Όλο το Ηρώδειο ρωτούσε ποια είναι η ψηλή ξανθιά με το θεϊκό μαύρο καφτάνι, όταν γύρισε το κεφάλι είδαν… την Γκερέκου

September 6, 2024
Όλο το Ηρώδειο έψαχνε να μάθει ποια είναι η ψηλή ξανθιά που φορούσε ένα θεϊκό μαύρο καφτάνι, αλλά όταν γύρισε το κεφάλι, είδαν… την Γκερέκου.

Όλο το Ηρώδειο ρωτούσε ποια είναι η ψηλή ξανθιά με το θεϊκό μαύρο καφτάνι, όταν γύρισε το κεφάλι είδαν… την Γκερέκου


Διαφ.

Η Άντζελα Γκερέκου, συνοδευόμενη από την κόρη της Μαρία Βοσκοπούλου, απόλαυσε μια θεατρική έξοδο στο Ηρώδειο. Μητέρα και κόρη είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την παράσταση της Ορέστειας, το αριστούργημα του Αισχύλου, σε σκηνοθεσία του Θεόδωρου Τερζόπουλου, που παρουσιάστηκε από το Εθνικό Θέατρο.

Αμφότερες εντυπωσίασαν με τις κομψές εμφανίσεις τους, επιλέγοντας σκουρόχρωμα, αέρινα φορέματα. Η Άντζελα Γκερέκου αναδείχθηκε με ένα εντυπωσιακό μαύρο μεταξωτό καφτάνι, που διακοσμούνταν με εντυπωσιακό κέντημα στο στήθος, τονίζοντας τη φυσική της ομορφιά. Από την πλευρά της, η Μαρία Βοσκοπούλου επέλεξε ένα μαύρο slip dress και συνδύασε την εμφάνισή της με κομψά σανδάλια. Οι δύο γυναίκες, με την παρουσία τους, κέρδισαν τις εντυπώσεις για την αισθητική και το στιλ τους.

Εκεί κοντά, κάθισε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, με τον οποίο η Άντζελα Γκερέκου είχε την ευκαιρία να ανταλλάξει ευχάριστες κουβέντες, με το στιγμιότυπο τους να είναι ιδιαίτερα χαριτωμένο.

Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες:

width=2000 width=2000 width=1371

Λίγες ημέρες πριν την θεατρική έξοδο στο Ηρώδειο, η Άντζελα Γκερέκου και η κόρη της ταξίδεψαν στην Κύπρο για να παραβρεθούν στον γάμο του Αντρέα Γεωργίου. Στην επίσημη εκδήλωση, η Γκερέκου έκανε μια εκθαμβωτική εμφάνιση με ασημί αρχαιοελληνικό φόρεμα, εντυπωσιάζοντας με την κομψότητα και την αριστοκρατική της παρουσία.

Η Κέρκυρα θαύμασε την ομορφιά της: H Άντζελα Γκερέκου ήταν σαν νεράιδα μέσα στα καντούνια σε τοπική γιορτή

Η Άντζελα Γκερέκου πέρασε το μεγαλύτερο μέρος του καλοκαιριού της στην Κέρκυρα, την οποία αγαπάει πολύ και επισκέπτεται με την πρώτη ευκαιρία.

Στην Κέρκυρα η Άντζελα Γκερέκου

Ειδικότερα, η ηθοποιός έζησε στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας με τη μητέρα της, Μαρία, καλούς φίλους και συγγενείς και την μονάκριβη κόρη της, Μαρία Βοσκοπούλου, που σπουδάζει υποκριτική στο Θέατρο Τέχνης.

Έτσι, η ηθοποιός βρέθηκε σε τοπική γιορτή, που έγινε με αφορμή τα εκατό χρόνια του προϊόντος κουμ κουάτ και επέλεξε να φορέσει μία κόκκινη παντελόνα και μία λαδί πουκαμίσα και ένα bold κόσμημα για το λαιμό, ενώ τα μαλλιά της και το μακιγιάζ της ήταν οι λεπτομέρειες που ολοκλήρωσαν αρμονικά την εμφάνισή της.

Η ανάρτηση της Άντζελας Γκερέκου

“Το σήμα κατατεθέν προϊόν της Κέρκυρας! Το “χρυσό πορτοκάλι” με βαθιές ρίζες από την Κίνα ήρθε στην Κέρκυρα από τον Μέρλιν και έμελε να γίνει το γευστικό ταυτόσημο του νησιού..! Μοναδικο στην γεύση, εξωτικό, ελιξίριο της νιότης χάρη στο σπάνιο αιθέριο έλαιο του με πολλές βιταμίνες και θεραπευτικές ιδιότητες”, ήταν η λεζάντα που συνόδευσε τη σειρά φωτογραφιών που ανάρτησε.

Άντζελα

width=1080

width=1080

Άντζελα

width=1080

width=1080

Άντζελα


Πηγή

Διαβάστε επίσης: