Έβαλε σε όλες τα “γυαλιά”: Η σύζυγος Αντώνη Σρόιτερ πήγε ντυμένη έτσι στο γάμο του Παντελή Τουτουντζή & τράβηξε τα φλας

August 26, 2024
Η σύζυγος του Αντώνη Σρόιτερ εντυπωσίασε στον γάμο του Παντελή Τουτουντζή φορώντας τα γυαλιά και προκάλεσε το ενδιαφέρον των καλεσμένων, με αποτέλεσμα να τραβήξουν τα φλας πάνω της.

Έβαλε σε όλες τα “γυαλιά”: Η σύζυγος Αντώνη Σρόιτερ πήγε ντυμένη έτσι στο γάμο του Παντελή Τουτουντζή & τράβηξε τα φλας


Διαφ.

Το Σάββατο 24 Αυγούστου, ο Παντελής Τουτουντζής και ο Νάσος Τσιβγούλης ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου σε μια όμορφη τελετή στην παραλία Κομμός, στην Κρήτη. Το ζευγάρι επέλεξε να πραγματοποιήσει τον γάμο τους σε αυτό το μαγευτικό μέρος, το οποίο έχει ιδιαίτερη σημασία για αυτούς. Η κουμπάρα του ζευγαριού ήταν η αγαπημένη τους φίλη, Ελένη Φουρέιρα.

Μια Ιδιαίτερη Τελετή με Παρανυφάκια τα Παιδιά τους

Η τελετή ήταν ξεχωριστή και συγκινητική, με τα δύο παιδιά του ζευγαριού να είναι τα παρανυφάκια, προσδίδοντας μια επιπλέον συναισθηματική διάσταση στη γιορτή. Ο γάμος έγινε παρουσία αγαπημένων φίλων και συγγενών, που έσπευσαν να στηρίξουν το ζευγάρι σε αυτή τη σημαντική στιγμή της ζωής τους.

Λαμπερές Παρουσίες και Στυλ

Μεταξύ των καλεσμένων ήταν και η Ιωάννα Σρόιτερ, η οποία εντυπωσίασε με την κομψή εμφάνισή της. Για την περίσταση, η σύζυγος του Αντώνη Σρόιτερ επέλεξε ένα μίνι λευκό φόρεμα με σέξι ντεκολτέ και cut-out λεπτομέρειες κάτω από το στήθος. Συνδύασε το look της με glam αστραφτερά πέδιλα για την τελετή, ενώ για το πάρτι στην άμμο προτίμησε απλά λευκά πέδιλα, δημιουργώντας ένα στυλ ιδανικό για γάμο σε νησί.

Το Όνειρο που Έγινε Πραγματικότητα

Ο γάμος έγινε ακριβώς όπως τον είχε ονειρευτεί ο Παντελής Τουτουντζής, ο οποίος είχε μοιραστεί τα σχέδιά του τον Μάιο του 2024 στο περιοδικό ΟΚ!. Όπως είχε δηλώσει: Θα παντρευτούμε το καλοκαίρι ξυπόλητοι στην παραλία Κομμός, δίπλα στα Μάταλα, στη νότια Κρήτη. Δεν έχουμε ορίσει ακόμα ημερομηνία, θα είναι στα τέλη Αυγούστου, προσπαθούμε να είναι μαζί όλοι μας οι φίλοι. Κουμπάρα μας θα είναι η Ελένη Φουρέιρα και κάποιοι άλλοι μάρτυρες. Εκεί βαφτίσαμε και τα παιδιά μας. Είναι σημαδιακό για μας αυτό το μέρος. Εκεί ήταν οι πρώτες μας διακοπές αφότου γνωριστήκαμε λίγο παραπάνω και είπαμε ότι θα είμαστε μαζί. Σε εκείνα τα μέρη συζητούσαμε με τον Νάσο πώς ονειρευόμασταν την κοινή μας ζωή. Τα καταφέραμε αυτά που είπαμε. Δεν ήταν λόγια του αέρα

Ακολουθούν Φωτογραφίες:

width=720 width=720 width=720 width=720 width=720 width=720 width=720


Πηγή

Διαβάστε επίσης: