Καλλονή αεροσυνοδός και γνωστή influencer: O Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης δημοσίευσε πρώτη φωτογραφία με τη νέα του σύντροφο

September 6, 2024
Η Καλλονή αεροσυνοδός και διάσημη influencer, έκανε την πρώτη δημοσίευση με τον νέο της σύντροφο, ο Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης.

Καλλονή αεροσυνοδός και γνωστή influencer: O Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης δημοσίευσε πρώτη φωτογραφία με τη νέα του σύντροφο


Διαφ.

Ο Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης δημοσίευσε στο instagram την πρώτη του φωτογραφία αγκαλιά με τη νέα του σύντροφο, σήμερα, Πέμπτη, το πρωί, λίγους μήνες μετάτον χωρισμό του από τη Μελίνα Νικολαΐδη.

Ο έρωτας του Αλέξανδρου Πολυχρονιάδη με καλλονή αεροσυνοδό

Ειδικότερα, ο γυμναστής έχει βρει και πάλι τον έρωτα στο πρόσωπο μιας γοητευτικής μελαχρινής αεροσυνοδού, της Βασιλικής, τους τελευταίους δύο μήνες.

Μάλιστα, το ζευγάρι πέρασε ένα πολύ όμορφο καλοκαίρι στην Τήνο, ενώ πρόσφατα παραβρέθηκε σε γάμο στενού φίλου του γυμναστή, στον οποίο μάλιστα ήταν και κουμπάρος.

Ο Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης με τη νέα του σύντροφο

Αλέξανδρος

Έδωσε την απάντηση στη Μελίνα, τα έφτιαξε με την πιο ωραία από όλες: Ερωτευμένος με καλλονή αεροσυνοδό ο Πολυχρονιάδης

Ο Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης και η Μελίνα Νικολαΐδη έδωσαν τέλος στη σχέση τους, ύστερα από δύο χρόνια που ήταν μαζί.

Ενώ οι φήμες θέλουν την 20χρονη κόρη της Δέσποινας Βανδή και του Ντέμη Νικολαΐδη να έχει ξεκινήσει μια νέα σχέση με τον Δημήτρη Φιντιρίκο, φαίνεται πως και ο 36χρονος γυμναστής έχει βρει και πάλι τον έρωτα.

width=1896

Η καλλονή σύντροφος του

Ο Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης,  είναι πλέον σε σχέση με μια εντυπωσιακή αεροσυνοδό, τη Βασιλική, με την οποία είναι μαζί για περίπου ένα μήνα, σύμφωνα με πηγή από το κοντινό περιβάλλον του γυμναστή. Πρόσφατα, οι δύο τους πέρασαν κοινές διακοπές στην Τήνο.

width=1968

Η Βασιλική μοιράστηκε φωτογραφίες από το νησί στον λογαριασμό της στο Instagram, με τον Αλέξανδρο να σχολιάζει στις αναρτήσεις της.

Δείτε τη νέα σύντροφο του Αλέξανδρου Πολυχρονιάδη

width=1136

width=1136

width=1140

width=1224


Πηγή

Διαβάστε επίσης: