Αυτός είναι ο πραγματικός λόγος που Χανταμπάκης – Πηλιάκη άφησαν σπίτι, δουλειές κι έφυγαν άρον άρον από Ελλάδα

August 30, 2024
Ο λόγος για τον οποίο ο Χανταμπάκης και η Πηλιάκη έφυγαν από την Ελλάδα είναι αυτός.

Αυτός είναι ο πραγματικός λόγος που Χανταμπάκης – Πηλιάκη άφησαν σπίτι, δουλειές κι έφυγαν άρον άρον από Ελλάδα


Διαφ.

Ο Στέλιος Χανταμπάκης και η σύζυγός του, Όλγα Πηλιάκη, μαζί με τα δύο τους παιδιά, Μαλένα και Μανώλη, ετοιμάζονται να αναχωρήσουν από την Ελλάδα, αναζητώντας μια νέα αρχή στην Ισπανία. Αυτή τους η απόφαση ανακοινώθηκε μέσω μιας κοινής ανάρτησης που δημοσίευσαν στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram.

width=1240

Σύμφωνα με όσα αναφέρθηκαν στην εκπομπή Summer’s Cool το μεσημέρι της Πέμπτης 29 Αυγούστου, η οικογένεια αποφάσισε να πραγματοποιήσει αυτό το βήμα με σκοπό να υποστηρίξει τον γιο τους, Μανώλη, ο οποίος διαθέτει εξαιρετικό ταλέντο στο ποδόσφαιρο.

Όπως τόνισε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας κατά τη διάρκεια της εκπομπής, έχουν ήδη εκδηλώσει ενδιαφέρον αρκετές ακαδημίες και ποδοσφαιρικές ομάδες για τον Μανώλη. Ο γιος του Στέλιου Χανταμπάκη και της Όλγας Πηλιάκη φαίνεται να έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον πολλών ομάδων, γεγονός που καθιστά την επιλογή του νέου προορισμού ακόμα πιο κρίσιμη για την καριέρα του.

Θυμίζουμε ότι Ονειρεύομαι τη στιγμή που θα σε δω να με προσπερνάς, είχε γράψει ο Χανταμπάκης για τον γιο του πριν μέρες.

Oύρλιαζε Κλείστε τον: Έμεινε Κάγκελο η Όλγα Πηλιάκη με το λάγνο δώρο του Χανταμπάκη, σάστισαν μέχρι και οι συμπαίκτες της

Σε κατάσταση σοκ βρίσκονται η ομάδα των Διασήμων στο φετινό Survivor μετά το ερωτικό μήνυμα που αφήνει ο Στέλιος Χανταμπάκης στην σύζυγο του Όλγα Πηλιάκη.

Ειδικότερα, στο επεισόδιο της Τετάρτης (14.02.2024) η γυμνάστρια είχε την ευκαιρία να επικοινωνήσει με τον σύζυγο της για πρώτη φορά αφότου μπήκε στο παιχνίδι. Το έπαθλο για την νίκη της κόκκινης ομάδας λοιπόν ήταν η επικοινωνία με τα αγαπημένα τους πρόσωπα που το διάστημα της παραμονής τους στον Άγιο Δομίνικο βρίσκονται πολύ μακριά τους.

Ο Στέλιος Χανταμπάκης λοιπόν, εκμεταλλευόμενος την γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου στέλνει το πιο λάγνο μήνυμα στην Όλγα Πηλιάκη, μαζί με το πιο σέξι δώρο αφήνοντας όλη την ομάδα με ανοιχτό το στόμα. Για να μην σας κρατάμε σε αγωνία θα σας αποκαλύψουμε τι ήταν αυτό το σέξι δώρο. Μία κατακόκκινη στολή νοσοκόμας.

Το μήνυμα που έστειλε στην Όλγα Πηλιάκη ο Βαλεντίνος της: Χρόνια μας πολλά, μωρό μου! Σε βλέπω καθημερινά, σε καμαρώνω, σε θαυμάζω και σε απολαμβάνω από την οθόνη. Περιμένω πότε θα γυρίσεις να γιατρέψεις την καρδούλα μου, την τραυματισμένη. Σαν καλή νοσοκόμα που είσαι. Σ’ αγαπώ και μου λείπεις. Σ-τέλειος.

Μετά την ακρόαση του μηνύματος οι συμπαίκτες της Πηλιάκη ξεσπούν σε γέλια με την ίδια να αναφωνεί κλείστε τον.

Παρακολουθήστε το σχετικό απόσπασμα:

Είσαι με τα καλά σου; Δεν μπορώ άλλο! Κλείστε τον και αφού σιγά – σιγά η γλυκιά αμηχανία ξεκίνησε να υποχωρεί η ίδια συμπλήρωσε: Νομίζω ότι κάτι έχουμε κάνει καλά σχεδόν 11 χρόνια που είμαστε παντρεμένοι και έχουμε δυο υπέροχα παιδιά. Γενικότερα το χιούμορ είναι ένα μεγάλο κομμάτι στη σχέση μας. Είναι αυτό που διέκρινα σε σένα από την αρχή και με έκανε να σε ερωτευτώ παράφορα. Ελπίζω και εύχομαι στα επόμενα 10 χρόνια, με τα παιδάκια μας παρέα που περνάμε τέλεια. Σας αγαπώ, σας σκέφτομαι και ευχαριστώ και για το δώρο.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: