«Συγχαρητήρια μωρό μου»: Η Κατερίνα Καινούργιου περήφανη για τον Παναγιώτη Κουτσουμπή και τη νέα δουλειά που ανοίγει στο Παγκράτι

September 4, 2024
Μπράβο μωρό μου: Η Κατερίνα Καινούργιου είναι περήφανη για τον Παναγιώτη Κουτσουμπή και τη νέα εργασία που ξεκινάει στο Παγκράτι.

Συγχαρητήρια μωρό μου: Η Κατερίνα Καινούργιου περήφανη για τον Παναγιώτη Κουτσουμπή και τη νέα δουλειά που ανοίγει στο Παγκράτι


Διαφ.

Η Κατερίνα Καινούργιου στηρίζει τον σύντροφό της, Παναγιώτη Κουτσουμπή, σε κάθε του επαγγελματικό βήμα και όχι μόνο.

Μπορεί το ζευγάρι να προσπαθεί να κρατά τη σχέση του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο, πέρασε ένα ήρεμο και ξέγνοιαστο καλοκαίρι, κάνοντας ταξίδια σε διάφορα μέρη της Ελλάδας και του εξωτερικού.

Η Κατερίνα Καινούργιου εκφράζει τον θαυμασμό της στον Παναγιώτη Κουτσουμπή

Η παρουσιάστρια, που φαίνεται πιο ευτυχισμένη από ποτέ, δε χάνει την ευκαιρία να εκφράσει τον θαυμασμό της στον σύντροφό της.

Έτσι, χθες, Τρίτη, το απόγευμα, ο Παναγιώτης Κουτσουμπής ανακοίνωσε μέσω του λογαριασμού του στο instagram ότι σε λίγο καιρό πρόκειται να ανοίξει ένα νέο μαγαζί στο Παγκράτι, με την παρουσιάστριατου Alpha να σχολιάζει πόσο χαρούμενη και περήφανη είναι για εκείνον.

Όπως χαρακτηριστικά υπογράμμισε στα αγγλικά η παρουσιάστρια της εκπομπής “Super Κατερίνα” Δε μπορώ να περιμένω. Συγχαρητήρια μωρό μου.

Το σχόλιο της Κατερίνας Καινούργιου

Κατερίνα

Όλες οι γυναίκες το έχουν ανάγκη: Το 1ο πράγμα που έκανε η Κατερίνα Καινούργιου μόλις γύρισε στην Αθήνα

Η Κατερίνα Καινούργιου επέστρεψε στην Αθήνα μετά από τις καλοκαιρινές τις διακοπές στην Πάρο.

Έτσι, η πρώτη beauty υπηρεσία που έλαβε η Κατερίνα Καινούργιου στην Αθήνα ήταν η επίσκεψη στο κομμωτήριο.

Η beauty υπηρεσία που έχουμε όλες ανάγκη και μας το θύμισε η Κατερίνα Καινούργιου

Η θεραπεία κεράτινης είναι η επαναστατική μέθοδος λείανσης και ισιώματος για σγουρά και φριζαρισμένα μαλλιά.

Συνδυάζει μια τέλεια θεραπεία αναδόμησης για όλους τους τύπους μαλλιών ακόμη και για τα πιο ταλαιπωρημένα. Η ισιωτική με βάση την κερατίνη, είναι μια νέα θεραπεία που κάνει τα μαλλιά λεία, λαμπερά και υγιή. Σας βοηθά να ξενοιάσετε από το φριζάρισμα και να αποκτήστε ίσια μαλλιά, πλούσιο σε όγκο & αναδόμηση σε βάθος της τρίχας, από την πρώτη κιόλας ημέρα!

Ο στόχος της είναι να κάνει τα μαλλιά λαμπερά, δυνατά και να μην φριζάρουν. Αντιμετωπίζει τα ταλαιπωρημένα μαλλιά που έχουν ανεπάρκεια της φυσικής πρωτεΐνης και δεν επηρεάζει τον τύπο μαλλιών.

Πιο συγκεκριμένα, η μέθοδος αυτή περιέχει υγρή κερατίνη και διάφορα εκχυλίσματα φρούτων, κυρίως από Βραζιλία, όπως είναι τα acai berries και το guarana. Αυτή πιθανολογούμε ότι είναι και η beauty υπηρεσία που επέλεξε η Κατερίνα Καινούργιου γυρνώντας στην Αθήνα, μετά τις διακοπές.

Τα μαλλιά της παρουσιάστριας είναι λεία και υγιή από την πρώτη κιόλας επίσκεψη στο κομμωτήριο.

width=582


Πηγή

Διαβάστε επίσης: