Θεά του στιλ: Η σύζυγος του 67χρονου εφοπλιστή Κούστα πήγε με παπούτσια 800€ για ποτάκι & όλοι την κοιτούσαν

August 26, 2024
Η σύζυγος του 67χρονου εφοπλιστή Κούστα ξεχώρισε με τα παπούτσια της 800€ και όλοι την κοιτούσαν.

Θεά του στιλ: Η σύζυγος του 67χρονου εφοπλιστή Κούστα πήγε με παπούτσια 800€ για ποτάκι & όλοι την κοιτούσαν


Διαφ.

Η φιλία της Άννας Βίσση με τη Δήμητρα Μέρμηγκα Κούστα έχει εξελιχθεί σε μια από τις πιο ιδιαίτερες και λαμπερές σχέσεις της ελληνικής showbiz. Οι δύο γυναίκες περνούν μαζί τις τελευταίες ημέρες του καλοκαιριού στα νησιά, απολαμβάνοντας τη συντροφιά η μία της άλλης και μοιράζοντας χαρούμενες στιγμές με την παρέα τους.

Άννα Βίσση: Βραδινή Έξοδος στην Αντίπαρο

Το βράδυ του Σαββάτου 24 Αυγούστου, οι Άννα Βίσση και Δήμητρα Μέρμηγκα Κούστα εθεάθησαν σε γνωστό εστιατόριο στην Αντίπαρο. Οι εμφανίσεις τους δεν πέρασαν απαρατήρητες, καθώς και οι δύο γυναίκες είναι γνωστές για το αψεγάδιαστο στυλ τους.

Η Άννα Βίσση, γνωστή για τον τολμηρό και ροκ χαρακτήρα της, επέλεξε για την περίσταση ένα φούξια πουκάμισο συνδυασμένο με τζιν και μια μαύρη ζώνη, προσδίδοντας μια ροκ πινελιά στην εμφάνισή της. Ολοκλήρωσε το look της με μαύρα πέδιλα Hermès, αξίας 820 ευρώ.

Από την άλλη, η Δήμητρα Μέρμηγκα Κούστα, σύζυγος του εφοπλιστή Γιάννη Κούστα, εντυπωσίασε με την κομψότητά της, επιλέγοντας ένα μάξι crochet μαύρο φόρεμα. Το look της ολοκληρώθηκε με μαύρα σανδάλια croco Hermès, ένα iconic σχέδιο με το χαρακτηριστικό “Η” της εταιρείας, που παραμένει διαχρονικό και κοστίζει περίπου 767 ευρώ.

Ακολουθούν Φωτογραφίες:

width=1000 width=720 width=720


Πηγή

Διαβάστε επίσης: