Χρυσά κοσμήματα, τρίπατα mules και μίνι νυφικό: Η Μαρίνα Σταυράκη, έσκασε σε πάρτι στη Μύκονο ντυμένη… νύφη

August 27, 2024
Μαρίνα Σταυράκη εμφανίστηκε σε ένα πάρτι στη Μύκονο φορώντας χρυσά κοσμήματα, τρίπατα mules και ένα μίνι νυφικό, παρουσιάζοντας τον εαυτό της ως νύφη.

Χρυσά κοσμήματα, τρίπατα mules και μίνι νυφικό: Η Μαρίνα Σταυράκη, έσκασε σε πάρτι στη Μύκονο ντυμένη… νύφη


Διαφ.

Το βράδυ της Δευτέρας 26 Αυγούστου, η Δέσποινα Γαβαλά διοργάνωσε ένα εντυπωσιακό καλοκαιρινό πάρτι στη Μύκονο, για να γιορτάσει την ονομαστική της εορτή. Η γνωστή επιχειρηματίας φιλοξένησε αγαπημένους φίλους της στο κοσμοπολίτικο beach bar SantAnna, όπου η ατμόσφαιρα ήταν γεμάτη ενέργεια και ο χορός συνεχίστηκε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

width=1000

Η βραδιά χαρακτηρίστηκε από την εντυπωσιακή παρουσία του δημοφιλούς τραγουδιστή Πασχάλη και της μπάντας του, οι οποίοι ανέλαβαν να δημιουργήσουν μια ζωντανή ατμόσφαιρα με τη μουσική τους, κάνοντας τους καλεσμένους να χορέψουν και να διασκεδάσουν.

width=1000

width=1000 width=1000

Η οικοδέσποινα Δέσποινα Γαβαλά, ενσαρκώνοντας τη γοητεία και την κομψότητα της, επέλεξε να φορέσει ένα λευκό εφαρμοστό φόρεμα, το οποίο διακρινόταν για τις glam λεπτομέρειές του. Η επιλογή της προσέφερε μία αίσθηση πολυτέλειας και στυλ, ενισχύοντας την εντύπωση της γιορτινής ατμόσφαιρας.

width=1000

Στους καλεσμένους της εκδήλωσης συγκαταλέγονταν η Μαρίνα Σταυράκη, η οποία ξεχώρισε με την παρουσία της, ντυμένη με ένα λευκό στράπλες μίνι φόρεμα με ουρά και εντυπωσιακά glam κοσμήματα. Η Σταυράκη ολοκλήρωσε την εμφάνισή της με λευκά ψηλοτάκουνα mules, αποτελώντας μία από τις πιο εντυπωσιακές παρουσίες της βραδιάς.

width=1000

Ανάμεσα στους καλεσμένους βρισκόταν επίσης ο σχεδιαστής Βλάσσης Χολέβας, με τον οποίο η πρώην σύζυγος του Γιώργου Πατούλη διατηρούσε φιλική σχέση. Η Μαρίνα Σταυράκη ποζάρισε με χαρά μπροστά στις κάμερες, ενισχύοντας την ατμόσφαιρα της γιορτής με την κομψότητά της.

Η Μαρίνα Σταυράκη αναστάτωσε ξανά τη Μύκονο: To μίνι μαύρο φόρεμα & τα λουλούδια στο μπούστο που έκλεψαν τα βλέμματα

Η Μαρίνα Σταυράκη έκανε μία βραδινή έξοδο στα Ματογιάννια, στη Μύκονο, φορώντας ένα εντυπωσιακό little black φόρεμα και τράβηξε όλα τα βλέμματα πάνω της.

Ειδικότερα, η πρώην σύζυγος του Γιώργου Πατούλη επισκέφθηκε ξανά τη Μύκονο και ο φακός του Mykonos Live Tv την “τσάκωσε” στα γραφικά σοκάκια του νησιού, να κάνει τη βόλτα της μαζί με τον σκύλο της.

Η

Η Μαρίνα Σταυράκη δεν πέρασε απαρατήρητη

Για την έξοδό της, η πρώην σύζυγος του πρώην Περιφερειάρχη Αττικής επέλεξε ένα mini pencil μαύρο φόρεμα, με λευκές λεπτές ράντες και δύο εντυπωσιακά 3D λουλούδια στο μπούστο, το οποίο κοστίζει με έκπτωση στα 80 ευρώ.

Την εμφάνισή της ολοκλήρωσε με πολλά χρυσά κοσμήματα στον λαιμό, mules και luxury trunk τσάντα από Louis Vuitton.

Η εμφάνιση της Μαρίνας Σταυράκη


Πηγή

Διαβάστε επίσης: