Μόνο με την Σκορδά και τον Σοϊλέδη το είχαν κάνει αυτό: Κυκλοφόρησαν οι πρώτες κοινές φώτο Λιάγκα – Αντωνά, σαν ζευγάρι

August 22, 2024
Μόνο η Σκορδά και ο Σοϊλέδης είχαν κάνει αυτό: Ανέβασαν τις πρώτες κοινές φωτογραφίες του Λιάγκα – Αντωνά, ως ζευγάρι.

Μόνο με την Σκορδά και τον Σοϊλέδη το είχαν κάνει αυτό: Κυκλοφόρησαν οι πρώτες κοινές φώτο Λιάγκα – Αντωνά, σαν ζευγάρι


Διαφ.

Ο Γιώργος Λιάγκας και η Μαρία Αντωνά πέρασαν πρόσφατα μερικές μέρες στη Μύκονο.

Ο δημοφιλής παρουσιαστής και η ραδιοφωνική παραγωγός είναι ερωτευμένοι και τους τελευταίους μήνες βρίσκονται σε σχέση. Ωστόσο, κανένας από τους δύο δεν έχει επιβεβαιώσει τη σχέση, πόσο μάλλον να μιλήσει δημόσια για τα συναισθήματά του.

Μετά την Τήνο… εξόρμηση στη Μύκονο

Μετά την επίσκεψή τους στην Τήνο, όπου ο Γιώργος Λιάγκας διαθέτει εξοχική κατοικία, ταξίδεψαν και στη Μύκονο. Στο Νησί των Ανέμων, για πρώτη φορά, οι δύο τους απαθανατίστηκαν μαζί κατά τη διάρκεια μιας βραδινής τους εξόδου.

Η κοινή τους φωτογραφία

Ο Γιώργος Λιάγκας και η Μαρία Αντωνά, εθεάθησαν στα γραφικά στενά της Μυκόνου μετά το δείπνο τους στο ιαπωνικό εστιατόριο Zuma, συνοδευόμενοι από τη Σούλα Λιάκου, ιδιοκτήτρια του Cavo Tagoo, σε αποκλειστικές φωτογραφίες του περιοδικού OK!

Ακολουθεί το βίντεο με τις  σχετικές φωτογραφίες

Ακολουθεί η σχετική φωτογραφία

width=990

Είδαν την κάμερα και έτρεχαν στα στενά: Η στιγμή που Λιάγκας και Αντωνά βλέπουν τον ρεπόρτερ και κάνουν τους δύο… ξένους

Ο Γιώργος Λιάγκας και η Μαρία Αντωνά βρέθηκαν στην Μύκονο, για ολιγοήμερες διακοπές και παρά το γεγονός ότι προσπάθησαν να αποφύγουν τα φώτα της δημοσιότητας, η κάμερα του Mykonos Live TV τους “τσάκωσε”.

Ειδικότερα, μετά τις τρυφερές στιγμές, σε βραδινή τους έξοδό σε εστιατόριο του νησιού, το κυνηγητό από το Mykonos Live TV συνεχίστηκε και ο δαιμόνιος ρεπόρτερ του καναλιού την έστησε έξω από το μαγαζί, περιμένοντας το ζευγάρι να βγει για μια δήλωση.

Η

Πάγωσε ο Γιώργος Λιάγκας όταν είδε την κάμερα του Mykonos Live TV

Μόλις ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1 είδε μπροστά του τον δημοσιογράφο πάγωσε και τον προσπέρασε χωρίς να πει κουβέντα, ενώ την ίδια στιγμή η Μαρία Αντωνά κινήθηκε προς άλλη κατεύθυνση και χάθηκε μέσα στο σκοτάδι.

Η αμηχανία του Γιώργου Λιάγκα όταν είδε μπροστά του τον δημοσιογράφο


Πηγή

Διαβάστε επίσης: