Όλη η Μύκονος την έβλεπε να κάνει το…ρομπότ: Το bachelorette της μελλοντικής κυρίας Αντετοκούνμπο που έγραψε ιστορία στο νησί

August 28, 2024
Η Μύκονος ολόκληρη παρακολουθούσε το…ρομπότ: Το bachelorette της μελλοντικής κυρίας Αντετοκούνμπο που άφησε εποχή στο νησί.

Όλη η Μύκονος την έβλεπε να κάνει το…ρομπότ: Το bachelorette της μελλοντικής κυρίας Αντετοκούνμπο που έγραψε ιστορία στο νησί


Διαφ.

Η μελλοντική κυρία Αντετοκούνμπο γιόρτασε το bachelorette της στη Μύκονο.

Σύμφωνα με το mykonoslive.tv, η οργάνωση αυτού του πάρτι ήταν και ο λόγος που ο Γιάννης Αντετοκούνμπο επισκέφθηκε το νησί των Ανέμων ινκόγκνιτο πριν από λίγες ημέρες.

Η διασκέδαση πριν τον πολυτελή γάμο

Η Μαράια Ρίντλσπριγκερ υποδέχθηκε τις φίλες της, ανάμεσά τους και η σύζυγος του Θανάση Αντετοκούνμπο, στο κλαμπ Tabu, όπου διασκέδασαν με ποτό, χορό και τραγούδι. Σύμφωνα με πληροφορίες, η Μαράια και οι καλεσμένες της θα παραμείνουν στη Μύκονο για τρεις ημέρες. Την επόμενη μέρα του bachelorette party, επισκέφθηκαν το Lio Mykonos για να συνεχίσουν τη διασκέδαση.

Η μέλλουσα νύφη εντυπωσίασε τους πάντες με τις χορευτικές της κινήσεις, που θύμιζαν ρομπότ και κέρδισαν τις εντυπώσεις.

Ακολουθεί το σχετικό βίντεο από το bachelorette party

Παντρεύεται στο Costa Navarino ο Αντετοκούνμπο: Οι 200 καλεσμένοι, ο Λεμπρόν, το dress code και η νιγηριανή ενδυμασία

Οι γάμοι των διασημοτήτων, για λόγους που πολλοί θεωρούν αινιγματικούς ή ακόμη και ακατανόητους, ασκούν μια ακαταμάχητη έλξη στο κοινό, αναζωπυρώνοντας τα πιο βασικά και ακόρεστα σκανδαλοθηρικά του ένστικτα. Ένα πρόσφατο παράδειγμα αποτελεί ο πολυτελής γάμος του Ανάντ Αμπάνι, γιου του Ινδού δισεκατομμυριούχου και πλουσιότερου ανθρώπου της Ασίας, Μουκές Αμπάνι, ο οποίος πριν από λίγες εβδομάδες απασχόλησε τα μέσα ενημέρωσης κάθε κατηγορίας, από τα ταμπλόιντς μέχρι τις πιο έγκριτες εφημερίδες. Η απίστευτη πολυτέλεια του γάμου, οι πολυήμερες εορταστικές εκδηλώσεις και οι διακεκριμένοι καλεσμένοι που ταξίδεψαν μέχρι τη δυτική Ινδία για να ευχηθούν στους νεόνυμφους, αποτέλεσαν πόλο έλξης και συζήτησης παγκοσμίως.

width=800

Ορισμένοι γάμοι έχουν αποκτήσει ιστορική σημασία, όπως ο γάμος του πρίγκιπα Καρόλου με την Νταϊάνα το 1981, όπου το νυφικό της πριγκίπισσας, με τη θρυλική ουρά μήκους 7,5 μέτρων, έχει καταχωρηθεί ως ιδιαίτερο λήμμα στη Wikipedia. Παρομοίως, ο γάμος της Γκρέις Κέλι με τον πρίγκιπα Ρενιέ Γ’ του Μονακό το 1956, ο οποίος έγινε αντικείμενο θαυμασμού και εξώφυλλο για όλους τους σωστούς λόγους, όπως επίσης και ο γάμος του Τζορτζ Κλούνεϊ με την Αμάλ Αλαμουντίν το 2014. Ωστόσο, υπήρξαν και γάμοι που απασχόλησαν τα μέσα ενημέρωσης για αρνητικούς λόγους, όπως ο γάμος της Δέσποινας Βανδή με τον Ντέμη Νικολαΐδη.

Ο τελευταίος γάμος, γνωστός ως ο γάμος των Μπέκαμ της νότιας Βαλκανικής, έμεινε αξέχαστος όχι μόνο λόγω της δημοφιλίας των νεόνυμφων, αλλά και λόγω των αυστηρών μέτρων ασφαλείας και της απόλυτης ιδιωτικότητας που απαιτούσαν, με την επιστράτευση περίπου 80 ανδρών ασφαλείας, αριθμός ίσος με αυτόν των καλεσμένων τους. Αυτή η επιβολή ιδιωτικότητας προσέθεσε ακόμα περισσότερο στη μυστηριώδη γοητεία του γάμου, κάνοντάς τον ένα από τα πιο αξιομνημόνευτα κοινωνικά γεγονότα της εποχής.

Ποιος παντρεύεται τελικά;

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο φαίνεται να ακολουθεί το παράδειγμα της απόλυτης μυστικότητας, καθώς προετοιμάζεται να επισφραγίσει τη σχέση του με την αρραβωνιαστικιά του, Μαράια Ριντλσπρίγκερ, στο επερχόμενο τριήμερο, από τις 30 Αυγούστου έως την 1η Σεπτεμβρίου. Οι φήμες για τον γάμο του σταρ των Μιλγουόκι Μπακς με την πρώην βολεϊμπολίστρια άρχισαν να φουντώνουν στις 30 Δεκεμβρίου 2023, όταν η 31χρονη Καλιφορνέζα δημοσίευσε ένα story στο Instagram που φανέρωνε τις προετοιμασίες για τον γάμο. Στην ανάρτηση, που εξαφανίστηκε λίγες ώρες αργότερα, μπορούσε κανείς να δει τέσσερα χέρια να τσουγκρίζουν ποτήρια σαμπάνιας μπροστά από νυφικά φορέματα, υποδηλώνοντας πρόβα νυφικού.

width=1969

Με την πάροδο του χρόνου, οι φήμες περί γάμου μετατράπηκαν σε σχεδόν βεβαιότητα, ενώ πληροφορίες άρχισαν να διαρρέουν στα ελληνικά και αμερικανικά μέσα ενημέρωσης ότι η τελετή θα πραγματοποιηθεί στην Ελλάδα, συγκεκριμένα στο Costa Navarino, όπου ο Αντετοκούνμπο είχε αποκτήσει δύο πολυτελείς βίλες το 2021. Εν τω μεταξύ, καθώς οι παπαράτσι ετοίμαζαν τις κάμερές τους για να καταγράψουν το γεγονός στην Πύλο, ο 29χρονος σταρ έκανε μια απρόσμενη κίνηση στις 29 Ιουνίου, κατά τη διάρκεια εκδήλωσης στην Αθήνα.

Σε μια προσπάθεια να αποπροσανατολίσει το κοινό, όταν ρωτήθηκε από δημοσιογράφους για τον επικείμενο γάμο του, ο Αντετοκούνμπο έδωσε μια αινιγματική απάντηση, λέγοντας: Ποιος παντρεύεται; Με κάλεσαν εμένα στον γάμο; Δεν ξέρω. Γιατί είναι είδηση ότι παντρεύομαι; Δεν μπορώ να το καταλάβω. Στη συνέχεια, διευκρίνισε ότι οι φήμες αφορούσαν τον 26χρονο αδελφό του, Κώστα, και τη σύντροφό του, Ντέμη Φιλιππάκου.

Τι δηλώνει ο ράφτης Γιώργος Παπαδόγαμβρος:

Παρόλο που η αρχική του δήλωση φάνηκε πειστική, η αλήθεια δεν άργησε να αποκαλυφθεί. Καθώς πλησιάζει η ημερομηνία του γάμου, η πεποίθηση ότι ο γάμος του Γιάννη θα γίνει στο Costa Navarino ενισχύεται. Ο Γιώργος Παπαδόγαμβρος, γνωστός ράφτης που έχει ντύσει πλήθος διάσημων, είχε δηλώσει λίγο πριν τις δηλώσεις του Αντετοκούνμπο ότι ο Γιάννης είχε ήδη ξεκινήσει τις πρόβες για το γαμπριάτικο κοστούμι του. Ο Παπαδόγαμβρος αποκάλυψε επίσης ότι είχε αναλάβει να ράψει τα κοστούμια των αδελφών του Γιάννη, Θανάση, Κώστα και Αλέξη, καθώς και ορισμένων καλεσμένων που θα έρθουν από τις ΗΠΑ για την τελετή στη Μεσσηνία.

Η εβδομάδα που πέρασε έφερε και άλλη ένδειξη για τον επικείμενο γάμο, καθώς οι αδελφοί Αντετοκούνμπο εθεάθησαν στη Μύκονο, σε μια σύντομη παραμονή που έμοιαζε με προετοιμασία για το bachelor party, επιβεβαιώνοντας έμμεσα τις φήμες.

width=1360

Γάμος & Ιδιωτικότητα

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, αν και βρίσκεται στο επίκεντρο της δημόσιας προσοχής τόσο εντός όσο και εκτός παρκέ, επέλεξε να κρατήσει τον γάμο του με τη Μαράια Ριντλσπρίγκερ μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Αυτή η απόφαση φέρεται να προήλθε από την επιθυμία του να ζήσει την πιο ευτυχισμένη ημέρα της ζωής του περιτριγυρισμένος μόνο από τα πιο κοντινά του πρόσωπα, μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα του κοινού. Σε μια εποχή όπου τα κοινωνικά δίκτυα έχουν καταστήσει την ιδιωτικότητα σπάνιο και πολύτιμο αγαθό, ειδικά για τους διάσημους, ο Αντετοκούνμπο φαίνεται να προσπαθεί να προστατεύσει αυτήν την ιδιαίτερη στιγμή της ζωής του από τη δημοσιότητα.

Μετά από σχεδόν δέκα χρόνια σχέσης και τρία παιδιά, τον 4χρονο Λίαμ, τον 3χρονο Μάβερικ και την 11 μηνών Εύα, το ζευγάρι σχεδιάζει να ανταλλάξει όρκους αγάπης και πίστης στις 31 Αυγούστου. Ωστόσο, δεν πρόκειται για έναν παραδοσιακό θρησκευτικό ή πολιτικό γάμο, αλλά για μια υβριδική τελετή που θα πραγματοποιηθεί στην παραλία του ξενοδοχείου W στο Costa Navarino. Το συγκεκριμένο μέρος επελέγη ειδικά για να εξασφαλίσει ότι ο γάμος θα παραμείνει όσο το δυνατόν πιο ιδιωτικός, μακριά από τα μάτια των μέσων ενημέρωσης και των κοινωνικών δικτύων, εκτός αν οι ίδιοι το επιτρέψουν.

width=1360

Ένα από τα μεγαλύτερα ζητήματα που θα αντιμετωπίσει το ζευγάρι είναι η διασφάλιση της ιδιωτικότητας, δεδομένου ότι ο αριθμός των καλεσμένων ανέρχεται στους 200, συμπεριλαμβανομένων 30 πολύ σημαντικών προσωπικοτήτων (VVIPs). Για να αποφευχθούν διαρροές, οι καλεσμένοι δεν θα επιτρέπεται να έχουν κινητά τηλέφωνα και θα πρέπει να παραβρεθούν χωρίς παιδιά. Για τις απαραίτητες αναμνηστικές φωτογραφίες, θα υπάρχουν ειδικά επιλεγμένοι φωτογράφοι.

Οι VIP Καλεσμένοι

Ανάμεσα στους καλεσμένους θα βρίσκονται προσωπικότητες όπως ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης με τη σύζυγό του Μαρέβα, ο θρύλος του NBA Λεμπρόν Τζέιμς, η τενίστρια Σερένα Γουίλιαμς, ενώ φημολογείται ότι πρόσκληση είχε λάβει και ο ποδοσφαιριστής Κιλιάν Εμπαπέ. Οι προσκεκλημένοι από τις ΗΠΑ και την Ελλάδα θα φτάσουν με ιδιωτικές πτήσεις στο αεροδρόμιο της Καλαμάτας, με τη δυνατότητα μεταφοράς τους μέσω ελικοπτέρων στο θέρετρο. Οι πιο σημαντικοί εξ αυτών θα διαμείνουν στις σουίτες του ξενοδοχείου W και στο πολυτελές Mandarin, με μερικούς να συνδυάζουν την παρουσία τους στον γάμο με σύντομες διακοπές στην Ελλάδα.

Οι εορτασμοί του γάμου του Γιάννη Αντετοκούνμπο και της Μαράια Ριντλσπρίγκερ θα ξεκινήσουν με μία σειρά εκδηλώσεων που αποκαλύπτουν τη σημασία που δίνουν οι μελλόνυμφοι στη φιλοξενία και την προσοχή στη λεπτομέρεια. Την Παρασκευή, θα λάβει χώρα ένα πάρτι υποδοχής στο μπαρ Between του ξενοδοχείου W, με ένα αυστηρά λευκό dress code. Το Σάββατο θα ακολουθήσει ένα δεύτερο πάρτι με νιγηριανές επιρροές, προετοιμάζοντας το έδαφος για τη μεγάλη γαμήλια τελετή που θα πραγματοποιηθεί την τρίτη ημέρα.

Η προσοχή στη λεπτομέρεια αποτυπώνεται και στο γεγονός ότι το ζευγάρι αφιέρωσε πέντε ημέρες στο Costa Navarino για να δοκιμάσει περισσότερα από 200 πιάτα, ώστε να επιλέξει τα ιδανικά για το γαμήλιο δείπνο και τα πάρτι που θα προηγηθούν. Το μενού που τελικά επέλεξαν συνδυάζει εκλεπτυσμένες εκδοχές του παραδοσιακού αμερικανικού μπέργκερ με σύγχρονες γεύσεις της ελληνικής γαστρονομίας. Μια ακόμη ιδιαίτερη πινελιά στο γάμο θα είναι η παρουσίαση του πρώτου κρασιού που παράγεται από τη συνεργασία του Γιάννη μέσω της εταιρείας του Ante Inc. με τα Ελληνικά Οινοποιεία, στα οποία έχει επενδύσει. Η ροζέ ετικέτα, που θα φέρει το όνομα της Μαράια, θα διατεθεί τόσο σε φιάλες των 750 ml όσο και σε μεγαλύτερες magnum εκδόσεις, και οι καλεσμένοι θα έχουν την ευκαιρία να γευτούν πρώτοι την πρώτη παραγωγή.

Η Μαράια βράχος του Γιάννη

Ο τρόπος με τον οποίο ο Γιάννης εκφράζει την αγάπη του προς τη Μαράια είναι τόσο ευφάνταστος όσο και συγκινητικός. Αν και οι λεπτομέρειες της πρώτης τους συνάντησης παραμένουν άγνωστες, η επικρατέστερη εκδοχή θέλει το ζευγάρι να γνωρίζεται το 2014, όταν ο Γιάννης ξεκινούσε την καριέρα του στους Μιλγουόκι Μπακς και η Μαράια εργαζόταν στην αμερικανική μπασκετική λίγκα, έχοντας αποφοιτήσει από το τμήμα Sports Management του Πανεπιστημίου Rice. Με αθλητική κληρονομιά από τον πατέρα της και προσωπικές επιτυχίες ως βολεϊμπολίστρια, η Μαράια αναδείχθηκε MVP στο κολεγιακό πρωτάθλημα κατά τη χρονιά της αποφοίτησής της.

width=1360

Η αγάπη του Γιάννη για τη Μαράια έχει αποτυπωθεί και σε άλλες συγκινητικές χειρονομίες, όπως αυτή που περιγράφεται στο βιβλίο Giannis: The Improbable Rise of an NBA MVP της δημοσιογράφου Μίριν Φάντερ. Το 2018, ο Γιάννης αποφάσισε να της χαρίσει έναν σκύλο ράτσας ντουντλ, την οποία λάτρευε. Αντιμετωπίζοντας όμως το πρόβλημα των πυκνών αθλητικών υποχρεώσεών του, ανέθεσε τη δύσκολη αποστολή της απόκτησης του κουταβιού σε έναν νεαρό υπάλληλο των Μπακς. Παρά τις δυσκολίες και την πολύωρη οδήγηση, ο σκύλος έφτασε εγκαίρως και αποτέλεσε το τέλειο δώρο για τη Μαράια, ο οποίος ονομάστηκε Μίλα και έγινε διάσημος, αποκτώντας τον δικό του λογαριασμό στο Instagram.

Η Μαράια Ριντλσπρίγκερ εκφράζει συχνά μέσω των κοινωνικών δικτύων την ευγνωμοσύνη της για την ευλογία να είναι σύζυγος, μητέρα των παιδιών και αρραβωνιαστικιά του Γιάννη Αντετοκούνμπο, από το 2023. Παρά την έντονη παρουσία της στον ρόλο της συζύγου του διάσημου αθλητή, διεκδικεί για τον εαυτό της έναν πιο πολυδιάστατο ρόλο. Αν και έχει παραδεχτεί πως επιθυμεί την επέκταση της οικογένειάς τους, η 31χρονη Αμερικανίδα συνεχίζει να διατηρεί επαγγελματική δραστηριότητα. Έχει δημιουργήσει το δικό της brand casual ενδυμάτων με την επωνυμία Sincerely, Mariah, μια ιδέα που γεννήθηκε κατά την περίοδο της πανδημίας, όταν έψαχνε τρόπους να ανακτήσει την αυτοπεποίθησή της και να αντιμετωπίσει τις αρνητικές σκέψεις που την κατέκλυζαν. Επιπλέον, συμμετέχει ενεργά στις δραστηριότητες του φιλανθρωπικού ιδρύματος Charles Antetokounmpo, το οποίο ιδρύθηκε στη μνήμη του πατέρα του Γιάννη.

Η Μαράια θεωρείται από πολλούς το στήριγμα του Γιάννη, ειδικά μετά τον ξαφνικό θάνατο του πατέρα του, τον Σεπτέμβριο του 2017. Σε συνεντεύξεις της, έχει μοιραστεί τις σκέψεις της σχετικά με την έντονη επίδραση που είχε αυτή η απώλεια στην ψυχολογία του Γιάννη, εκφράζοντας την ανησυχία ότι θα μπορούσε να επηρεάσει αρνητικά την καριέρα του. Παρόλα αυτά, το ζευγάρι κατάφερε να ξεπεράσει τις δυσκολίες και να συνεχίσει να ζει μαζί κάθε καθοριστική στιγμή, όπως οι γέννες των παιδιών τους. Ο Γιάννης ήταν παρών σε κάθε γέννηση, συγκινημένος, παρόλο που συνήθως δεν αφήνει τα συναισθήματά του να τον κυριεύουν.

Η Μαράια υπήρξε επίσης η αιτία που ο Γιάννης αναθεώρησε τον αυστηρά προγραμματισμένο τρόπο ζωής του. Πριν τη γνωρίσει, η καθημερινότητά του περιοριζόταν σχεδόν αποκλειστικά μεταξύ του σπιτιού και του γηπέδου. Εκείνη του έδειξε ότι η ζωή έχει πολλές μικρές και μεγάλες χαρές, πέρα από το μπάσκετ. Ο Γιάννης, για να της ανταποδώσει την αγάπη και την αφοσίωσή της, της προσέφερε έναν γάμο στην Ελλάδα, ένα μέρος που εκείνη ονειρευόταν από παιδί να επισκεφθεί, αλλά ποτέ δεν πίστευε ότι θα το κατάφερνε. Ο Γιάννης, για άλλη μια φορά, έκανε το απίθανο πραγματικότητα, όπως μόνο αυτός ξέρει.

(Πηγή: Πρώτο Θέμα, Ρεπορτάζ: Κώστας Μπουρούσης)


Πηγή

Διαβάστε επίσης: