Το “χάζευε” όλο το νησί: Το καταμαράν του Σάκη Ρουβά στην παραλία Κεχριά & οι βουτιές της Κάτιας μαζί με τους 2 πανέμορφους γιούς

August 28, 2024
Όλο το νησί θαυμάζε το καταμαράν του Σάκη Ρουβά στην παραλία Κεχριά, καθώς και τις βουτιές της Κάτιας με τους δύο όμορφους γιούς της.

Το χάζευε όλο το νησί: Το καταμαράν του Σάκη Ρουβά στην παραλία Κεχριά & οι βουτιές της Κάτιας μαζί με τους 2 πανέμορφους γιούς


Διαφ.

Ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη, μαζί με τους γιους τους, Αλέξανδρο και Απόλλωνα, επισκέφθηκαν τη Σκιάθο πριν από λίγες μέρες. Ο φωτογραφικός φακός τους απαθανάτισε στο γραφικό Παλιό Λιμάνι του νησιού.

Ο 52χρονος Έλληνας σταρ και η 46χρονη σύζυγός του απαθανατίστηκαν κατά την επιβίβασή τους στο ιδιωτικό καταμαράν με το οποίο έφτασαν στο νησί των Σποράδων, σε αποκλειστικές φωτογραφίες του ΟΚ!

width=1992

width=2488

Η απόδραση στη μαγευτική Κεχριά

Η οικογένεια Ρουβά συχνά επισκέπτεται την αγαπημένη της βόρεια παραλία της Σκιάθου, την Κεχριά, όπου βρίσκεται η δημοφιλής ψαροταβέρνα Tarsanas του Αργύρη Τσιμπλιαράκη.

Η Κεχριά αποτελεί το καταφύγιο του Σάκη Ρουβά και της οικογένειάς του, καθώς τα τελευταία χρόνια ακολουθούν το καθιερωμένο καλοκαιρινό τους πρόγραμμα, που περιλαμβάνει επισκέψεις σε παραλίες όπως ο Βρωμόλιμνος για θαλάσσια σπορ και άλλες αγαπημένες τους τοποθεσίες.

Δείτε τις φωτογραφίες του Σάκη Ρούβα και της οικογένειας του

width=1280

width=1280

width=1280

width=1280

width=1280

Σε ρόλο σεφ

Ο Σάκης Ρουβάς, μετά από τις ψαριές του, συχνά μαγειρεύει τα αλιεύματά του ο ίδιος, σε συνεργασία με τον ιδιοκτήτη της ταβέρνας, αντλώντας έμπνευση από παραδοσιακές κερκυραϊκές συνταγές.

Αγνώριστος με μπουκλάκια και πουκάμισο Μάταλα: Έτσι ήταν ο “άγνωστος” Σάκης Ρουβάς σε πίστα της Κέρκυρας το 1991

Ο Σάκης Ρουβάς γεννήθηκε στο γραφικό Μαντούκι της Κέρκυρας. Οι γονείς του, Κωνσταντίνος Ρουβάς και Άννα-Μαρία Παναρέτου, εργάζονταν σκληρά για να υποστηρίξουν την οικογένειά τους. Ο πατέρας του δούλευε ως οδηγός ασθενοφόρου, ενώ η μητέρα του ήταν υπάλληλος στα Duty Free καταστήματα του αεροδρομίου της Κέρκυρας.

Όταν έγινε 18 ετών, ο Σάκης αποφάσισε να φύγει από την Κέρκυρα και να εγκατασταθεί στην Πάτρα. Εκεί ξεκίνησε την καριέρα του τραγουδώντας σε τοπικά κλαμπ, συλλόγους και ξενοδοχεία.

Σάκης Ρουβάς: Η Αρχή της Καριέρας του

Η τύχη του άλλαξε όταν τον ανακάλυψε τυχαία ο Ηλίας Ψινάκης στο κλαμπ “Εκάτη”. Ο Ψινάκης είδε το ταλέντο του Σάκη και του πρότεινε να συνεργαστούν, ανοίγοντας τον δρόμο για την καριέρα του στη μουσική βιομηχανία. Έτσι ξεκίνησε η πορεία του Σάκη Ρουβά στο ελληνικό τραγούδι, με την καθοδήγηση του Ηλία Ψινάκη.

Μια Αναδρομή στο Παρελθόν

Πρόσφατα, ο λογαριασμός του Instagram “Vintage Greece” μοιράστηκε μια φωτογραφία του Σάκη Ρουβά από τα πρώτα του βήματα στο κλαμπ “Εκάτη” στην Κέρκυρα. Η φωτογραφία είναι από το 1991 και τον δείχνει να εμφανίζεται μαζί με τους μουσικούς Στέλιο Λινάρα ή Μαχαίρα στο πιάνο, τον Γιώργο Χρυσοβιτσιάνο στην κιθάρα και τον Αντριανό στο σαξόφωνο και φλάουτο.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: