Μητέρα, «κρυφά», για 1η φορά η Ειρήνη Μερκούρη: Αυτός είναι ο γιατρός, πατέρας του παιδιού της, το φύλο του μωρού της

September 6, 2024
Η Ειρήνη Μερκούρη είδε για πρώτη φορά το γιατρό, που είναι και ο πατέρας του μωρού της, και έμαθε το φύλο του παιδιού της, κρυφά από τη μητέρα.

Μητέρα, κρυφά, για 1η φορά η Ειρήνη Μερκούρη: Αυτός είναι ο γιατρός, πατέρας του παιδιού της, το φύλο του μωρού της


Διαφ.

Εξαιρετικά ευχάριστες είναι οι εξελίξεις για την Ειρήνη Μερκούρη, η οποία διανύει μία ιδιαίτερα ευτυχισμένη περίοδο στη ζωή της. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες από το TLIFE.GR, η γνωστή τραγουδίστρια έγινε μητέρα για πρώτη φορά πριν από μερικούς μήνες, ένα γεγονός που έχει φέρει ριζικές αλλαγές στην καθημερινότητά της.

Η Ειρήνη Μερκούρη, η οποία επανήλθε στη σκηνή το 2023 συμμετέχοντας στο τηλεοπτικό show J2US μαζί με τον Γιάννη Παπαμιχαήλ, έχει αποσυρθεί από τα φώτα της δημοσιότητας το τελευταίο διάστημα, λόγω του ευχάριστου γεγονότος.

Όπως αποκαλύπτεται στο ρεπορτάζ, η τραγουδίστρια και ο σύζυγός της, ο γιατρός Γιάννης Κουτσόπουλος, καλωσόρισαν στον κόσμο ένα κοριτσάκι, το οποίο έχει επηρεάσει σε μεγάλο βαθμό τις προτεραιότητές τους και την καθημερινή τους ζωή. Παρότι το ζευγάρι προτιμά να κρατά χαμηλό προφίλ, αποφεύγοντας τόσο τις κοινές δημόσιες εμφανίσεις όσο και τις αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η είδηση για τη γέννηση της κόρης τους δεν άργησε να γίνει γνωστή.

width=1200

Τι είχε δηλώσει για τον σύζυγο της:

Η Ειρήνη Μερκούρη είχε παραδεχτεί μιλώντας στην Κατερίνα Καινούργιου: Ο Γιάννης, ο άντρας μου, δεν με έχει δει σε stage πριν. Γνωριστήκαμε στο γραφείο του που είχα πάει για κάτι εξετάσεις. Είναι γιατρός χειρούργος. Είναι πολύ σημαντικός στη δουλειά του και τον θαυμάζω πολύ, τόσο σαν άντρα όσο και σαν επιστήμονα.

Χαίρεται πάρα πολύ που επέστρεψα γιατί δεν είχε προλάβει να με δει στη πίστα. Όταν γνωριστήκαμε, με είδε με σορτσάκι, αθλητικά… και ένας άλλος φίλος του, του είπε ποια είμαι. Λογικά με ερωτεύτηκε χωρίς να ξέρει τι είμαι. Εγώ εκείνη την περίοδο δεν ήθελα σχέση, είχα αποφασίσει να μείνω μόνη μου ίσως και για πάντα, εκεί ήρθε.

Έχω κάνει πολλές εφημερίες μαζί του. Έχω μάθει πολλά πράγματα από περιστατικά φοβερά, λέω και τη γνώμη μου και συμφωνούμε σε πολλά πράγματα. Είμαι παντρεμένη γυναίκα και προσπαθώ να κρατάω τις ισορροπίες. Είμαι λίγο του “πρέπει” και προσπαθώ να κάνω τα “πρέπει” όσο μεγαλώνω. Σε κάποια πράγματα όμως, όχι σε όλα.

Προσπαθώ κι εγώ στον αγώνα της ζωής. Υπάρχουν πολλά θέματα που πρέπει να τα ξανασκεφτείς πριν τα κάνεις. Τα σκέφτομαι πλέον και διπλά και τριπλά. Αλλιώς σκεφτόμουν πριν από δέκα χρόνια κι αλλιώς τώρα. Έχω μετανιώσει για πράγματα είχε δηλώσει η Ειρήνη Μερκούρη τον Ιούνιο του 2023 στο Καλό Μεσημεράκι και στον Νίκο Μουτσινά.

Να σημειωθεί πως η Ειρήνη Μερκούρη και ο σύζυγός της ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου στις 14 Φεβρουαρίου 2016, ανήμερα της ημέρας του Αγίου Βαλεντίνου, σε ένα γραφικό μοναστήρι στη Λέσβο. Η τελετή πραγματοποιήθηκε εκεί, εκπληρώνοντας το τάμα της τραγουδίστριας στον Ταξιάρχη του Μανταμάδου και στον πνευματικό της καθοδηγητή, πατέρα Χρήστο.

Δείτε κοινές εμφανίσεις του ζευγαριού:

width=888

width=855

width=1200

width=1200

width=826

width=1200

Περήφανη για την καταγωγή της η Ειρήνη Μερκούρη: Είμαι αυθεντική τσιγγάνα και είμαι πολύ χαρούμενη γι’ αυτό

Λεπτομέρειες για την προσωπική και επαγγελματική της πορεία αποκάλυψε η Ειρήνη Μερκούρη, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Πάμε Δανάη.

Η τραγουδίστρια αναφέρθηκε στη μακρόχρονη απουσία της από το τραγούδι, την πίστη της στον Θεό, τον γάμο της και την καταγωγή της.

Αρχικά, η Ειρήνη Μερκούρη είπε: Μου είχαν κάνει ξανά πρόταση να συμμετέχω στο J2US, αλλά για κάποιους λόγους δεν είχε έρθει η κατάλληλη στιγμή. Ο κυριότερος λόγος που απείχα από το τραγούδι ήταν ο γάμος μου. Ήθελα να ζήσω με τον άντρα μου και να πάρω την ευλογία του Χριστού. Δε θα παντρευόμουν σε καμία περίπτωση με πολιτικό γάμο. Θα προτιμούσα να έμενα γεροντοκόρη.

Ειρήνη

Στην πορεία, η Ειρήνη Μερκούρη είπε: Δε θα γινόμουν ποτέ καλόγρια. Είμαι χριστιανή ορθόδοξη, δεν αλλάζει αυτό και δε θα έπαιζα με τον αληθινό Χριστό. Είμαι αυθεντική τσιγγάνα. Είμαι πολύ χαρούμενη γι’ αυτό.

width=756

Η πρώτη μου συνεργασία ήταν στα 18 μου με τον Αντώνη Ρέμο. Ντρεπόμουν πολύ στο βιντεοκλίπ, γιατί έπρεπε να αγκαλιάσω τον Αντώνη, αλλά δε με είχε αγγίξει κάποιο αγόρι μέχρι τότε, ανέφερε στη συνέχεια για το ντεμπούτο της στο τραγούδι.

Ειρήνη

Τέλος, η Ειρήνη Μερκούρη εέπε: Δεν έχω αλλάξει τίποτα στο πρόσωπό μου. Είμαι κατά των πλαστικών επεμβάσεων σε εμένα. Το να πειράζει το πρόσωπό της μια όμορφη κοπέλα το θεωρώ ανόητο.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: