικολαίδη τελείωσε τον Πολυχρονιάδη με 1 κίνηση

Η Μελίνα Νικολαΐδη φαίνεται ότι χώρισε οριστικά από τον Αλέξανδρο Πολυχρονιάδη, ύστερα από δυο χρόνια σχέσης και μάλιστα, έσβησε τις κοινές τους φωτογραφίες από το instagram.

Μελίνα Νικολαΐδη και Αλεξανδρος Πολυχρονιάδης ακολουθούνται στα social media

Όπως υπογράμμισε η Νάνσυ Παραδεισανού στην εκπομπή Γεια Σου, σήμερα, Κυριακή, το μεσημέρι, η κόρη της Δέσποινας Βανδή και του Ντέμη Νικολαΐδη διέγραψε όλες τις κοινές φωτογραφίες της με τον πρώην σύντροφό της από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ωστόσο, οι δυο τους ακόμη ακολουθούν ο ένας τον άλλον στα social media.

Οι κοινές φωτογραφίες της Μελίνας Νικολαΐδη με τον Αλέξανδρο Πολυχρονιάδη

Μελίνα

width=1200

width=415

Μελίνα

width=511


Πηγή

Διαβάστε επίσης: