Οδηγούσε τη μηχανή του και ξαφνικά ανατρίχιασε ολόκληρος: Φίδι τυλίχτηκε γύρω από το τιμόνι εν κινήσει, σοκ ο οδηγός

September 6, 2024
Οδηγούσε τη μηχανή του όταν ξαφνικά ανατρίχιασε: Ένα φίδι τυλίχτηκε γύρω από το τιμόνι καθώς ήταν σε κίνηση, προκαλώντας σοκ στον οδηγό.

Οδηγούσε τη μηχανή του και ξαφνικά ανατρίχιασε ολόκληρος: Φίδι τυλίχτηκε γύρω από το τιμόνι εν κινήσει, σοκ ο οδηγός


Διαφ.

Στιγμές αγωνίας και τρόμου βίωσε ένας μοτοσικλετιστής στην Ηγουμενίτσα, όταν εν μέσω της διαδρομής του, ήρθε αντιμέτωπος με έναν απρόσμενο συνεπιβάτη: ένα φίδι που είχε τυλιχτεί γύρω από το τιμόνι της μηχανής του. Το ερπετό, το οποίο αρχικά είχε παραμείνει αθέατο από τον μοτοσικλετιστή, έγινε αντιληπτό μόνο όταν το φίδι άγγιξε το χέρι του.

width=1671

Το περιστατικό συνέβη το βράδυ της Πέμπτης, 5 Σεπτεμβρίου 2024. Ο οδηγός, καθώς επέστρεφε από τη δουλειά του με μια μοτοσικλέτα τύπου Virago, αισθάνθηκε ξαφνική ενόχληση στο χέρι του. Ρίχνοντας μια γρήγορη ματιά εν κινήσει, διαπίστωσε ότι το φίδι είχε περιτυλιχτεί γύρω από το τιμόνι, με το κεφάλι του να εφάπτεται του χεριού του.

width=1865

Αν και αρχικά πανικοβλήθηκε, ο μοτοσικλετιστής κατάφερε να διατηρήσει την ψυχραιμία του και να σταματήσει τη μηχανή με ασφάλεια. Αμέσως κατέβηκε από το όχημα και ειδοποίησε την Πυροσβεστική Υπηρεσία, η οποία έφτασε άμεσα στον τόπο του συμβάντος για να προσφέρει τη βοήθειά της. Σύμφωνα με το thespro.gr, οι πυροσβέστες, με χαρακτηριστική ψυχραιμία και επαγγελματισμό, εντόπισαν και απομάκρυναν το φίδι που είχε κρυφτεί μέσα στη μηχανή.

width=1719

Ο μοτοσικλετιστής, εμφανώς ανακουφισμένος από την ταχεία και αποτελεσματική παρέμβαση των πυροσβεστών, εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του προς τους διασώστες και, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, σε κάποιον ανώτερο από εμάς, αναγνωρίζοντας την τύχη του να βγει αλώβητος από αυτήν την ασυνήθιστη και τρομακτική περιπέτεια.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: