Σάλος στο Power of Love: Την “έπεσαν” όλοι επάνω του, «Το παιδί είναι χαζό» – «Κρύβουμε τις μαλ… σου, κοτζάμ μαντράχαλος»

August 24, 2024
Χαμός στο Power of Love: Όλοι τον επιτίθονται, το παιδί είναι ανόητο – Κρύβουμε τις μαλακίες σου, αχρείος καθυστερημένος.

Σάλος στο Power of Love: Την “έπεσαν” όλοι επάνω του, Το παιδί είναι χαζό – Κρύβουμε τις μαλ… σου, κοτζάμ μαντράχαλος


Διαφ.

Στο χθεσινό επεισόδιο του Power of Love, η Σωτηρία και ο Νίκος είχαν την ευκαιρία να βγουν το πρώτο τους ραντεβού, αφού αναδείχθηκαν ως οι αγαπημένοι παίκτες της εβδομάδας.

Το έπαθλο για το ζευγάρι ήταν μια ρομαντική ποδηλατάδα κατά μήκος του Βοσπόρου, με τον Νίκο να παίρνει τα ηνία και τη Σωτηρία να απολαμβάνει την εντυπωσιακή θέα. Η ρομαντική τους διάθεση συνεχίστηκε όταν αποφάσισαν να βουτήξουν στα νερά του Βοσπόρου, με το ειδύλλιο να κορυφώνεται με μερικά τρυφερά φιλιά.

width=1600

Οι Αντιδράσεις των Θεατών και η Αμφιλεγόμενη Βουτιά

Το τηλεοπτικό κοινό δεν άφησε ασχολίαστο το ειδύλλιο που εκτυλίχθηκε μπροστά στις κάμερες, με τη βουτιά στον Βόσπορο να γίνεται αντικείμενο συζητήσεων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Πολλοί χρήστες του Twitter σχολίασαν το γεγονός με ανάμεικτα συναισθήματα, αναφέροντας μέχρι και ανησυχίες για πιθανά δερματικά προβλήματα λόγω της ποιότητας των υδάτων. Παρά τα ρομαντικά στιγμιότυπα, οι αντιδράσεις ήταν ποικίλες, προσθέτοντας μια επιπλέον δόση δράματος στο επεισόδιο.

Οι Εξελίξεις στο Σπίτι του Power of Love: Αποκαλύψεις και Αντιπαραθέσεις

Η κατάσταση όμως, πήρε μια πιο έντονη τροπή όταν οι άνδρες του σπιτιού συζήτησαν για την κρυφή σχέση του Δήμου με την Αντριάνα. Μετά τις αποκαλύψεις που έγιναν στο επεισοδιακό gala, οι συμπαίκτες του Νίκου Πελετιέ τον στρίμωξαν στη γωνία, ιδιαίτερα όταν η Νίκη αποκάλυψε τη σχέση που είχε ο Δήμος με την Αντριάνα πριν την έναρξη του παιχνιδιού.

Η ένταση κορυφώθηκε όταν στο κάδρο μπήκε και η Σωτηρία, η οποία φέρεται να συναντήθηκε κρυφά με τον Νίκο σε ξενοδοχείο, γεγονός που δεν πέρασε απαρατήρητο από τους υπόλοιπους παίκτες.

Οι αποκαλύψεις δεν άφησαν το σπίτι του Power of Love αδιάφορο, με τις συζητήσεις να φουντώνουν για τα καλά. Ο Δήμος και ο Γιώργος στράφηκαν εναντίον του Νίκου, κατηγορώντας τον για την επιβεβαίωση των λεγόμενων της Νίκης, γεγονός που δημιούργησε επιπλέον εντάσεις.

Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω καταλάβει αν το έκανε εσκεμμένα ή κατά λάθος, γιατί όπως έχω πει επανειλημμένα, το παιδί είναι χαζό. Μπορεί να το έκανε και από αφέλεια. Η Σωτηρία το πήρε πιο πατριωτικά και το άνοιξε τόσο πολύ το θέμα, είπε στο προσωπικό του cue στο Power of Love ο Γιώργος Κόρκας.

Δεν τον έχω για τόσο έξυπνο τον Πελετιέ, που αποστηθίζει πράγματα για να τα πει on camera ή στο πλατό. Δυστυχώς, δεν τον έχω για έξυπνο, συμπλήρωσε αμέσως μετά ο νεαρός παίκτης.

Σε έχουμε εδώ πέρα, σε έχουμε αγκαλιάσει μια χαρά, σε υποστηρίζουμε στις ψηφοφορίες, κρύβουμε τις μ@λ@κίες σου… γιατί πας να κάνεις πισώπλατη μαχαιριά στον Δήμο; Οργάνωσες με τη Νίκη ομαδική επίθεση στον Δήμο; Εμείς απλώς κάνουμε παρέα, δεν είμαστε στρατόπεδα. Κάτι τέτοια εξυπνοπούλια εγώ τα πιάνω από τη μύτη, ανέφερε στη συνέχεια ο Γιώργος στον Νίκο, στην κουβέντα που άνοιξε με τα υπόλοιπα αγόρια του Power of Love.

Όταν ο Κύπριος παίκτης απευθύνθηκε στον Δήμο, λέγοντάς του πως αυτά που κάνει δεν τα κάνουν οι άντρες, εκείνος του απάντησε φανερά εκνευρισμένος: Ανάλαβε μια φορά τις ευθύνες σου ρε, κοτζάμ μαντράχαλος! Ευθυνόφοβος είναι!.

Οι Υποψήφιες Προς Αποχώρηση

Οι εξελίξεις στα τελευταία επεισόδια είναι καταιγιστικές, με τον Δήμο να εκτίθεται όλο και περισσότερο. Παρόλο που βρέθηκε κοντά στην αποχώρηση, οι συμπαίκτες του τελικά τον έσωσαν, προκαλώντας έντονες αντιδράσεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες, την επόμενη εβδομάδα αναμένεται να βρεθούν υποψήφιες προς αποχώρηση οι κολλητές του Δήμου, Κωνσταντίνα και Σωτηρία. Αν και οι κοπέλες προσπαθούν να κρατήσουν μια ουδέτερη στάση, είναι πολύ πιθανό να ψηφιστούν από τη Νίκη και την παρέα της, σε μια προσπάθεια εκδίκησης.

Ποια από τις δύο θα φύγει; Αν και οι πληροφορίες δεν είναι σίγουρες, η Κωνσταντίνα φαίνεται να είναι η πιο πιθανή υποψήφια για αποχώρηση, ενώ η Σωτηρία, έχοντας δημιουργήσει μια ιδιαίτερη σχέση με τον Νίκο Πελετιέ, ίσως καταφέρει να παραμείνει στο παιχνίδι. Ωστόσο, στο Power of Love, οι ανατροπές είναι πάντα προ των πυλών, και τίποτα δεν μπορεί να θεωρηθεί δεδομένο.

Στον… αέρα το Power of Love – Αδιανόητος καβγάς: Άντε ρε καραγκιόζη – Eίστε φίδια, ρίχνετε πισώπλατες μαχαιριές

Σε έναν άνευ προηγουμένου καβγά ενεπλάκησαν τα αγόρια στο αποψινό (22/8) επεισόδιο του Power of Love. Η χθεσινή ψηφοφορία προκάλεσε συζητήσεις και εντάσεις μεταξύ των δύο ομάδων, με τον Κρις να κατηγορεί τον Δήμο και τον Τζέισον για στημένα αποτελέσματα σε βάρος του.

Λίγο πριν το gala οι παίκτες έλυσαν τις διαφορές τους και οι τόνοι γρήγορα ανέβηκαν, με τα αγόρια να χωρίζονται σε στρατόπεδα και να ανταλλάσσουν βαρύτατους χαρακτηρισμούς.

Νομίζεις ότι είμαι βλάκας; Χθες μάζεψες όλα τα αγόρια σε ένα καμαρίνι για να στήσεις το παιχνίδι. Πήγες να προστατέψεις τον Στιβ. Το κάνεις κάθε εβδομάδα αυτό. Φίδια είστε, ρίχνετε πισώπλατες μαχαιριές. Δεν σας βγήκε η ψηφοφορία και πήγατε να ρίξετε εμένα, είπε αρχικά ο Κρις και ο καβγάς στο Power of Love γρήγορα φούντωσε.

Εγώ αυτό που έκανα είναι ότι πήρα τέσσερα αγόρια και τους είπα: δεν νιώθω καλά, τρώω πολύ hate και δεν μπορώ να το διαχειριστώ, ψηφίστε με να φύγω. Δεν έχω κάτι μαζί σου, δικαιολογήθηκε από την πλευρά του ο Τζέισον.

Στη συνέχεια, ο Κρις έστρεψε τα πυρά του και κατά του Δήμου, κατηγορώντας τον ότι την πρώτη εβδομάδα του ζήτησε εσκεμμένα να τον ψηφίσει ως αγαπημένο παίκτη.

Άντε ρε καραγκιόζη! Άντε ρε! Πάρε το τζετ και ηρέμησε, του φώναξε ο Δήμος, με τον Αναστάση να προσπαθεί να ηρεμήσει τα πνεύματα στο Power of Love.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: