Τον φανέρωσε λίγο πριν μπει στο Survivor: Η νέος σύντροφος της Παρασκευής Κερασιώτη θα μπορούσε να πρωταγωνιστήσει στο GNTM

September 6, 2024
Λίγο πριν μπει στο Survivor, αποκάλυψε τη νέα σύντροφο της Παρασκευής Κερασιώτη, η οποία ενδέχεται να συμμετάσχει στο GNTM.

Τον φανέρωσε λίγο πριν μπει στο Survivor: Η νέος σύντροφος της Παρασκευής Κερασιώτη θα μπορούσε να πρωταγωνιστήσει στο GNTM


Διαφ.

Η Παρασκευή Κερασιώτη, που έγινε γνωστή από τη συμμετοχή της στο GNTM και μάλιστα έφτασε στους φιναλίστ, φαίνεται πως είναι ερωτευμένη και μάλιστα, δείχνει στους ακόλουθούς της στο instagram τον σύντροφό της.

Το νεαρό μοντέλο, που αποφεύγει να προβάλλει την προσωπική της ζωή στα φώτα της δημοσιότητας, μένοντας προσηλωμένη στη δουλειά της, ανάρτησε το πρώτο story με τον σύντροφό της.

Ερωτευμένη

Η Παρασκευή Κερασιώτη μας συστήνει τον σύντροφό της

Αυτή τη φορά, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram ένα βίντεο, στο οποίο τη βλέπουμε να κοιτά πολύ τρυφερά τον σύντροφό της, όσο εκείνος της μιλά και έγραψε πάνω Η αγάπη είναι ότι πιο όμορφο υπάρχει. Να παλεύετε για την αγάπη.

Ο σύντροφος της Παρασκευής Κερασιώτη

Πόσο περήφανη είμαι για την καταγωγή μου: Η Παρασκευή Κερασιώτη του GNTM χορεύει τσιγγάνικα & κλείνει στόματα

Παρασκευή Κερασιώτη, το μοντέλο που γνωρίσαμε μέσα από το GNTM, δηλώνει υπερήφανη για την καταγωγή της χορεύοντας τσιγγάνικα.

Μέσα από ένα βίντεο στο Tik Tok, μας δείχνει με τον πιο όμορφο τρόπο τον χορό της δικής της κουλτούρας και αποθεώνεται στα σχόλια.

Παλαιότερα η Παρασκευή Κερασιώτη είχε αποκαλύψει ότι είχε πέσει θύμα μπούλινγκ στο μαγαζί που δούλευε λόγω της καταγωγής της. Το γεγονος αυτό, ωστόσο, φαίνεται πως της έχει δώσει μεγάλη δύναμη.

Συγκεκριμένα η Παρασκευή Κερασιώτη είχε αναφέρει: Τις προάλλες ήρθε στο μαγαζί που δουλεύω ένας κύριος και με ρώτησε από που είμαι του είπα είμαι Ελληνίδα Τσιγγάνα και μου λέει είσαι τσιγγάνα και δουλεύεις οι δικοί σας δεν δουλεύουν και μου είπε και κάποια αλλα πράγματα που δεν μπορω να σας τα πω του χαμογέλασα του είπα να είναι καλά και έφυγα .Όταν πήγα σπίτι με έπιασαν τα κλάματα αλλα μετά σκέφτηκα και είπα γιατί να στεναχωρηθώ δεν εχω εγώ το πρόβλημα!

Παρασκευή


Πηγή

Διαβάστε επίσης: