Με γυναίκα στο πλευρό του, μακριά από τον Τάιλερ: Σούσουρο με Κασσελάκη στην 1η εμφάνιση μετά τον γάμο του

September 6, 2024
Με τη σύζυγο δίπλα του, μακριά από τον Τάιλερ, ο Κασσελάκης προκάλεσε αίσθηση στην πρώτη του εμφάνιση μετά τον γάμο του.

Με γυναίκα στο πλευρό του, μακριά από τον Τάιλερ: Σούσουρο με Κασσελάκη στην 1η εμφάνιση μετά τον γάμο του


Διαφ.

Το βράδυ της Πέμπτης 5/9 ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ πραγματοποίησε την πρώτη δημόσια εμφάνισή του μετά τον γάμο του, καθώς παρακολούθησε την Ορέστεια του Αισχύλου σε σκηνοθεσία Θεόδωρου Τερζόπουλου στο Ηρώδειο.

O Στέφανος Κασσελάκης συνοδευόταν από τη βουλευτή του κόμματος, Κυριακή Μάλαμα και όχι από τον σύζυγό του, Τάιλερ Μακμπέθ.

Μάλιστα εκεί συνάντησε και την Άντζελα Γκερέκου, η οποία έδωσε το παρών συνοδευόμενη από την κόρη της, Μαρία Βοσκοπούλου.

width=900

width=640

width=640

width=640

Αυστηροί έλεγχοι, χλιδάτο γλέντι, αφαίρεση κινητών: Όλα όσα έγιναν στον γάμο της χρονιάς Κασσελάκη – Τάιλερ

Το βράδυ της Πέμπτης, 29 Αυγούστου 2024, ο Στέφανος Κασελάκης και ο Τάιλερ Μακμπέθ οργάνωσαν μια εντυπωσιακή γαμήλια γιορτή για τους 140 προσκεκλημένους τους σε ένα πολυτελές κτήμα κοντά στα Χανιά. Το εν λόγω γλέντι περιλάμβανε αυστηρά μέτρα ασφαλείας για την προστασία της ιδιωτικότητας της εκδήλωσης.

Περίπου 24 ώρες πριν από την ανταλλαγή των όρκων αγάπης του ζευγαριού στον Βοτανικό Κήπο Χανίων, οι γαμήλιοι εορτασμοί ξεκίνησαν με ένα κομψό δείπνο στο γνωστό κτήμα Κάμπος, που βρίσκεται κοντά στο Στύλο Αποκορώνου. Μοναδικοί επισκέπτες που έφτασαν με τα αυτοκίνητά τους ήταν το ζευγάρι, οι γονείς του Στέφανου Κασελάκη και οι στενοί συγγενείς του. Όλοι οι υπόλοιποι προσκεκλημένοι μεταφέρθηκαν με μικρά λεωφορεία, τα οποία ήταν ειδικά μισθωμένα για την περίσταση.

Τα μίνι λεωφορεία, με αναρτημένες μικρές ταμπελίτσες που ανέφεραν το όνομα Farlie — το όνομα της σκυλίτσας του ζευγαριού — στάθμευσαν το απόγευμα έξω από τα ξενοδοχεία των επισκεπτών. Στις επτά το απόγευμα, άρχισαν να επιβιβάζουν τους προσκεκλημένους, οι οποίοι υποβλήθηκαν σε ενδελεχή έλεγχο ταυτοποίησης, και κατά την επιβίβαση στα λεωφορεία καθώς και κατά την είσοδό τους στο κτήμα.

Για να διασφαλιστεί ότι δεν θα διαρρεύσει καμία πληροφορία σχετικά με τις γαμήλιες εκδηλώσεις, κάθε προσκεκλημένος που εισερχόταν στο πολυτελές κτήμα αποχωριζόταν το κινητό του τηλέφωνο. Τα κινητά τηλέφωνα συλλέγονταν από άτομα που βρίσκονταν στην είσοδο, τα οποία τα τοποθετούσαν σε αριθμημένα γυάλινα κουτιά και παρέδιδαν στους κατόχους καρτελάκια με τον αντίστοιχο αριθμό, ώστε να μπορούν να τα παραλάβουν κατά την έξοδό τους.

Δείτε σχετικές φωτογραφίες:

width=1200 width=1200 width=1200 width=1200 width=1200

Το χθεσινό δείπνο

Η βραδιά του δείπνου που πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ ήταν γεμάτη παραδοσιακή κρητική γαστρονομία και μουσική, δημιουργώντας μια εντυπωσιακή ατμόσφαιρα για τους παρευρισκόμενους. Το μενού περιλάμβανε πλούσιες γεύσεις της κρητικής κουζίνας, ενώ η ζωντανή μουσική παρέσυρε τους καλεσμένους στην πίστα.

Οι ήχοι του μπάλου, των χασαποσέρβικων και άλλων ελληνικών μουσικών ειδών ξεσήκωσαν το πλήθος, συμπεριλαμβανομένων των εορταστών. Στην ίδια ροτόντα με τον Στέφανο Κασελάκη και τον Τάιλερ Μακμπέθ, βρίσκονταν τα μέλη των οικογενειών τους, απολαμβάνοντας έναν πλούσιο μπουφέ.

Ο μπουφές περιλάμβανε ποικιλία πιάτων, όπως πίτες διαφόρων ειδών, χταπόδι καρπάτσιο, αρνί και μυδοπίλαφο, προσφέροντας μια γαστρονομική εμπειρία αντάξια της περίστασης.

Η επόμενη σημαντική εκδήλωση έχει προγραμματιστεί για σήμερα, 30 Αυγούστου 2024, στον Βοτανικό Κήπο των Χανίων, όπου το ζευγάρι θα ανταλλάξει τους όρκους αγάπης του. Ακολουθεί δεξίωση στη πολυτελή βίλα Casa Scordilli για τους 140 καλεσμένους.

Επιπλέον, το Σάββατο, 31 Αυγούστου 2024, θα πραγματοποιηθεί ένα αποχαιρετιστήριο πάρτι στην παραλία, όπου βρίσκεται το εντυπωσιακό beach bar Cabana Mare, προσφέροντας έτσι μια εντυπωσιακή ολοκλήρωση των εορτασμών.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: