Έχασε κιλά, έγινε μια άλλη και βρήκε τον καλύτερο: Η Μαριτίνα Ντενίση, είναι ερωτευμένη, αυτός είναι ο κούκλος σύντροφός της

September 4, 2024
Μετά από απώλεια κιλών, η Μαριτίνα Ντενίση μεταμορφώθηκε και βρήκε τον ιδανικό σύντροφο: Είναι ερωτευμένη με αυτόν τον όμορφο άντρα.

Έχασε κιλά, έγινε μια άλλη και βρήκε τον καλύτερο: Η Μαριτίνα Ντενίση, είναι ερωτευμένη, αυτός είναι ο κούκλος σύντροφός της


Διαφ.

Η Μαριτίνα Ντενίση συνεχίζει τις διακοπές της στην Κρήτη, με την παρέα και τον σύντροφό της, μετά τις χαλαρές και ξένοιαστες στιγμές στο Θεολόγο, με τη μητέρα της, Μιμή Ντενίση.

Το τελευταίο διάστημα, η κόρη της ηθοποιού είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media, όπου δημοσιεύει στιγμές από την καθημερινότητά της με τα αγαπημένα της πρόσωπα.

Μάλιστα, πριν από λίγες ημέρες, ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια σειρά από φωτογραφίες από τις διακοπές της στην Κρήτη, στις οποίες δείχνει στους ακόλουθούς της, για πρώτη φορά, τον σύντροφό της.

Το ζευγάρι έκανε διακοπές με φίλους, ενώ στις φωτογραφίες φαίνονται πολύ αγαπημένοι, ευτυχισμένοι και χαρούμενη.

Η Μαριτίνα Ντενίση μας συστήνει τον σύντροφό της

Μαριτίνα

width=1120

width=1120

Μαριτίνα

width=1400

width=1120

Μαριτίνα

width=1120

Η ανάρτηση της Μαριτίνας Ντενίση

Έτσι εivαι το σώμα της μετά την απώλεια κιλών: Η Μαριτίνα Ντενίση με μαγιό, δείχνει πως έκανε το απόλuτο κορμί

Το καλοκαίρι έκανε εντυπωσιακή εμφάνιση, και το ίδιο ισχύει για τη Μαριτίνα Ντενίση!

Η κόρη της Μιμής Ντενίση ξεκίνησε τις βουτιές της, προσφέροντάς μας το πρώτο υπέροχο και άκρως καλοκαιρινό στιγμιότυπο. Στη φωτογραφία, ποζάρει χαρούμενη δίπλα στη φίλη της, φορώντας μίνι τζιν φούστα και ένα μαύρο ολόσωμο μαγιό με άνοιγμα στο μπούστο.

Βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, καθώς από πέρσι είχε ξεκινήσει την προσπάθειά της να χάσει μερικά κιλά για να νιώθει καλύτερα με το σώμα της, και όπως μπορείς να δεις, τα κατάφερε!

Δείτε την φωτογραφία στην θάλασσα:

width=1440

width=492

Η Μαριτίνα Ντενίση είχε μιλήσει στο περιοδικό ΟΚ! για τα κιλά που έχασε και τον τρόπο που το κατάφερε.

Πράγματι, έχασα πολλά κιλά. Περιόρισα τις ποσότητες του φαγητού, κάνω αυστηρή δίαιτα και προπονούμαι στον Πανελλήνιο με γυμναστή είπε και συμπλήρωσε: Είπα “δεν πάει άλλο”. Μετά από ένα σημείο δεν μου άρεσε η εικόνα μου και αποφάσισα να την αλλάξω. Είχα διάφορα θεματάκια, τα έλυσα και ξεκίνησα. Σε όλη αυτή τη διαδρομή είχα τη συμπαράσταση της μαμάς και όλης της οικογένειας.

Δείτε πως είναι πλέον, μετά την απώλεια κιλών:

width=1343width=1440

width=1440


Πηγή

Διαβάστε επίσης: