“Μεθυσμένο” ρεπορτάζ για την Αλεξάνδρα Μερακλίδη: Σουρομένος έχωσε τη μούρη του στη κάμερα και έγινε viral σε όλη την Ελλάδα

August 27, 2024
Μεθυσμένη αναφορά για την Αλεξάνδρα Μερακλίδη: Ένας μεθυσμένος άνδρας έβαλε το πρόσωπό του μπροστά στην κάμερα και έγινε viral σε όλη την Ελλάδα.

Μεθυσμένο ρεπορτάζ για την Αλεξάνδρα Μερακλίδη: Σουρομένος έχωσε τη μούρη του στη κάμερα και έγινε viral σε όλη την Ελλάδα


Διαφ.

Η Αλεξάνδρα Μερακλίδη είχε ένα απρόοπτο, κατά τη διάρκεια σύνδεσης με το Action 24, από την πλατεία Συντάγματος που βρισκόταν, καθώς ένας μεθυσμένος μπήκε ξαφνικά στο πλάνο.

Ειδικότερα, στο Σύνταγμα βρισκόταν σήμερα, Δευτέρα, από νωρίς το πρωί, η δημοσιογράφος και περίμενε υπομονετικά, για να δώσει το ρεπορτάζ της.

Αλεξάνδρα

Πως διαχειρίστηκε η Αλεξάνδρα Μερακλίδη την κατάσταση με τον μεθυσμένο

Ωστόσο, ξαφνικά εμφανίστηκε ένας μεθυσμένος, ο οποίος χορεύοντας και κρατώντας μια μπύρα στο χέρι του, την πλησίασε πολύ κοντά, με την ρεπόρτερ να προσπαθεί να μείνει ψύχραιμη και να συνεχίσει τη δουλειά της.

Να πάρουμε την Αλεξάνδρα, μέχρι να ξεμεθύσει και ο κύριος, υπογράμμισε ο Γιώργος Κακούσης και από το κοντρόλ έκλεισαν τη σύνδεση.

Το βίντεο της Αλεξάνδρας Μερακλίδη κάνει τον γύρο του διαδικτύου

Το βίντεο ανέβηκε στο διαδίκτυο και από το πρωί κάνει το γύρο των social media, με τους περισσότερους χρήστες να επικροτούν τη δημοσιογράφο για την ψυχραιμία που επέδειξε.

Νεαρός “γύπας” τρώει άκυρο από κοπέλα στο Λιμάνι και τα ρίχνει στην ρεπόρτερ για την “χυλόπιτα”: “Με παγίδευσες, είχε αγόρι”

Ένας νεαρός γύπας “έφαγε” άκυρο από μία κοπέλα, μπροστά στην κάμερα του Action 24, στο λιμάνι του Πειραιά, αλλά δεν πτοήθηκε.

Ειδικότερα, η δημοσιογράφος Αλεξάνδρα Μερακλίδη βρέθηκε στο λιμάνι του Πειραιά, σήμερα, Δευτέρα, το πρωί, για τις ανάγκες του ρεπορτάζ και συνομίλησε με νεαρό κόσμο που αναχωρούσε με προορισμό κυρίως την Πάρο.

Η ρεπόρτερ σταμάτησε σε μια παρέα επτά αγοριών που ήταν έτοιμοι να επιβιβαστούν στο πλοίο για Πάρο και ο ένας της ζήτησε να τους γνωρίσει τις κοπέλες που είχε σταματήσει λίγο πριν.

Νεαρός

Δεν πήγαν καλά τα πράγματα για τον νεαρό “γύπα”

Τα πράγματα όμως δεν πήγαν τόσο καλά, καθώς η κοπέλα που τον ενδιέφερε του είπε ότι έχει αγόρι. Έχει αγόρι; Σε παγίδα με πήγες!, υπογράμμισε στην ρεπόρτερ ο νεαρός ταξιδιώτης.

Μια άδεια να δώσετε στην κοπέλα να έρθει μαζί μας στην Πάρο, είπε ο νέος στους παρουσιαστές και πρόσθεσε ότι έχει μεγάλες προσδοκίες από τις διακοπές του στην Πάρο. Έφαγες όμως ένα πρώτο άκυρο του επεσήμανε η ρεπόρτερ.

Με παγίδευσες. Με πήγες στην κοπέλα που έχει αγόρι. Δεν πρόκειται να μιλήσω σε καμία στην Πάρο, σημείωσε και τότε η δημοσιογράφος τον παρότρυνε να τον πάει σε άλλη παρέα κοριτσιών για να γνωριστεί, αλλά το αποτέλεσμα ήταν το ίδιο.

Δεν πτοήθηκε ο νεαρός “γύπας”

Μπροστά στις κάμερες όλες έχουν αγόρι, πίσω από τις κάμερες όλες ελεύθερες, κατέληξε ο νεαρός.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: