«Έτριξαν» τα πατώματα: Ο Ανδρέας Γεωργίου χόρεψε λεβέντικα το πιο βαρύ ζεϊμπέκικο & αποθεώθηκε πριν το γάμο του

September 1, 2024
Τα πατώματα έλαμψαν: Ο Ανδρέας Γεωργίου χόρεψε με πάθος το πιο δυνατό ζεϊμπέκικο και απέσπασε ενθουσιώδεις χειροκροτήματα πριν τον γάμο του.

Έτριξαν τα πατώματα: Ο Ανδρέας Γεωργίου χόρεψε λεβέντικα το πιο βαρύ ζεϊμπέκικο & αποθεώθηκε πριν το γάμο του


Διαφ.

Ο Ανδρέας Γεωργίου είναι έτοιμος να ζήσει την πιο μαγευτική στιγμή της ζωής του, καθώς αύριο (1/9) θα ενώσει για πάντα τη ζωή του με την αγαπημένη του, Σιμώνη Χριστοδούλου.

Το αγαπημένο ζευγάρι αποφάσισε να επισφραγίσει τον έρωτά του με θρησκευτικό γάμο στην πανέμορφη Κύπρο, με φόντο την ειδυλλιακή Αγία Νάπα.

width=400

Ένα Πάρτι σε Καράβι που Έγιναν Viral

Λίγο πριν το μεγάλο ναι, ο Ανδρέας και η Σιμώνη γιόρτασαν την αγάπη τους με ένα απίθανο πάρτι πάνω σε καράβι! Φίλοι και αγαπημένα πρόσωπα μαζεύτηκαν για να τιμήσουν το ζευγάρι, και φυσικά, οι εικόνες από αυτή την ξεχωριστή βραδιά κατέκλυσαν τα social media.

Το Ζεϊμπέκικο που Έκλεψε τις Εντυπώσεις

Αλλά αυτό που πραγματικά έκλεψε την παράσταση ήταν το μοναδικό ζεϊμπέκικο του Ανδρέα Γεωργίου! Ο γνωστός παραγωγός, σκηνοθέτης και ηθοποιός, μάλλον, έχει πάρει μαθήματα από τις σειρές του, γιατί όταν ακούστηκε το Πριν χαθεί το όνειρό μας του Τόλη Βοσκόπουλου, σηκώθηκε και χόρεψε με πάθος, κάνοντας τους καλεσμένους να ξεσπάσουν σε ατελείωτα χειροκροτήματα. Ο Ανδρέας έδειξε για άλλη μια φορά ότι ξέρει να κάνει εντύπωση και να μαγεύει το κοινό του, ακόμη και εκτός οθόνης!

Δείτε Παρακάτω:

Λίγο πριν τον γάμο του…: Το ανακοίνωσε μέσα από τα stories του ο Ανδρέας Γεωργίου, τρελάθηκαν οι τηλεθεατές

Ο Αντρέας Γεωργίου έκανε την ανακοίνωση στα social media.

Mετά τις σειρές “Maestro”, “Σέρρες” αλλά και “Σώσε με” στο Netflix και η σειρά του “Famagusta”.

“Η Famagusta μας μπαίνει στο Netflix στις 20 Σεπτεμβρίου” γράφει η ανάρτηση του Αντρέα Γεωργίου. Η τρίτη σεζόν θα κρατήσει συντροφιά την επόμενη χρονιά, με την dream team της μυθοπλασίας να επιφυλάσσει συγκίνηση, σεναριακές εκπλήξεις και ανατροπές, με φόντο και επίκεντρο πάντα την τουρκική εισβολή στην Κύπρο.

Πλοκή

Ένα ζευγάρι νέων ανθρώπων (εκείνη 17 και εκείνος 19 ετών) χάνει την ημέρα της εισβολής το τριών μηνών μωρό του. Οι ίδιοι αναγκάζονται να εγκαταλείψουν τον τόπο τους, την Αμμόχωστο, χάνοντας παράλληλα και κάθε ελπίδα να βρεθεί το μωρό τους.

Ένα βρέφος κατάφερε μέσα στο εφιαλτικό σκηνικό του πολέμου να επιβιώσει και σήμερα είναι ένας πενηντάχρονος άντρας που τον παρακολουθούμε να ζει τη δική του ζωή στο Λονδίνο, παράλληλα με εκείνη της οικογένειάς του, στην Κύπρο, που αγνοεί την τύχη του.

Η επιστροφή του αγνοούμενου γιου στην πατρίδα του, με αφορμή ένα ντοκιμαντέρ για λογαριασμό μιας διεθνούς πλατφόρμας, αναμένεται να αποδειχθεί μοιραία τόσο για τη ζωή του, όσο όμως και για τις ζωές όλων των ηρώων της σειράς.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: