Ανακοίνωσε τα δυσάρεστα ο Μάριος Αθανασίου: «Το κορίτσι ήταν γυμνό μπροστά στον κόσμο, το είδα & έπαθα σοκ»

August 29, 2024
Ο Μάριος Αθανασίου ανακοίνωσε το ανεπιθύμητο γεγονός: Είδα το κορίτσι γυμνό μπροστά σε όλους και έμεινα σοκαρισμένος.

Ανακοίνωσε τα δυσάρεστα ο Μάριος Αθανασίου: Το κορίτσι ήταν γυμνό μπροστά στον κόσμο, το είδα & έπαθα σοκ


Διαφ.

Απολογείται ο Μάριος Αθανασίου για τις λάθος πληροφορίες βιασμού: Έκανα μια αστοχία – Ζητώ συγγνώμη

Με νέο βίντεο στα social media ο Μάριος Αθανασίου απαντά για την ανάρτηση την οποία κατέβασε από τους λογαριασμούς του, μέσα από την οποία περιέγραφε πως έγινε μάρτυρας μιας κοπέλας η οποία κυκλοφορούσε γυμνή έχοντας πέσει θύμα βιασμού, όπως ισχυρίστηκε αρχικά ο ηθοποιός.

Στη νέα του ανάρτηση, ο Μάριος Αθανασίου διευκρινίζει πως ο ίδιος έλαβε λάθος πληροφορίες καθώς δεν προηγήθηκε βιασμός, αφού πρόκειται για διαφορετικό συμβάν.

Κατέβασα την ανάρτηση για την κοπέλα στη Νέα Φιλαδέλφεια, μετά από επικοινωνία που είχα με κάποια παιδιά που ήταν εκεί και βοηθήσανε από την πρώτη στιγμή την κοπέλα αυτή και προς τιμήν τους. Πολλά μπράβο…

Κατάλαβα ότι έκανα μια αστοχία, μια ανακρίβεια σε αυτό που έλεγα. Η κοπέλα δεν είχε πέσει θύμα βιασμού, δεν είχε γίνει απόπειρα βιασμού, για άλλο λόγο είχε βρεθεί σε αυτή την κατάσταση. Καταλαβαίνω απόλυτα το πώς αισθάνθηκαν οι άνθρωποι και γιατί μου το μετέφεραν έτσι. Εξακολουθεί να παραμένει για εμένα μια πολύ άγρια εικόνα, πολύ δύσκολο περιστατικό, άγρια σκηνή να την βλέπεις, αναφέρει στο βίντεο ο Μάριος Αθανασίου.

Έτσι ακριβώς όπως έγινε δεν είχα τη δυνατότητα εγώ να διασταυρώσω αν εγώ αυτό που βλέπω και αν η πληροφορία που μου λέγανε οι άνθρωποι είναι αληθής ή ψευδής. Δυστυχώς, δεν ήθελα να κάνω κι εγώ τον περίεργο… Αυτό που εισέπραξα ήταν σοκαριστικό και αυτό ήθελα να μεταφέρω, ξεκαθαρίζει ο Μάριος Αθανασίου.

Ενώ καταλήγει: Ζητώ συγγνώμη και πάλι αν έφερα σε δύσκολη θέση κάποιους και ελπίζω να είναι πολύ καλύτερα η κοπέλα, κλείνει ο Μάριος Αθανασίου.

Υπενθυμίζουμε ότι προηγουμένως ο Μάριος Αθανασίου, περιέγραψε ένα σοκαριστικό περιστατικό μέσω των social media. Το περιστατικό συνέβη  στην περιοχή της Νέας Φιλαδέλφειας, όπου ο ηθοποιός, συνάντησε μια νεαρή γυναίκα η οποία ήταν μισόγυμνη και Νόμιζε ότι είχε πέσει θύμα βιασμού λίγο νωρίτερα.

Παράλληλα, ο Μάριος Αθανασίου συνεχίζοντας την παρεξήγηση και την λανθασμένη αντίληψή του κατήγγειλε ότι η Αστυνομία δεν είχε λάβει τα απαραίτητα μέτρα για την προστασία της γυναίκας μετά την επίθεση που υπέστη.

width=850

Παρακάτω ακολουθούν τα όσα ανέφερε ο ηθοποιός πριν καταλάβει το λάθος του

“Χτες υπήρξα μάρτυρας ενός πολύ δύσκολου περιστατικού στη Νέα Φιλαδέλφεια, ήταν ένα κορίτσι που είχε πέσει θύμα βιασμού και βρισκόταν το βράδυ σ’ ένα κεντρικό σημείο σε λεωφόρο, γυμνή με κόσμο γύρω γύρω, προσπαθούσε να βοηθήσει, και την αστυνομία. Αυτοκίνητα περνούσαν, ήταν μια πολύ δύσκολη κατάσταση.

Πράγματα που θέλω να σχολιάσω, μου έρχονται στο μυαλό, μου φαίνεται αδιανόητο, δεν μπορεί να το συλλάβει το μυαλό μου. Πώς είναι δυνατόν η αστυνομία -και δεν λέω για την κακή αστυνομία, την καλή αστυνομία, μην αρχίσουμε να λέμε βλακείες μεταξύ μας- λέμε συνέχεια ότι πρέπει να υπάρχουν καταρτισμένοι αστυνόμοι. Και πρέπει να υπάρχουν και μπορεί και να υπάρχουν δεν με νοιάζει.

Αυτό δεν έχει να κάνει με την κατάρτιση της αστυνομίας, έχει να κάνει με κοινό νου. Εκεί που είσαι, αυτός που είσαι αν έχεις την εξυπνάδα ή την βλακεία στον εγκέφαλο να καταλάβεις ότι δεν είναι δυνατόν μια κοπέλα να βρίσκεται γυμνή στο δρόμο με είκοσι περαστικούς που θέλουν να βοηθήσουν, δεν με νοιάζει γιατί δεν έχει σημασία. Εκείνη την στιγμή είναι πολύ διαφορετική αυτή η φάση, το σκηνικό και δεν έχεις πάρει τα μέτρα σου αυτή η κοπέλα να βρίσκεται σε πιο προφυλαγμένο περιβάλλον. Μια κουβέρτα, κάτι να βάλεις επάνω. Να μην πλησιάζει ο κόσμος γύρω-γύρω και φυσικά τα αυτοκίνητα να μην περνούν και να “βλέπουν τηλεόραση” και να παρακολουθούν με περιέργεια αυτό που συμβαίνει, είπε αρχικά ο ηθοποιός.

Αυτό μου έκανε τρομερή εντύπωση, μου διέλυσε τον εγκέφαλο. Όπως επίσης και οι ίδιοι οι περαστικοί που ήταν γύρω γύρω και καθόντουσαν έτσι. Αν είχα τραβήξει βίντεο που για ευνόητους λόγους δεν το έκανα θα μιλάγαμε για άλλα πράγματα αυτή τη στιγμή. Δηλαδή θα καταλαβαίνατε ότι υπάρχει μια ευθύνη σ’ αυτή την εικόνα, σ’ αυτή την δυσκολία.

Που ούτως ή άλλως είναι μια δύσκολη ιστορία γι’ αυτή την κοπέλα από εδώ και πέρα στην ζωή της. Για μια ακόμα φορά, με αφορμή αυτά τα περιστατικά θα μιλήσουμε ξανά για την αυστηροποίηση των νόμων. Δεν περνάει από το χέρι μου, αυτό θα το κάνουμε όλοι μαζί. Αν μπορούμε να το αλλάξουμε αυτό, να το ζητήσουμε, να το απαιτήσουμε, πολίτες είμαστε έχουμε κάθε δικαίωμα. Νομίζω ότι ο βιασμός και η κακοποίηση και πολύ περισσότερο των ανηλίκων, πρέπει να είναι η αυστηρότερη δυνατή ποινή που μπορεί να υπάρχει σε αυτή τη χώρα, τόνισε, μεταξύ άλλων ο Μάριος Αθανασίου.

Να σημειωθείότι ξανά λίγες ώρες αργότερα, ο ηθοποιός κατέβασε το βίντεο από τους λογαριασμούς του σε Instagram και TikTok.

Ξέσπασε ο Μάριος Αθανασίου γα το πρόωρο τέλος του Μετά τη φωτιά: Τόσοι άνθρωποι απολύθηκαν όλοι σε μια μέρα

Θέση για το κόψιμο της σειράς Μετά τη φωτιά από τον ΑΝΤ1 πήρε, την Τετάρτη (03/01), ο ηθοποιός, Μάριος Αθανασίου, που πρωταγωνιστεί σε άλλη σειρά του καναλιού με τίτλο Ο πρώτος από εμάς, χαρακτηρίζοντας την κίνηση αυτή ως σκληρή και αντιεπαγγελματική.

Για να μπορούμε να είμαστε μαζί και στα δύσκολα και στα εύκολα, κάνω αυτό το βίντεο για να μπορέσουμε να συνεννοηθούμε και να καταλάβετε ότι εμείς οι ηθοποιοί μπορεί να είμαστε αναλώσιμοι, όπως φαίνεται ή όπως είναι για όλους τους εργαζόμενους. Μπορεί να βλέπετε εσείς την πιο χαρούμενη και εύθυμη πλευρά μας, τις εορταστικές εκπομπές, τις πρεμιέρες μας, τις διακοπές μας, τα προϊόντα που μπορεί να δείχνουμε στο ίντερνετ, και όλη αυτή την όμορφη πλευρά, αλλά υπάρχει και μια άλλη πλευρά, όχι τόσο όμορφη.

Όπως αυτό το περιστατικό που συνέβη στα παιδιά, σε όλους τους εργαζόμενους του σήριαλ του ΑΝΤ1, “Μετά τη φωτιά”. Δε γνωρίζω σε ποια πλευρά είναι η ευθύνη, αν ευθύνεται το κανάλι ή η εταιρεία παραγωγής. Δε με ενδιαφέρει να σχολιάσω αυτό. Το γεγονός όμως, ότι οι άνθρωποι αυτοί απολύθηκαν και ενημερώθηκαν μέσα σε μια μέρα, αυτό είναι είναι σκληρό και αντεπαγγελματικό.

Ελπίζω έστω και την τελευταία στιγμή να δημιουργηθεί μια συνθήκη ασφαλείας ώστε οι εργαζόμενοι να περάσουν πιο ήπια αυτό το μεταβατικό στάδιο. Το ίδιο συνέβη και με το σίριαλ #erotasfygas αλλά ευτυχώς είχε αίσιο τέλος. Παιδιά είμαστε δίπλα σας.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: