Power of Love: Παίκτρια ξέσπασε και απαίτησε έξαλλη να αποχωρήσει – Η απρόσμενη υποστήριξη από παίκτη που είχε “κόντρα”

September 6, 2024
Δύναμη της Αγάπης: Μια παίκτρια εκραγεί και απαιτεί με θυμό να φύγει – Η απροσδόκητη υποστήριξη από έναν παίκτη που είχε διαφωνία.

Power of Love: Παίκτρια ξέσπασε και απαίτησε έξαλλη να αποχωρήσει – Η απρόσμενη υποστήριξη από παίκτη που είχε κόντρα


Διαφ.

Το Power of love, που μεταδίδεται στο ΣΚΑΙ, συγκεντρώνει την προτίμηση των τηλεθεατών, όχι μόνο για τα ζευγάρια που έχουν δημιουργηθεί, αλλά και λόγω των καβγάδων, με τη Νίκη θα είναι συνεχώς πρωταγωνίστρια.

Η χθεσινή ψηφοφορία στο ριάλιτι αγάπης ανέδειξε ως δημοφιλέστερα πρόσωπα τον Δημήτρη και την Ανδριάνα, με το σπίτι των αγοριών να προστατεύεται από το ενδεχόμενο αποχώρησης, καθώς ο Δημήτρης έλαβε τις περισσότερες ψήφους.

Σχετικά με την αποχώρηση, η Έμιλυ και η Νίκη ισοψήφησαν στις αρνητικές ψήφους και σήμερα, Πέμπτη, το βράδυ, θα μάθουμε ποια από τις δύο θα είναι η πρώτη, καθώς επίσης και τη δεύτερη υποψήφια.

Η Νίκη εξομολογείται στην Έμιλυ πως θέλει να φύγει, κυρίως και μετά τα σχόλια που γράφει ο Νίκος στη φωτογραφία της, τα οποία τη στεναχωρούν ακόμα περισσότερο.

Ένταση

Η ένταση κορυφώνεται στο Power of love

Το Gala στο ΣΚΑΙ ξεκινά με ένταση, με τη Νίκη να ξεσπά και να ζητάει να αποχωρήσει, έχοντας όμως έναν απρόσμενο σύμμαχο, τον Δημήτρη.

Ο Πελετιέ κοίταξε την κάμερα και ανακοίνωσε στο γυναικείο κοινό του του Power of Love την ατάκα της χρονιάς

Ο Νίκος Πελετιέ είναι ο πιο πολυσυζητημένος παίκτης του Power of Love, τόσο για τις απόψεις που εκφράζει δημόσια και τα TikTok βίντεο που αναρτά, όσο και για τη σχέση του με τη Σωτηρία.

Ο Νίκος Πελετιέ ο μεγαλύτερος σύμμαχος των γυναικών

Στο επεισόδιο του Power of love που προβλήθηκε χθες, Τρίτη, το βράδυ, ο Κύπριος κοίταξε προς την κάμερα του ριάλιτι γνωριμιών και μίλησε στις γυναίκες που το παρακολουθούν, υπογραμμίζοντας γυναίκα, είμαι ο μεγαλύτερός σου σύμμαχος.

Ο

Οι συμβουλές του Νίκου Πελετιέ στις γυναίκες

Στη συνέχεια, συμβούλευσε τις γυναίκες, επισημαίνοντας και μην αφήνετε τους άντρες σας, αν έχεις φίλο μην τον αφήνεις να χαλαρώνει, αν δεις τον φίλο σου και έχει παχύνει ή τεμπελιάζει ή δεν παράγει έτσι ώστε η σχέση σας δεν εξελίσσεται και και να γίνει πιο ποιοτική… Αν δεις τον φίλο και άντρα σου να μην βελτιώνεται να ανεβαίνει στην κορυφή, τότε θέλω να του μιλήσεις κατάμουρτρα και να τον θίξεις, έτσι ώστε αυτός ο άντρας να ξυπνήσει και να προσπαθήσει ξανά να φτάσει την κορυφή.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: