Δύσκολες στιγμές για τον Πέτρο Κωστόπουλο, αποχαιρέτησε την κόρη του – Το συγκινητικό αντίο

August 25, 2024
Στιγμές δυσκολίας για τον Πέτρο Κωστόπουλο, που αποχαιρέτησε την κόρη του με ένα συγκινητικό αντίο.

Δύσκολες στιγμές για τον Πέτρο Κωστόπουλο, αποχαιρέτησε την κόρη του – Το συγκινητικό αντίο


Διαφ.

Η Αμαλία Κωστοπούλου, η μεγαλύτερη κόρη της Τζένης Μπαλατσινού και του Πέτρου Κωστόπουλου, επέστρεψε στο Λος Άντζελες μετά από τις καλοκαιρινές της διακοπές στην Ελλάδα. Τα τελευταία χρόνια, η Αμαλία ζει και εργάζεται στο Λος Άντζελες, αλλά δεν παραλείπει να επισκέπτεται την πατρίδα της για να περάσει χρόνο με την οικογένειά της.

Καλοκαίρι στην Ελλάδα και Σαρδηνία

Αυτό το καλοκαίρι, η Αμαλία Κωστοπούλου πέρασε όμορφες στιγμές στην Ελλάδα μετά από διακοπές στη Σαρδηνία με τον σύντροφό της. Κατά την παραμονή της στην Ελλάδα, αφιέρωσε χρόνο τόσο στη μητέρα της, Τζένη Μπαλατσινού, όσο και στον πατέρα της, Πέτρο Κωστόπουλο.

Συναισθηματικό Αποχαιρετιστήριο Μήνυμα από τον Πέτρο Κωστόπουλο

Ο Πέτρος Κωστόπουλος δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό μια κοινή φωτογραφία με την Αμαλία, εκφράζοντας τη συγκίνησή του για τον αποχωρισμό. Στη λεζάντα της φωτογραφίας έγραψε: “Εις το επανιδείν αγάπη μου”, αποχαιρετώντας έτσι την κόρη του με τρυφερότητα.

Με μικροσκοπικό φόρεμα και αγκαλιά μαζί του: H Αμαλία Κωστοπούλου βρήκε τον πιο όμορφο νέο και ταιριάζουν όσο κανένα άλλο ζευγάρι

Η Αμαλία Κωστοπούλου απολαμβάνει τις διακοπές της στη Σαρδηνία, μετά το ταξίδι της στην Ελλάδα, για να περάσει χρόνο με τη μητέρα της, στην Πάτμο.

Η κόρη του Πέτρου Κωστόπουλου και της Τζένης Μπαλατσινού, που είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media, κάνει διακοπές με πολυτελή θαλαμηγό με φίλους.

Μάλιστα, στις νέες φωτογραφίες που δημοσίευσε στα social media, ποζάρει μαζί με τον σύντροφό της, ο οποίος είναι ελληνικής καταγωγής, αλλά ζει στο Λος Άντζελες, σε εστιατόριο δίπλα στη θάλασσα.

Πόσο κοστίζει το φόρεμα της Αμαλίας Κωστοπούλου

Η 27χρονη επέλεξε να φορέσει ένα φόρεμα, το οποίο κοστίζει 600 ευρώ και το είχε ξαναφορέσει σε διακοπές της στο Μεξικό.

Διακοπές στη Σαρδηνία για την Αμαλία Κωστοπούλου

Αμαλία

width=650

width=650

Αμαλία

width=650

width=650

Αμαλία

width=650


Πηγή

Διαβάστε επίσης: