“Επειδή είσαι πολύ μεγαλύτερή μου..”: Το ξεστόμισε ο Mente Fuerte για τη σχέση τους, “κάγκελο” η Σολωμού

August 23, 2024
Λόγω της μεγάλης σου ηλικίας..: Ανέφερε ο Mente Fuerte σχετικά με την σχέση τους, ενώ η Σολωμού έμεινε απόλυτα σιωπηλή.

Επειδή είσαι πολύ μεγαλύτερή μου..: Το ξεστόμισε ο Mente Fuerte για τη σχέση τους, κάγκελο η Σολωμού


Διαφ.

Η Μαρία Σολωμού είχε καλεσμένο στην εκπομπή της στο YouTube τον Mente Fuerte με αφορμή το τραγούδι που έβγαλε για εκείνη Μαρία τη νύχτα το οποίο ήδη έχει κυκλοφορήσει.

Η ηθοποιός ρώτησε τον ράπερ για το τραγούδι που έβγαλε για εκείνη και ο ίδιος απάντησε ότι: Το τραγούδι το έβγαλα μόνο για την εκπομπή σου απάντησε ο Mente Fuerte.

Πόσες φορές μου έχεις πει να σε παντρευτώ; Έχω προίκα. Με πίεσες να έρθω, μου είπες πολλά πράγματα και μου έταξες για να έρθω. Κλαίω για μια γυναίκα. Την τελευταία φορά που έκλαψα, χωρίς να το ξέρεις, την ημέρα που πέθανε το σκυλάκι του φίλου μου. Πέρσι είχα πολλά shows και είχαμε πάει πολύ καλά ανέφερε αρχικά ο Mente Fuerte.

Θέλω να κάνω ένα ντοκιμαντέε για τον δίσκο μου. Δεν ξέρω πώς θα το κάνω, το έχω στο μυαλό μου αλλά δεν το έχω οργανώσει. Θέλω να δείξω ποιος είμαι. Να δείξω ποιος είναι ο Mente Fuerte. Δεν είμαι καλά; Τσακώνομαι; Θέλω να το δείξω, την όλη διαδικασία που έχουμε για να βγει ένας δίσκος. Δεν θα είναι reality. Θεωρώ πως όλο αυτό που συμβαίνει με το ίντερνετ, θα γυρίσει τούμπα. Ακολουθούμε αυτό που θέλει η κοινωνία να είμαστε. Αυτό που κάνεις πάει καλά γιατί είσαι αληθινή.

Θέλω να πω σοβαρά ότι πολλές φορές έχεις πει για τη σχέση μας επειδή σε ρωτάνε, θεωρώ αν κάποιος από τους δύο μας ήθελε να πει κάτι, θα το είχαμε κάνει. Επειδή επιλέγουμε να ανεβάζουμε πράγματα μαζί είτε κάνουμε παρέα είτε κάτι άλλο, είναι δικό μας πρόβλημα που δεν θέλουμε να το πούμε. Εγώ σέβομαι επειδή είσαι πάρα πολύ μεγαλύτερή μου, δεν θες να πεις ότι τα έχουμε γιατί ντρέπεσαι και φοβάσαι τη μαμά σου. Θεωρώ πως είμαστε οικογένεια πια.

Δεν ντρέπομαι καθόλου απλά δεν τα έχουμε. Δεν αφορά κανέναν η προσωπική μου ζωή. Είσαι ελεύθερος; Σε θεωρώ συνεργάτη μου. Είμαστε όντως οικογενειακά μεταξύ μας. Δεν υπάρχει περίπτωση να σε ξεφορτωθώ τόσο εύκολα είπε η Μαρία Σολωμού.

Ράστα και έθνικ μαγιό: Η Μαρία Σολωμού έκανε την αλλαγή που μόνο αυτή θα μπορούσε να υποστηρίξει και να εντυπωσιάζει

Η Μαρία Σολωμού, που έχει σήμερα, Πέμπτη, την ονομαστική της εορτή, συνεχίζει τις διακοπές της εκτός Αθηνών, έχοντας ανανεώσει το λουκ στα μαλλιά της.

Ειδικότερα, η ηθοποιός επέλεξε να αλλάξει look στα μαλλιά της και από τις μπούκλες, έκανε κοτσιδάκια, τα οποία της ταιριάζουν πολύ και της κόβουν χρόνια.

Που γιόρτασε η Μαρία Σολωμού

Μάλιστα, στις φωτογραφίες που ανάρτησε, φορώντας το μπικίνι της στην Ελαφόνησο και θέλοντας να στείλει τις ευχές της στους ακόλουθούς της, ανήμερα του Δεκαπενταύγουστου, η Σμαράγδα Καρύδη υπογράμμισε Χρόνια πολλά όμορφη μπουκλωτή μου κοριτσάρα ❤️.

Όπως υπογράμμισε: ΠΑΝΑΓΙΑ (μου)

Μόνο χαρές να μας έρθουν !!!!!

Χρόνια πολλά ,καλά,ανθηρά ,ανέμελα …. Έτσι, για να τα ξαναθυμηθούμε λίγο !!!!!!

#καληπαναγια

#υγεία_και_ομορφιά.

Όπως ήταν φυσικό, τα like και τα σχόλια έπεσαν βροχή.

Το νέο λουκ στα μαλλιά της Μαρίας Σολωμού

Μαρία

width=1440

width=1440

Αξίας 827€: Η Μαρία Σολωμού φόρεσε το μαγιό που “σαρώνει” φέτος το καλοκαίρι & έκανε θραύση στη Σαντορίνη

Με ένα πάρα πολύ στιλάτο μπικίνι, εντοπίσαμε στο Instagram την Μαρία Σολωμού και το μαγιό της, αξίας 827 ευρώ, σαρώνει στις τάσεις διεθνώς.

Το μαγιό που φόρεσε η Μαρία Σολωμού στη Σαντορίνη και κοστίζει 827 ευρώ

Ο λόγος για ένα μπικίνι δια χειρός Christian Dior, το οποίο κοστίζει περίπου 827 ευρώ και είναι ένα σχέδιο, κλασική αξία που σαρώνει στις τάσεις διεθνώς. Τριγωνάκι, με κορδόνια που αυξομειώνονται όπως εσύ θέλεις, το λογότυπο του οίκου να κυριαρχεί στο σχέδιο, η ίδια το επέλεξε σε κόκκινο, μπλε και λευκό.

Η Μαρία Σολωμού, έκανε ένα πάρα πολύ κομψό beach look με τα χρυσά της κοσμήματα να ολοκληρώνουν την εμφάνιση της, ωστόσο αν εσύ δεν θέλεις να διαθέσεις 827 ευρώ για το μαγιό σου, μπορείς να βρεις παρόμοιο σχέδιο με το δικό της, σε τιμές που ξεκινούν από μόλις 10!

Δες την σχετική φωτογραφία:

width=640


Πηγή

Διαβάστε επίσης: