Κωνσταντίνος Βασάλος: Τι έκανε την ώρα του γάμου της Ευρυδίκης Βαλαβάνη με τον Μόργκαν, ανέβασε και φώτο

September 2, 2024
Κωνσταντίνος Βασάλος ανέβασε φώτο κατά τη διάρκεια του γάμου της Ευρυδίκης Βαλαβάνη με τον Μόργκαν.

Κωνσταντίνος Βασάλος: Τι έκανε την ώρα του γάμου της Ευρυδίκης Βαλαβάνη με τον Μόργκαν, ανέβασε και φώτο


Διαφ.

Την Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμο η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο Γρηγόρης Μόργκαν στην Κρήτη, παρουσία συγγενών και φίλων. Η τελετή πραγματοποιήθηκε στο σπήλαιο στην Ιερά Μονή Αγίου Ιωάννη του Ερημίτη και στη συνέχισαν με ένα πάρτι σε παραλιακό μαγαζί.

Μετά το μυστήριο, η αθλητικογράφος έβγαλε το νυφικό της και φόρεσε ένα μίνι λευκό φόρεμα με αστραφτερές λεπτομέρειες και μπότες για να χορέψει άνετα στη δεξίωση στο beach bar, με τους φίλους της.

width=796

Ο Κώστας Κοκκινάκης ήταν κουμπάρος του ζευγαριού, ενώ το παρών στον γάμο έδωσε και η Λάουρα Νάργες η οποία συνδέεται με στενή φιλία με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη από την εποχή του Survivor.

Επτά χρόνια μετά το τέλος του ριάλιτι επιβίωσης και η ζωή της Ευρυδίκης Βαλαβάνη έχει αλλάξει ριζικά. Η σχέση και η συγκατοίκηση με τον Κωνσταντίνο Βασάλο μέσα σε λίγα χρόνια οδήγησε στον χωρισμό, ενώ η γνωριμία με τον Γρηγόρη Μόργκαν εξελίχθηκε σε μεγάλο έρωτα ο οποίος χθες το απόγευμα κατέληξε στα σκαλιά της εκκλησίας.

Την ίδια ώρα, ο Κωνσταντίνος Βασάλος βρισκόταν στη Σίφνο, εκεί όπου κάνει τις διακοπές του μαζί με τη νέα του σύντροφο, Μαρία Παπαγεωργίου. Ο πρώην παίκτης του Survivor απόλαυσε τις βουτιές του, ενώ φωτογράφισε τοπία και σημεία που του κέντρισαν την προσοχή.

width=477

width=509

width=498

width=502


Πηγή

Διαβάστε επίσης: