Αγοράζει το ένα σπίτι μετά το άλλο η Τούνη: Τα παίρνει σε τραγική κατάσταση και τα μεταμορφώνει σε παλάτια – Βίντεο

September 6, 2024
Η Τούνη αγοράζει σπίτια ένα πίσω από το άλλο και τα μετατρέπει σε παλάτια με τραγική κατάσταση – Βίντεο.

Αγοράζει το ένα σπίτι μετά το άλλο η Τούνη: Τα παίρνει σε τραγική κατάσταση και τα μεταμορφώνει σε παλάτια – Βίντεο


Διαφ.

Η Ιωάννα Τούνη, γνωστή influencer, ενίσχυσε περαιτέρω την ακίνητη περιουσία της στην πόλη της Θεσσαλονίκης. Ειδικότερα, αν και ήδη διαθέτει ένα υπερπολυτελές σπίτι στην περιοχή, κατά τη διάρκεια του 2024 προχώρησε στην απόκτηση δύο επιπλέον ακινήτων στην ίδια πόλη.

width=1200

Η ανακοίνωση της αγοράς αυτών των δύο νέων σπιτιών έγινε τον Μάρτιο του 2024. Στην ανακοίνωση της, η Ιωάννα Τούνη είχε αναφέρει την πρόθεσή της να προχωρήσει σε εκτενή ανακαίνιση των ακινήτων αυτών, προκειμένου να τα διαμορφώσει σύμφωνα με τις προσωπικές της προτιμήσεις και ανάγκες.

Τότε είχε πει: Κρατάω στα χέρια μου κατόψεις. Έχω πάρει στην Θεσσαλονίκη δύο σπίτια τα οποία τώρα τα ανακαινίζω, εδώ με τον Στέφανο τα φτιάχνουμε από την αρχή, θα τα κάνουμε super lux. Μου αρέσουν πάρα πολύ αυτά τα project, είμαι πάρα πολύ ενθουσιασμένη, είμαι πάρα πολύ χαρούμενη. Κάνουμε πολύ δημιουργική δουλειά. Ήθελα να μοιραστώ τη χαρά μου μαζί σου!

Έτσι, ήρθε η στιγμή να αποκαλυφθεί η πρόοδος της ανακαίνισης του ενός εκ των δύο ακινήτων που η Ιωάννα Τούνη απέκτησε πρόσφατα. Το απόγευμα της Πέμπτης, 5 Σεπτεμβρίου, η γνωστή influencer δημοσίευσε δύο βίντεο που παρουσίασαν την τρέχουσα κατάσταση του εσωτερικού του σπιτιού. Μέσα από αυτά τα βίντεο, η Ιωάννα Τούνη μας έδωσε μια γεύση από την πρόοδο των εργασιών, ενώ υποσχέθηκε ότι σε διάστημα δύο μηνών το ανακαινισμένο σπίτι θα είναι πραγματικά εντυπωσιακό.

Παρακολουθήστε τα εν λόγω βίντεο:

Εσύ δεν πήγες με τον πρώην της Τούνη, που ήταν κολλητή σου;: Έξαλλη η Βρισηίδα Ανδριώτου με καυτή ερώτηση follower

Η Βρισηίδα Ανδριώτου, γνωστή influencer και πρώην παίκτρια του Survivor, δέχτηκε ένα αιχμηρό σχόλιο σε ένα από τα πρόσφατα βίντεο που ανήρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο TikTok.

Το βίντεο σχετικά με τη γυναικεία φιλία

Η Βρισηίδα Ανδριώτου, που είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media, δημοσιεύει καθημερινά φωτογραφίες, βίντεο, και προσωπικές σκέψεις. Στο νέο της βίντεο, παρουσίασε ένα μικρό σκετς που αφήνει αιχμές για τη γυναικεία φιλία, συνοδευόμενο από έναν διάλογο που δημιούργησε η ίδια.

@vrisiida_andrio Υπάρχουν ανάμεσα μας τέτοιοι ???? #foryou #foryoupage #trend #fyp ♬ som original – ???????????? ????????????????????

Το σχόλιο για την Τούνη και η απάντηση της Βρισηίδας Ανδριώτου

Το βίντεο της Βρισηίδας Ανδριώτου προκάλεσε πολλές αντιδράσεις, και μεταξύ των αμέτρητων σχολίων, υπήρξε ένα που την κατηγόρησε για συμπεριφορά παρόμοια με εκείνη που είχε προς την πρώην φίλη της, Ιωάννα Τούνη, όταν ήταν κοντά. Παρά την ένταση που δημιούργησε το σχόλιο, η Βρισηίδα αποφάσισε να απαντήσει για να ξεκαθαρίσει τη θέση της και να αντιμετωπίσει την κριτική.

Εσύ δεν είχες πάει με τον πρώην της Τούνη, που ήταν και κολλητή σου ή μπερδεύομαι;, έγραψε μια από τις διαδικτυακές της φίλες με την ίδια να απαντά: Μπερδεύεσαι. Εγώ τότε είχα σχέση και μάλιστα ήμουν και πολύ ερωτευμένη. Το τι φήμες αφέθηκαν, δεν είναι δικό μου πρόβλημα. Το ήθος μου δεν θα το επέτρεπε ποτέ αυτό.

Δείτε το σχόλιο και την απάντηση της Βρισηίδας Ανδριώτου

width=1638


Πηγή

Διαβάστε επίσης: