Μόλις το έμαθε και ο Ανδρέας Γεωργίου: Διπλές χαρές, είναι έγκυος και περιμένει… δίδυμα, η ηθοποιός από τις 8 Λέξεις

August 27, 2024
Μόλις έμαθε και ο Ανδρέας Γεωργίου: Έχει διπλή χαρά, καθώς είναι έγκυος και περιμένει δίδυμα, η ηθοποιός από τη σειρά 8 Λέξεις.

Μόλις το έμαθε και ο Ανδρέας Γεωργίου: Διπλές χαρές, είναι έγκυος και περιμένει… δίδυμα, η ηθοποιός από τις 8 Λέξεις


Διαφ.

Η ηθοποιός Ναταλία Κηρύκου βρίσκεται αναμφίβολα στην πιο ευτυχισμένη φάση της ζωής της, καθώς ετοιμάζεται να γίνει μητέρα για πρώτη φορά, περιμένοντας μάλιστα δίδυμα. Η ανακοίνωση αυτής της χαρμόσυνης είδησης έγινε μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram, όπου δημοσίευσε φωτογραφίες που απεικονίζουν τη φουσκωμένη της κοιλιά. Η ευτυχία της αποτυπώθηκε στο πρόσωπό της, το οποίο φωτίστηκε από ένα πλατύ χαμόγελο, και η ηθοποιός γιορτάζει ταυτόχρονα την ονομαστική της εορτή.

Στην ανάρτησή της, η Ναταλία Κηρύκου, φορώντας μαγιό, εξέφρασε την αίσθηση της διπλής ευτυχίας που βιώνει, αναφέροντας χαρακτηριστικά: Πολύ ευτυχισμένη. Διπλά ευτυχισμένη.

Είναι σημαντικό να σημειώσουμε ότι η Κηρύκου, που έχει επιλέξει να κρατά την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, έχει συμμετάσχει σε σημαντικές τηλεοπτικές παραγωγές, όπως η σειρά 8 λέξεις του Ανδρέα Γεωργίου και η σειρά Έλα στη θέση μου.

Δείτε τις φωτογραφίες:

width=1440

width=1440

width=1440

width=760


Πηγή

Διαβάστε επίσης: