Σε εγρήγορση η πυροσβεστική – Μεγάλη φωτιά σε βουνό μέσα στη νύκτα

August 23, 2024
Τα μέλη της πυροσβεστικής βρίσκονται σε ετοιμότητα – Σημαντική πυρκαγιά σε βουνό εκδηλώθηκε κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Σε εγρήγορση η πυροσβεστική – Μεγάλη φωτιά σε βουνό μέσα στη νύκτα


Διαφ.

Μεγαλή φωτιά σε μεγάλο υψόμετρο του όρους Παγγαίου στην Καβάλα βρίσκεται αυτή την ώρα σε εξέλιξη με την πυροσβεστική να βρίσκεται στο σημείο.

Πιο αναλυτικά αξίζει να σημειώσουμε ότι η φωτιά που είναι σε πλήρη εξέλιξη αυτή τη στιγμή  είχε ξεσπάσει στην περιοχή Αυγό από το μεσημέρι χωρίς όμως να τεθεί υπό έλεγχο.

Μεγάλη φωτιά στο Παγγαίο της Καβάλας – Συναγερμός στην πυροσβεστική

Φωτιά

Καίγεται το Παγγαίο αυτή τη στιγμή.

Φωτιά σε μεγάλο υψόμετρο του όρους Παγγαίου στην Καβάλα βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε εξέλιξη, ενώ είχε ξεσπάσει στην περιοχή Αυγό από το μεσημέρι.

Η φωτιά είχε εκδηλωθεί σε χαμηλή βλάστηση, σε πετρώδη περιοχή του Παγγαίου, και κοντά σε κεραίες.

Στο σημείο σύμφωνα με το Πυροσβεστικό Σώμα έσπευσαν το μεσημέρι αρχικά 30 πυροσβέστες με εννέα οχήματα, μία ομάδα πεζοπόρου της 7ης ΕΜΟΔΕ, ενώ από αέρος συνέβαλαν για τη κατάσβεση ένα ελικόπτερο και ένα αεροσκάφος.

Κάτοικοι της Ξάνθης που κάνουν χρήση της Εγνατίας Οδού, στο τμήμα Θεσσαλονίκης – Καβάλας, μεταφέρουν την εικόνα που επικρατεί αυτή στιγμή στην περιοχή. Μυρωδιά καμμένου ξύλου σε διάφορες περιοχές της Καβάλας, μεταφέρουν οι κάτοικοι του γειτονικού Νομού

Το έργο της κατάσβεσης συνεχίζεται, με πυροσβεστικές δυνάμεις και ομάδες εθελοντών.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: