«Καλό σου ταξίδι, Πάλεψες σα θηρίο»: Βαρύ πένθος για την Ελένη Ράντου, η απώλεια και το “μοιρολόι”

September 2, 2024
Καλό ταξίδι, πάλεψες σαν άγριο θηρίο. Βαρύ πένθος για την απώλεια της Ελένης Ράντου και το τραγικό τέλος.

Καλό σου ταξίδι, Πάλεψες σα θηρίο: Βαρύ πένθος για την Ελένη Ράντου, η απώλεια και το “μοιρολόι”


Διαφ.

Θρηνεί ο καλλιτεχνικός κόσμος για τη σημαντική απώλεια του Δάνη Κατρανίδη. Ο αγαπημένος ηθοποιός έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 75 ετών.

Μέσα από τη σελίδα της στο facebook, η Ελένη Ράντου θέλησε να αποχαιρετήσει τον Δάνη Κατρανίδη.

Καλό σου ταξίδι Δάνη Κατρανίδη. Πάλεψες σα θηρίο. Ξεκουράσου τώρα… Άλλος ένας ωραίος άνθρωπος ταξίδεψε αυτό το καλοκαίρι έγραψε η Ελένη Ράντου, με πλήθος διαδικτυακών της φίλων να απαντούν στα σχόλια…

Το μήνυμα της Ελένης Ράντου:

Ο Δάνης Κατρανίδης δεν είναι πλέον κοντά μας, φεύγοντας από τη ζωή στα 75 του χρόνια και αφήνοντας μια τεράστια κληρονομιά πίσω του στον χώρο της υποκριτικής στην Ελλάδα.

Ο λατρεμένος ηθοποιός πραγματοποίησε μια σπουδαία πορεία, πρωταγωνιστώντας για δεκαετίες σε θέατρο, κινηματογράφο και τηλεόραση.

Τα τελευταία χρόνια, ωστόσο, δεν εμφανιζόταν δημόσια, με τελευταία παρουσία του ενώπιον κόσμου το 2020, καθώς αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας.

Η στιγμή που όλα άλλαξαν για τον Δάνη Κατρανίδη και η εξαφάνιση μέχρι το θάνατό του

Συγκεκριμένα, ο Δάνης Κατρανίδης είδε τη ζωή του να αλλάζει από τη μία στιγμή στην άλλη το Πάσχα του 2021 όταν βρέθηκε να κάνει κάποιες εξετάσεις ρουτίνας όπου του άφησαν χρόνιες επιπλοκές.

Ο ίδιος, μάλιστα, πριν από τρία χρόνια είχε μεταφέρει μέσα από το Πρωινό ότι ο Δάνης Κατρανίδης είχε υποβληθεί σε αφαίρεση κήλης, ενώ είχε αποσυρθεί από τα φώτα της δημοσιότητας.

Ο Δάνης Κατρανίδης το Πάσχα του 2021 είχε εισαχθεί στο νοσοκομείο. Σύμφωνα με την Espresso, οι θεράποντες γιατροί του έκριναν πως έπρεπε να υποβληθεί σε ενδελεχείς εξετάσεις για να διαπιστωθεί τι ακριβώς του συνέβαινε.

Μετά και από αυτές τις εξετάσεις, σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, ήρθε η δεύτερη απογοήτευση καθώς προφανώς οι φόβοι των γιατρών επιβεβαιώθηκαν.

Από τότε, ο αγαπημένος ηθοποιός βρέθηκε, όπως λένε οι ίδιες πηγές, πολλές φορές στο νοσοκομείο προκειμένου να υποβληθεί σε θεραπείες που έκριναν αναγκαίο να κάνει οι θεράποντες γιατροί του προκειμένου να αντιμετωπιστεί όσο πιο έγκυρα και άμεσα το πρόβλημα υγείας.

Πάντως, λίγες μέρες μετά το παραπάνω δημοσίευμα τον Σεπτέμβριο του 2021, η εκπομπή Το Πρωινό είχε επικοινωνήσει με τον ηθοποιό, ο οποίος είχε διαψεύσει όλα τα παραπάνω για την υγεία του.

Δεν είχε ενημερωθεί για όσα λέγονται και με διαβεβαίωσε ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Πράγματι, πέρασε μια περιπέτεια με την υγεία του. Εισήχθη στο νοσοκομείο, έκανε κάποια αφαίρεση κοίλης και αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο στάδιο της αποθεραπείας. Είναι ταλαιπωρημένος ο οργανισμός του.

Ο Δάνης Κατρανίδης μου είπε ότι έχει κάνει και τα δύο εμβόλια για τον κορωνοϊό. Μου είπε, επίσης, ότι προσπαθεί να διαχειριστεί με χιούμορ αυτά που λέγονται, αλλά σε περιπτώσεις σαν αυτές ακόμα και το χιούμορ έχει τα όριά του, είχε μεταφέρει ο δημοσιογράφος στον αέρα της εκπομπής.

Οι τρεις γυναίκες που του σημάδεψαν τη ζωή

Έκανα τρεις γάμους γιατί κατ’ αρχήν ήθελα να κάνω οικογένεια, είχε πει σε συνέντευξή του ο Δάνης Κατρανίδης και συνέχιζε μιλώντας για την προσωπική του ζωή και τις επιλογές του:

Οι γάμοι μεταξύ τους απείχαν πολλά χρόνια δεν γινόντουσαν κάθε μήνα. Ο πρώτος με τον δεύτερο απέχει 17 χρόνια και ο δεύτερος με τον τρίτο δέκα. Είναι ένα εύλογο διάστημα για να πει κάποιος μπορώ να φτιάξω την ζωή μου, να κάνω οικογένεια και να κάνω παιδιά. Δεν έχω μετανιώσει που το έκανα.

Ο λόγος που δεν έκανα παιδιά, δεν ήταν παθολογικά αίτια. Άλλος ήταν ο λόγος και από ό,τι φάνηκε καλύτερα. Δεν έχω κάποιο παράπονο. Μου έχουν δοθεί πράγματα απλόχερα και στην δουλειά και στη ζωή, παραπάνω από ό,τι περίμενα. Έχω κάνει πολλά λάθη, ευχαριστώ τους ανθρώπους που με αντιμετώπισαν με επιείκεια.

Καμιά φορά γράφονται πράγματα, που δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα. Δεν απαντάω, δεν ασχολούμαι. Μου έχουν χρεώσει σχέση που δεν ίσχυε. Δεν μπορείς να βγαίνεις κάθε φορά και να απαντάς. Λες εντάξει. Υπήρχε σχέση με διάσημη που δεν μαθεύτηκε. Εδώ η Αλίκη Βουγιουκλάκη είχε παντρευτεί τον Γιώργο Ηλιάδη μέρα μεσημέρι και δεν τους πήρε κανένας χαμπάρι.

Η Κάτια Δανδουλάκη παντρεύτηκε τον Μάριο Πλωρίτη και όλοι αναρωτιόντουσαν πότε έγινε. Δεν ίσχυε βέβαια ότι με την Παναγιώτα Βλαντή ήμασταν ζευγάρι επειδή ήμασταν μαζί στο σανίδι. Δεν σκέφτομαι τέταρτο γάμο αλλά εδώ και κάποια χρόνια λέω ποτέ μην λες ποτέ. Δεν απορρίπτω τίποτα γιατί όσα έχω απορρίψει, τα έχω βρει μπροστά μου, ανέφερε.

Η γνωριμία και ο τελευταίος γάμος με τη Μίρκα Παπακωνσταντίνου

Ο Δάνης Κατρανίδης και η Μίρκα Παπακωνσταντίνου είχαν δεθεί με τα ιερά δεσμά του γάμου. Το ζευγάρι είχε γνωριστεί στη σχολή όπου φοιτούσαν υποκριτική και αρχικά ήταν πολύ καλοί φίλοι.

Όμως, όταν ο Δάνης Κατρανίδης έφυγε με έναν θίασο για περιοδεία παραστάσεων, η Μίρκα Παπακωνσταντίνου, που δεν είχε συνειδητοποιήσει ακόμα τον έρωτά της για εκείνον, άρχισε να νιώθει έντονα την έλλειψή του. Και όταν επέστρεψε, δεν υπήρχε άλλος δρόμος εκτός από τον έρωτα και για τους δύο.

Ξέρετε τι είναι έρωτας; Να σου λένε, μην πας ευθεία, γιατί έχει γκρεμό κι εσύ να προχωράς φωνάζοντας: “πεεεεέφτωωωω!”. Με τον Δάνη είχαμε έναν υπέροχο γάμο και ένα υπέροχο διαζύγιο είχε περιγράψει η Μίρκα Παπακωνσταντίνου, για τη σχέση και τον γάμο της με τον ηθοποιό.

Η ηθοποιός είχε περιγράψει ως εξής τη συγκεκριμένη περίοδο της προσωπικής της ζωής: Εμείς τότε λειτουργούσαμε λίγο σαν επτά νάνους του παραμυθιού που φτιάχνουν σπιτάκι τους. Αποφασίσαμε να παντρευτούμε, γιατί σκεπτόμασταν ότι ο ένας συγγενής θα μας πάρει το ψυγείο και ο άλλος την ηλεκτρική κουζίνα.

Θυμάμαι την πρώτη νύχτα του γάμου, καθόμασταν στο πάτωμα του άδειου σπιτιού, γιατί δεν το είχαμε επιπλώσει ακόμα, διαβάζαμε τις ευχετήριες κάρτες και, επειδή δεν αναγνωρίζαμε το όνομα του αποστολέα, λέγαμε: “να δεις που πήραμε τα δώρα από τον προηγούμενο γάμο!.

Ο γάμος τους διήρκησε έξι χρόνια. Το 1977 οι δυο τους αποφάσισαν να πάρουν διαζύγιο, όμως παρ’ όλο που χώρισαν, δεν έπαψαν ποτέ να είναι ο ένας στο πλευρό του άλλου.

11.10 ώρα Ελλάδας είχαμε τα γεννητούρια της: Τρισευτυχισμένη για την κόρη της, Νικολέτα, η Ελένη Ράντου, έχει γενέθλια

Η Νικολέτα Παπακωνσταντίνου  έχει σήμερα 27 Αυγούστου, τα γενέθλια της.

Η κόρη της Ελένης Ράντου και του Βασίλη Παπακωνσταντίνου, Νικολέτα, γεννήθηκε το 1996 και είναι το μοναχοπαίδι του διάσημου ζευγαριού.

Μπορεί η ίδια να κρατά την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, όμως, στα social media, τόσο η Ελένη Ράντου όσο και ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου συχνά μοιράζονται τρυφερές στιγμές με την κόρη τους, εκφράζοντας την αγάπη και την υπερηφάνεια τους για εκείνη.

width=767

Η αδυναμία της Ελένης Ράντου στην κόρη της

Οι γονείς της έχουν αναφερθεί πολλές φορές στο πόσο σημαντική είναι η Νικολέτα για αυτούς, με την Ελένη Ράντου να έχει μιλήσει δημόσια για την τρυφερή σχέση που διατηρεί με την κόρη της.

Η τρυφερή ανάρτηση της Ελένης Ράντου

Τα γενέθλια της Νικολέτας αποτελούν μια ξεχωριστή ημέρα για την οικογένεια, και οι ευχές από τους θαυμαστές έχουν πλημμυρίσει ήδη τα κοινωνικά δίκτυα, καθώς η Ελένη Ράντου έχει δημοσιεύσει μια ανάρτηση.

Στη φωτογραφία που κοινοποίησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, η Ελένη Ράντου έγραψε: Σαν σήμερα, πριν κάποια χρόνια στις 11.10 ώρα Ελλάδας είχαμε τα γεννητούρια της. Ταπεινά ευγνώμων και βαθιά περήφανη.

Δείτε την ανάρτηση που δημοσίευσε η Ελένη Ράντου:

width=1510

Αντί να ακούν τη Βανδή να τραγουδά έβλεπαν αυτές: Η Ελένη Ράντου πήγε μπουζούκια με την κόρη της & αποθεώθηκαν

Στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται η Δέσποινα Βανδή με τον Γιώργο Σαμπάνη πήγε να διασκεδάσει η Ελένη Ράντου με την κόρη της, Νικολέττα.

Μητέρα και κόρη, τραγούδησαν, χόρεψαν και απαθανατίστηκαν από τον φωτογραφικό φακό και όπως θα δεις ήταν σε ιδιαίτερα καλή διάθεση. Στην παρέα τους μάλιστα, ήταν και η Μαρία Μπακοδήμου με τον γιο της, Άρη αλλά και ο Βασίλης Μπισμπίκης.

width=640

width=640

width=640

width=640


Πηγή

Διαβάστε επίσης: