Χάθηκε από παντού, πίστεψε πως απλά την παράτησε χωρίς εξηγήσεις, όμως η αλήθεια ήταν πολύ χειρότερη

August 24, 2024
Χάθηκε σε όλα τα μέρη, πίστευε ότι απλά τον εγκατέλειψε χωρίς καμία αιτία, όμως η πραγματικότητα ήταν πολύ χειρότερη.

Χάθηκε από παντού, πίστεψε πως απλά την παράτησε χωρίς εξηγήσεις, όμως η αλήθεια ήταν πολύ χειρότερη


Διαφ.

Φανταστείτε το εξής σενάριο: Μια ερωτική σχέση διακόπτεται ξαφνικά, χωρίς καμία εξήγηση, καθώς ένας από τους δύο συντρόφους σταματά να επικοινωνεί και να δίνει σημεία ζωής. Αυτό το φαινόμενο, γνωστό ως ghosting, περιγράφεται από τους ψυχολόγους ως ένας έμμεσος και εγωκεντρικός τρόπος διακοπής μιας σχέσης, ιδίως όταν η σχέση χαρακτηρίζεται από χαμηλά επίπεδα οικειότητας.

Στην εποχή μας, όπου η πολυπλοκότητα των συντροφικών σχέσεων είναι αυξημένη, το φαινόμενο του ghosting έχει γίνει κοινό φαινόμενο. Αυτό αφήνει το άτομο που το υφίσταται σε μια κατάσταση απορίας και ανασφάλειας, προσπαθώντας να καταλάβει τι ακριβώς πήγε στραβά.

width=600

Ωστόσο, η ιστορία ενός συγκεκριμένου ζευγαριού, που δημοσιεύτηκε στο ladbible.com, αποδεικνύει ότι τα πράγματα δεν είναι πάντα όπως φαίνονται. Η Haley, μετά από αρκετό καιρό χωρίς καμία επικοινωνία από τον Cody, τον οποίο έβλεπε συστηματικά, υπέθεσε ότι εκείνος είχε χάσει το ενδιαφέρον του και της είχε κάνει ghosting.

Η πραγματικότητα όμως ήταν πολύ διαφορετική. Μια μέρα, η Haley ανακάλυψε στο Instagram μια καμπάνια με τίτλο GoFundMe που είχε δημιουργηθεί από τον Cody και την οικογένειά του. Ο Cody είχε τραυματιστεί σοβαρά σε ένα αυτοκινητιστικό ατύχημα και βρισκόταν σε κώμα λόγω σοβαρής εγκεφαλικής κάκωσης. Μετά από αρκετό καιρό, ο Cody ανέκαμψε και το ζευγάρι επανενώθηκε, επιβεβαιώνοντας ότι η ζωή μπορεί να επιφυλάσσει απρόβλεπτες ανατροπές.

@codys.comeback 50 First Dates or make our own movie????????? #dating #relationship #fyp #love #datingstorytime #recovery #girlfriend ♬ My Love Mine All Mine – Mitski

Το πραγματικά ενδιαφέρον, αλλά και συνάμα τραγικό στοιχείο της ιστορίας του Cody, είναι ότι, μετά το ατύχημα, δεν είχε καμία ανάμνηση από το παρελθόν του. Ολόκληρη η μνήμη του είχε σβήσει, αφήνοντάς τον να ξεκινήσει από το μηδέν. Χρειάστηκε να περάσουν περίπου 50 νέα ραντεβού με τη Haley, για να μπορέσουν να ξαναχτίσουν τη σχέση τους και να επανέλθουν στην κατάσταση που βρίσκονταν πριν. Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει ο ίδιος, αυτή η διαδικασία ήταν απαραίτητη για να επανασυνδεθούν και να ξαναβρούν την οικειότητα που είχαν.

Στην πραγματικότητα δεν θυμάμαι τη σύνδεσή μας πριν από το ατύχημα. Ωστόσο, φαίνεται ότι ήταν γραφτό να είναι μαζί, καθώς άρχισαν τα συναισθήματα να αναζοπυρώνονται.

Κανείς από εμάς δεν το περίμενε, αλλά τα συναισθήματα άρχισαν να δημιουργούνται, έγραψε. Με κέρδισε για δεύτερη φορά.

Το ζευγάρι μέχρι και σήμερα είναι ακόμα μαζί.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: