Αντί για ευχαριστώ τον πάνε κατηγορούμενο: Στα δικαστήρια ο 39χρονος Αχιλλέας, που έσωσε την 20χρονη στη Σαλαμίνα

September 4, 2024
Αντί να ευχαριστήσουμε τον πάνε, κατηγορείται: Στα δικαστήρια βρίσκεται ο 39χρονος Αχιλλέας, που έσωσε την 20χρονη στη Σαλαμίνα.

Αντί για ευχαριστώ τον πάνε κατηγορούμενο: Στα δικαστήρια ο 39χρονος Αχιλλέας, που έσωσε την 20χρονη στη Σαλαμίνα


Διαφ.

Ο 39χρονος Αχιλλέας, που έσωσε την 20χρονη από τον επίδοξο βιαστή της, στη Σαλαμίνα, κατηγορείται για κακούργημα.

Ειδικότερα, ο σωτήρας της 20χρονης, που την περασμένη εβδομάδα ξυλοκόπησε τον επίδοξο βιαστή της σε παραλία της Σαλαμίνας και ανέβασε το βίντεο στο διαδίκτυο, μετέβη στα δικαστήρια Πειραιά, καθώς κλήθηκε ως μάρτυρας των γεγονότων από την ανακρίτρια.

Κατηγορούμενος ο 39χρονος Αχιλλέας

Σε δεύτερο χρόνο, αναμένεται να απολογηθεί και ως κατηγορούμενος, μετά την αυτεπάγγελτη δίωξη που ασκήθηκε σε βάρος του, σε βαθμό κακουργήματος, για παράνομη βιντεοσκόπηση.

Όπως υπογράμμισε ο 39χρονος Αχιλλέας στο Live News πάνω στη θολούρα μου τράβηξα το βίντεο, το ανέβασα, αλλά λόγω εμού εμφανίστηκαν συνολικά 11 κοπέλες για το ίδιο περιστατικό. Είδα τον άνθρωπο να κυνηγάει την κοπέλα με σκοπό να την βιάσει ή να την πνίξει μέσα στην θάλασσα.

Κατηγορούμενος

Στο πλευρό του 39χρονου Αχιλλέα η 20χρονη

Στα δικαστήρια Πειραιά μετέβη και η 20χρονη και όπως επεσήμανε θέλω να πω μόνο ότι τον στηρίζω. Είμαι δίπλα του και θέλω να τελειώσει όλο αυτό, εκφράζοντας τη στήριξή της στον Αχιλλέα και τονίζοντας τα πράγματα για την ίδια θα ήταν πολύ χειρότερα, αν δεν βρισκόταν κοντά της.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, ο 35χρονος που προφυλακίστηκε για την απόπειρα βιασμού, αναμένεται να κινηθεί νομικά κατά του 39χρονου που τον ξυλοκόπησε και ο οποίος σημείωσε ότι θα έπρεπε σωστά να σκεφτώ να το παραδώσω στην Αστυνομία.

Κατά την απολογία του στον εισαγγελέα, ο 35χρονος επικαλέστηκε ψυχολογικά προβλήματα και αρνήθηκε τις κατηγορίες που του αποδόθηκαν, λέγοντας ότι πλησίασε την κοπέλα μόνο για να της μιλήσει, αλλά κρίθηκε προφυλακιστέος.

Ο 39χρονος Αχιλλέας πλέον περιμένει να κληθεί ως κατηγορούμενος για να απολογηθεί.

Σαλαμίνα: Ξυλοκόπησε βάναυσα τον άνδρα που προσπάθησε να βιάσει την 20χρονη φίλη του

Στη Σαλαμίνα μια 20χρονη κοπέλα παραλίγο να πέσει θύμα βιασμού, ωστόσο ο φίλος της αντιλήφθηκε την κατάσταση κι έσπευσε αμέσως στο σημείο προκειμένου να τη σώσει.

Ένα απίστευτο περιστατικό έλαβε χώρα στη Σαλαμίνα, όταν ένας άνδρας αποπειράθηκε να βιάσει μια 20χρονη κοπέλα, η οποία όμως έβαλε τις φωνές με αποτέλεσμα να την αντιληφθεί ο φίλος της και να τρέξει άμεσα στο σημείο.

Απίστευτο σκηνικό στη Σαλαμίνα – Άνδρας προσπάθησε να βιάσει μια 20χρονη και ξυλοποθήκε άγρια από τον φίλο της 

width=1130

Το παιδί είναι σε σοκ. Προσπαθούμε κι εμείς λίγο να το συνεφέρουμε αναφέρει ο πατέρας της 20χρονης που μίλησε στο MEGA.

Ο 39χρονος που βρίσκεται στην ακτή ακούει τη φίλη του στη θάλασσα να ζητά βοήθεια. Ο άνδρας που κολυμπά δίπλα της απειλεί ότι θα την βιάσει.

Η κοπέλα αρχίσει να κολυμπά προς τα έξω, εκεί που βρίσκεται ο φίλος της για να την σώσει. Η κοπέλα πλέον είναι ασφαλής και ο επίδοξος βιαστής αρχίζει να καταλαβαίνει ότι θα πληρώσει ακριβά την επιλογή του.

Τον στρίμωξε στα βράχια

Η νεαρή κοπέλα καταφέρνει να απομακρυνθεί με ασφάλεια. Μη μπορώντας να κάνει διαφορετικά, τελικά βγαίνει και ο άνδρας που την ακολούθησε στη θάλασσα. Ο φίλος της τον περιμένει στην ακτή. Τον αρπάζει και αρχίζει να του ρίχνει μπουνιές στο κεφάλι.

Τον έχει στριμώξει στα βράχια και τραβά στο βίντεο την ομολογία του.

Τον χτυπά ξανά και ξανά. Τον βρίζει και τον εξευτελίζει. Έχει πάρει τον νόμο στα χέρια του και γίνεται ο τιμωρός του.

Όσο περισσότερο δείχνει τρομαγμένος, ο 39χρονος τον πιέζει να τα πει όλα υπό την απειλή της γροθιάς του.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: