18 ετών, 2 μέτρα σε ύψος, πανέμορφη «νύφη»: Η κόρη της Μπρουκ Σίλντς ξεπέρασε σε ομορφιά ακόμη & τη μαμά της

August 30, 2024
Δεκαοκτώ χρονών, ύψος δύο μέτρα, μια εξαιρετικά όμορφη νύφη: Η κόρη της Μπρουκ Σίλντς ξεπερνά ακόμη και τη μητέρα της σε ομορφιά.

18 ετών, 2 μέτρα σε ύψος, πανέμορφη νύφη: Η κόρη της Μπρουκ Σίλντς ξεπέρασε σε ομορφιά ακόμη & τη μαμά της


Διαφ.

Η Μπρουκ Σιλντς, το πανέμορφο κορίτσι που κατέκτησε τον κόσμο από τα 14 της χρόνια με τη συμμετοχή της στην εμβληματική ταινία “Γαλάζια Λίμνη”, παραμένει το ίδιο εντυπωσιακή και στα 58 της χρόνια. Αν και έχουν περάσει δεκαετίες από τότε που πρωτοεμφανίστηκε, η ομορφιά της δεν έχει ξεθωριάσει καθόλου.

Η Γκρίερ Χάμοντ Χέντσι Φορά το Νυφικό της Μαμάς της

Η Μπρουκ Σιλντς, εκτός από επιτυχημένη ηθοποιός, είναι και υπερήφανη μαμά δύο κοριτσιών. Η μεγαλύτερη κόρη της, η Γκρίερ Χάμοντ Χέντσι, αποφάσισε να κάνει μια ξεχωριστή εμφάνιση στον χορό αποφοίτησής της φέτος το καλοκαίρι. Και τι καλύτερο από το να φορέσει το ίδιο το νυφικό της μαμάς της από το μακρινό 1997;

Φυσικά, χρειάστηκαν κάποιες μικρές αλλαγές για να προσαρμοστεί τέλεια στο σώμα της Γκρίερ, αλλά το αποτέλεσμα ήταν απλά μαγικό!

Μαμά και Κόρες για το Περιοδικό People

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @brookeshieldsforever

Από τον Γάμο με τον Αντρέ Αγκάσι στις Δύο Κόρες

Η Μπρουκ Σιλντς είχε φορέσει αυτό το νυφικό στον γάμο της με τον διάσημο τενίστα Αντρέ Αγκάσι το 1997. Ωστόσο, όπως όλοι θυμόμαστε, ο γάμος αυτός δεν κράτησε πολύ, καθώς το ζευγάρι χώρισε το 1999. Η Μπρουκ ξαναβρήκε την ευτυχία και παντρεύτηκε ξανά το 2001, αυτή τη φορά με τον Κρις Χέντσι, τον πατέρα των δύο κοριτσιών της, επιλέγοντας ένα εντελώς διαφορετικό νυφικό για την ιδιαίτερη εκείνη μέρα.

Δείτε την με το Νυφικό της Μαμάς:


Πηγή

Διαβάστε επίσης: