«Στις 16 Σεπτεμβρίου το βράδυ…»: “Μπούμ” από τον Γιώργο Λιάγκα, έκανε γνωστά τα χαρμόσυνα νέα, μεγάλες χαρές

August 29, 2024
Στις 16 Σεπτεμβρίου το βράδυ, ο Γιώργος Λιάγκας ανακοίνωσε με χαρά τα ευχάριστα νέα, προκαλώντας μεγάλη χαρά.

Στις 16 Σεπτεμβρίου το βράδυ…: Μπούμ από τον Γιώργο Λιάγκα, έκανε γνωστά τα χαρμόσυνα νέα, μεγάλες χαρές


Διαφ.

Ο Γιώργος Λιάγκας ετοιμάζεται για τη μεγάλη πρεμιέρα του Πρωινού στον ΑΝΤ1, η οποία είναι προγραμματισμένη για τη Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου. Ωστόσο, στο νέο του βίντεο, το ενδιαφέρον επικεντρώνεται αλλού.

width=1512

Οι διακοπές με τη Μαρία Αντωνά στα Επτάνησα

Ο παρουσιαστής απολαμβάνει τις διακοπές του στα Επτάνησα μαζί με τη σύντροφό του, Μαρία Αντωνά. Αφού εξερεύνησαν τους Παξούς, αποφάσισαν να επεκτείνουν το ταξίδι τους με μια επίσκεψη στη Λευκάδα.

Η τηλεοπτική ”βόμβα” που έρχεται

Ο Γιώργος Λιάγκας δημοσίευσε ένα νέο βίντεο από την παραλία Εγκρεμνοί στη Λευκάδα, όπου απόλαυσε τις τελευταίες βουτιές του για το καλοκαίρι. Κατά την παρουσίαση της αγαπημένης του παραλίας, αποκάλυψε μια σημαντική είδηση σχετικά με την επερχόμενη βραδινή εκπομπή του.

Είναι οι τελευταίες βουτιές πριν την έναρξη του Πρωινού, στις 16 Σεπτεμβρίου, το βραδινό…, ακούγεται να λέει, κάνοντας νύξη για μια πιθανή βραδινή εκπομπή την επόμενη σεζόν στον ANT1. Αυτό δημιουργεί περιέργια και υποσχέσεις για το τι πρόκειται να δούμε επιπλέον από τον παρουσιαστή τη νέα τηλεοπτική χρονιά.

Δείτε το βίντεο:

Την έκανε την γκάφα ο Λιάγκας: Ανέβασε βίντεο στο Insta, ξέχασε ανοιχτό το μικρόφωνο κι όλοι άκουγαν την Αντωνά

Ο Γιώργος Λιάγκας, που κάνει διακοπές με τη Μαρία Αντωνά στην Τήνο, δημοσίευσε ένα βίντεο και ξέχασε το μικρόφωνο ανοιχτό, με αποτέλεσμα όλοι να ακούν τη φωνή της δημοσιογράφου.

Ειδικότερα, το ζευγάρι βρίσκεται στην κυκλαδίτικο νησί και δημοσιεύει συνεχώς στιγμιότυπα από τις διακοπές τους, αλλά χωρίς να έχουν ποστάρει ακόμα κοινή φωτογραφία.

Η Μαρία Αντωνά ακούγεται στο βίντεο που ανάρτησε ο Γιώργος Λιάγκας

Ωστόσο, ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1, δημοσίευσε ένα βίντεο από την πισίνα του σπιτιού και ακούγονται να συζητούν για την απρόσμενη επίσκεψη μίας κατσίκας, προδίδοντας τις κοινές διακοπές τους.

Στη φόρα διάλογος του Γιώργου Λιάγκα και της Μαρίας Αντωνά


Πηγή

Διαβάστε επίσης: