Δύσκολες ώρες για τον Σωτήρης Κοντιζάς: Ανακοίνωσε το “τέλος” με βαριά καρδιά και όλοι ρωτάνε γιατί το έκανε

September 6, 2024
Ο Σωτήρης Κοντιζάς περνά δύσκολες στιγμές: Ανακοίνωσε με βαριά καρδιά το τέλος και όλοι αναρωτιούνται τον λόγο που το έκανε.

Δύσκολες ώρες για τον Σωτήρης Κοντιζάς: Ανακοίνωσε το τέλος με βαριά καρδιά και όλοι ρωτάνε γιατί το έκανε


Διαφ.

Ο Σωτήρης Κοντιζάς ανακοίνωσε στο instagram ότι αποχωρεί από τα τρία εστιατόρια του, χωρίς, όμως, θα εξηγεί τους λόγους της απόφασής του.

Ειδικότερα, με μια ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο σεφ και κριτής του Master Chef έκανε γνωστό στους ακολούθους του ότι αποχωρεί από τα εστιατόρια Nolan, Proveleggios και Sweet Nolan.

Αποχωρεί

Δύσκολη η απόφαση που πήρε ο Σωτήρης Κοντιζάς

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει ο σεφ Δύσκολο. Ευχαριστώ τρεις υπέροχες ομάδες και όλους όσους μας έκαναν την τιμή. Nolan. Proveleggios. Sweet Nolan. I’m out. #once.

Μάλιστα, συνόδευσε την ανάρτησή του με στίχους από το τραγούδι Once του Liam Gallagher, το οποίο αναφέρει σε ελεύθερη απόδοση Έστειλα τα παιδιά σχολείο. Θυμάμαι πώς συνήθιζες να λάμπεις, τότε. Αναλώθηκες τόσο γρήγορα σαν ένα ποτήρι κρασί, φίλε μου.

Η ανάρτηση του Σωτήρη Κοντιζά

Κι όμως ο Σωτήρης Κοντιζάς υπήρξε εύζωνας: Η ξεκαρδιστική ανάρτηση του σεφ με αφορμή την 25η Μαρτίου

Ο Σωτήρης Κοντιζάς, ορμώμενος από την επέτειο της 25ης Μαρτίου, μοιράστηκε με το κοινό μια ιστορία από την εποχή που ήταν Εύζωνας.

Ο διάσημος σεφ, μοιράστηκε με τους ακολούθους του ένα… αστείο παράπονο που είχε από την εποχή που υπηρετούσε στον Ελληνικό στρατό.

Σωτήρης

Κάμποσα χρόνια πριν, όταν κατέφθαναν ορδές τουριστών από τη μακρινή Ασία με σκοπό να επισκεφθούν τον Παρθενώνα κ να τραβήξουν μια αναμνηστική φωτό στο Σύνταγμα για να θυμούνται. Κ έπεφταν πάνω σε αυτήν την κλασική αρχαιοελληνική ομορφιά, έγραψε ο Σωτήρης Κοντιζάς στο Instagram αστειευόμενος σχετικά με την εμφάνισή του.

Κάτι μουρμουρούσαν βλέμματα όλο απορία κ απογοήτευση έψαχναν κυτίο παραπόνων κ τελικά πήγαιναν στο ζευγάρι μου τον Αντώνη που ήταν Ζαππείου κ έπαιρναν αυτό που ήθελαν εξαρχής, συνέχισε σε επόμενη ιστορία ο γνωστός σεφ.

width=730Σωτήρης


Πηγή

Διαβάστε επίσης: