Survivor Spoiler: Μοντέλα, χορευτές και γνωστές γυμνάστριες: Αυτοί είναι οι 12 παίκτες που πηγαίνουν Άγιο Δομίνικο

September 4, 2024
Δώδεκα παίκτες που πηγαίνουν στο Άγιο Δομίνικο: Μοντέλα, χορευτές και διάσημες γυμνάστριες.

Survivor Spoiler: Μοντέλα, χορευτές και γνωστές γυμνάστριες: Αυτοί είναι οι 12 παίκτες που πηγαίνουν Άγιο Δομίνικο


Διαφ.

Το Survivor μπορεί να μην έχει ανακοινωθεί πότε κάνει πρεμιέρα, ωστόσο, έχουν διαρρεύσει τα πρώτα ονόματα των παικτών που θα συμμετέχουν.

Στο ριάλιτι επιβίωσης αναμένονται ριζικές αλλαγές, καθώς όπως υπογράμμισε ο παρουσιαστής, Γιώργος Λιανός, σε συνέντευξή του στην εκπομπή “Summer’s Cool”, η όλη λογική είναι να δούμε πρόσωπα, τα οποία δεν έχουμε ξαναδεί ποτέ. Δεν μπορώ να πω αν θα υπάρχουν Διάσημοι και Μαχητές, αλλά θα υπάρχουν αρκετές διαφοροποιήσεις σε αυτό που βλέπουμε, ακόμα και στα χρώματα των ομάδων. Όχι, παλιούς παίκτες δεν θα δούμε.

Η δεύτερη αλλαγή θα είναι η χρονική διάρκεια, καθώς το νέο Survivor θα κρατήσει λιγότερο και όχι έξι μήνες, όπως είχαμε συνηθίσει με τα προηγούμενα.

Τα ονόματα που διέρρευσαν για το νέο Survivor

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών, τα ονόματα των πρώτων 12 παικτών που έχουν δώσει τα χέρια με την Acun Medya και ετοιμάζουν βαλίτσες για τον Άγιο Δομίνικο είναι: Η πρώην παίκτρια του GNTM, Παρασκευή Κερασιώτη, η δίδυμη αδερφή της, Μαρία Κερασιώτη, ο γυμναστής Τάσος Πανάς, ο TikToker Ορφέας Γενκιανίδης, το μοντέλο Βίκυ Πετεινάρη, η αδερφή της, αθλήτρια βόλεϋ και μοντέλο, Μαίρη Πετεινάρη, η Μαρία Λυμπεροπούλου, η Μαριάννα Δασυγένη, η Χριστιάννα Γρηγοράσκου, ο Γιάννης Γκριμανέλης, συγκολλητής, ο υπεύθυνος εκδηλώσεων και DJ Γιάννης Ρηγάκης και ο Άγγελος Τσάκας, χορευτής.

Παρασκευή Κερασιώτη

Survivor

Μαρία Κερασιώτη

width=720

Τάσος Πανάς

width=760

Ορφέας Γενκιανίδης

Τα

Βίκυ Πετεινάρη

width=760

Μαίρη Πετεινάρη

width=760

Μαρία Λυμπεροπούλου

Τα

Χριστιάννα Γρηγοράσκου

width=760

Το είπε και το έκανε ο Ατζούν & αυτό το Survivor θα γράψει ιστορία – Διέρρευσαν τα πρώτα ονόματα που μπαίνουν στο παιχνίδι

Το Survivor θα προβληθεί για ακόμη μία χρονιά, στον ΣΚΑΙ και ήδη διέρρευσαν τα πρώτα ονόματα που θα συμμετέχουν στο ριάλιτι επιβίωσης.

Στα νέα βιογραφικά των υποψηφίων παικτών, που θα χωριστούν σε Διάσημους και Μαχητές, δίνεται μεγάλη έμφαση, τόσο στην εξωτερική εμφάνιση, όσο και στον χαρακτήρα τους.

Τα

Ποια ονόματα φημολογείται ότι μπαίνουν στο Survivor

Παρασκευή Κερασιώτη

Μαρία Κερασιώτη

Τάσος Πανάς

Ορφέας Γενκιανίδης

Βίκυ Πετεινάρη

Μαίρη Πετεινάρη

Μαρία Λυμπεροπούλου

Χριστιάννα Γρηγοράσκου

Ο νέος κύκλος του ριάλιτι αναμένεται να ξεκινήσει τον Σεπτέμβρη και η παραγωγή εξετάζει τα πρώτα ονόματα παικτών, με συγκεκριμένα κριτήρια, που θα πάνε στον Άγιο Δομίνικο.

Μάλιστα, ορισμένοι είναι ήδη γνωστοί από άλλα ριάλιτι, όπως η Παρασκευή Κερασιώτη, που ήταν και στο GNTM.

Σύμφωνα με το Znews.gr, η δίδυμη αδερφή της Παρασκευής Κερασιώτη, Μαρία, αναμένεται να συμμετάσχει, όπως και ο γυμναστής Τάσος Πανάς, ο TikToker Ορφέας Γενκιανίδης, το μοντέο Βίκυ Πετεινάρη, η αδερφή της αθλήτρια βόλεϋ και μοντέλο, Μαίρη Πετεινάρη, η Μαρία Λυμπεροπούλου, η Μαριάννα Δασυγένη, η Χριστιάννα Γρηγοράσκου, ο Γιάννης Γκριμανέλης που επαγγέλλεται συγκολλητής, ο υπεύθυνος εκδηλώσεων και DJ Γιάννης Ρηγάκης και ο Άγγελος Τσάκας, χορευτής.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: