Κυκλοφόρησε φώτο του Γιάννη Στάνκογλου με την Εβελίνα Παπούλια: Με μελαχρινή περούκα αυτή κι αυτός με κοτσιδάκι

August 22, 2024
Δημοσιεύτηκε μια φωτογραφία του Γιάννη Στάνκογλου με την Εβελίνα Παπούλια, όπου ο πρώτος φοράει μια μελαχρινή περούκα και ο δεύτερος έχει κοτσίδα.

Κυκλοφόρησε φώτο του Γιάννη Στάνκογλου με την Εβελίνα Παπούλια: Με μελαχρινή περούκα αυτή κι αυτός με κοτσιδάκι


Διαφ.

Τα γυρίσματα της νέας κωμικής σειράς της ΕΡΤ, Αρχελάου 5, συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό, και οι περισσότεροι ηθοποιοί έχουν ήδη υιοθετήσει τους νέους τους ρόλους.

Η καθημερινότητα στο πλατό, που έχει γίνει το δεύτερο σπίτι για τους ηθοποιούς και τους συντελεστές τις τελευταίες μέρες, είναι γεμάτη ενέργεια και ενθουσιασμό, όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες που έχουν κυκλοφορήσει μέχρι τώρα.

Το all-star cast της σειράς

Ο Γιάννης Στάνκογλου, η Εβελίνα Παπούλια, ο Γεράσιμος Γεννατάς, η Ναταλία Δραγούμη, η Νατάσσα Εξηνταβελώνη, η Άλκηστις Ζιρώ, η Βάσω Καβαλιεράτου, ο Γιάννης Καράμπαμπας, ο Χρήστος Κοντογεώργης, ο Χάρης Χιώτης, καθώς και ο Δημήτρης Πιατάς και η Μαίρη Σταυρακέλλη, αποτελούν το εντυπωσιακό cast της σειράς. Με τη συμμετοχή και άλλων ταλαντούχων ηθοποιών, δημιουργούν ένα ζεστό και διασκεδαστικό κλίμα στα γυρίσματα, γεμάτο χιούμορ και καλή διάθεση, κάνοντας το πλατό μια αληθινή εστία δημιουργικότητας.

width=1452

Ολική μεταμόρφωση για τον ηθοποιό

width=1506

Στη νέα φωτογραφία που κυκλοφόρησε, ο Γιάννης Στάνκογλου εμφανίζεται με σκισμένη τζιν βερμούδα, αρβύλες, μαύρο φανελάκι, μακριά μαύρα μαλλιά και μούσι, προσδίδοντας έναν δυναμικό και ατίθασο χαρακτήρα.

Η Εβελίνα Παπούλια δίπλα του εντυπωσιάζει με ένα φλοράλ φόρεμα, κοντό καρέ μαύρο μαλλί, κρίκους και ψηλοτάκουνα, αποπνέοντας θηλυκότητα και κομψότητα.

Στην ανάρτησή της, η Παπούλια σχολίασε με ενθουσιασμό: Όλο και καλύτερο….

Δείτε τις φωτογραφίες με τη μεγάλη τους αλλαγή

width=874

width=879

width=739

Δείτε το τρέιλερ της νέας σειράς

Ξανά μαζί, 23 χρόνια μετά το διαζύγιο, Εβελίνα Παπούλια – Γιώργος Λιάντος, μαθεύτηκαν τα πάντα για τη συνεργασία τους

Η Εβελίνα Παπούλια και ο Γιώργος Λιάντος υπήρξαν ένα από τα πιο γνωστά και αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του ’90. Από τη δυναμική σχέση τους γεννήθηκε η Αφροδίτη Λιάντου, η οποία ακολουθεί επίσης τον δρόμο της υποκριτικής όπως οι γονείς της. Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 1999, αλλά χώρισε το 2001.

Εβελίνα Παπούλια – Γιώργος Λιάντος: Συνεργάζονται ξανά

Δύο χρόνια μετά τη γέννηση της κόρης τους, οι δύο ηθοποιοί αποφάσισαν να ακολουθήσουν διαφορετικούς δρόμους στη ζωή τους. Από τότε, η Εβελίνα Παπούλια και ο Γιώργος Λιάντος διατηρούν εξαιρετικές φιλικές σχέσεις, δείχνοντας σεβασμό για το καλό της κόρης τους.

Ενώ 23 χρόνια μετά τον χωρισμό τους, οι δύο ηθοποιοί θα συνεργαστούν  για πρώτη φορά στην καινούργια ταινία του Ντένη Ηλιάδη, με τίτλο Buzzheart, η οποία αναμένεται να κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους τον Σεπτέμβριο του 2024.

Στην ταινία, ο Αργύρης, ένα ντροπαλό 19χρονο αγόρι, συναντά τη Μαίρη, μια κοπέλα που φαίνεται να είναι πολύ διαφορετική απ’ αυτόν. Όταν την προσκαλεί να βγουν, εκείνη τον καλεί για ένα τριήμερο στο εξοχικό σπίτι των γονιών της. Ωστόσο, οι γονείς της (Εβελίνα Παπούλια και Γιώργος Λιάντος) του αποκαλύπτουν ότι η Μαίρη έχει ψυχολογικά προβλήματα και προκειμένου να διαπιστώσουν αν είναι ο κατάλληλος γι’ αυτήν, πρέπει να τον υποβάλουν σε κάποιες δοκιμές συμπεριφοράς. Οι δοκιμές αρχίζουν, γίνονται σταδιακά πιο επικίνδυνες, ενώ αποκαλύπτεται μια οικογενειακή δυναμική με εντελώς διαφορετικές ισορροπίες.

width=362


Πηγή

Διαβάστε επίσης: