Μετά την Οικονομάκου, προχωράει την ζωή του και ο Μιχόπουλος: Μετά το διαζύγιο είναι παντού μαζί με τα παιδιά του

September 6, 2024
Μετά τον χωρισμό, ο Μιχόπουλος βρίσκεται πάντα συνοδεία των παιδιών του.

Μετά την Οικονομάκου, προχωράει την ζωή του και ο Μιχόπουλος: Μετά το διαζύγιο είναι παντού μαζί με τα παιδιά του


Διαφ.

Ο Φίλιππος Μιχόπουλος, γνωστός επιχειρηματίας, επιλέγει να περνά τα καλοκαίρια του στα κοσμοπολίτικα νησιά της Μυκόνου και της Σαντορίνης, όπου διατηρεί πολυτελή ξενοδοχειακά συγκροτήματα. Φέτος, πέρασε το μεγαλύτερο μέρος της θερινής περιόδου στη Σαντορίνη, υποδεχόμενος κατά διαστήματα τα παιδιά του, τον Μάξιμο και τη Σιέννα, με τα οποία απόλαυσε στιγμές χαλάρωσης και οικογενειακής θαλπωρής.

width=1080

Πρόσφατα, ο Μιχόπουλος επισκέφθηκε την Αθήνα και μοιράστηκε με το κοινό ένα σπάνιο οικογενειακό στιγμιότυπο από την επίσκεψή τους στο Μουσείο της Ακρόπολης, ένα σημείο με ιδιαίτερη ιστορική και εκπαιδευτική αξία, ιδανικό για γονείς με παιδιά. Στη λεζάντα της ανάρτησής του, ο επιχειρηματίας σχολίασε χαρακτηριστικά: Ημέρα Πολιτισμού, υπογραμμίζοντας τη σημασία αυτών των βιωματικών εκπαιδευτικών εμπειριών.

Δείτε την σχετική φωτογραφία:

width=462

Η φωτογραφία τραβήχτηκε στην αίθουσα που φιλοξενεί τα εμβληματικά Γλυπτά του Παρθενώνα. Όπως αναφέρει και η σελίδα του Μουσείου της Ακρόπολης, ο Παρθενώνας ξεχωρίζει για τον πλούσιο γλυπτό διάκοσμό του, ο οποίος θεωρείται ο πιο εντυπωσιακός ανάμεσα στους αρχαίους ελληνικούς ναούς. Ο ναός κοσμείται από τρεις κύριες γλυπτικές ενότητες: τις μετόπες, τη ζωφόρο και τα αετώματα, όλα τους φιλοτεχνημένα με μάρμαρο από την Πεντέλη, με ορισμένα κομμάτια να είναι διακοσμημένα με χρώματα και μεταλλικά στοιχεία.

Η δημιουργία αυτού του αριστουργήματος αποδίδεται στον σπουδαίο γλύπτη Φειδία, ο οποίος, μαζί με τους μαθητές του Αγοράκριτο, Αλκαμένη, Κολώτη, Κρησίλα και άλλους εξαιρετικούς τεχνίτες, κατάφερε να συνθέσει μια από τις κορυφαίες καλλιτεχνικές εκφράσεις της κλασικής Ελλάδας.

Φίλιππος Μιχόπουλος, ένας υπέροχος πατέρας: Αγκαλιά με τα παιδιά του στο πάρτι γενεθλίων του μετά το διαζύγιο με την Αθηνά Οικονομάκου

Ο Φίλιππος Μιχόπουλος έκλεισε τα 42 του χρόνια και γιόρτασε τα γενέθλιά του με τα δύο παιδιά του, Μάξιμο και Σιέννα, τα οποία απέκτησε από τον γάμο του με την Αθηνά Οικονομάκου.

Ειδικότερα, ο επιχειρηματίας έσβησε τα κεράκια στην τούρτα του αγκαλιά με τα παιδιά του, ενώ έκανε πάρτι στη Μύκονο, με την καλή του φίλη και νονά του Μάξιμου, να δημοσιεύει φωτογραφίες.

Ο γνωστός επιχειρηματίας βρίσκεται συχνά στο νησί των ανέμων, καθώς η οικογένειά του διατηρεί ένα από τα καλύτερα ξενοδοχεία της Μυκόνου, στην περιοχή του Ορνού, ενώ τα τελευταία χρόνια, επέκτεινε τις επιχειρηματικές της δραστηριότητες και στη Σαντορίνη.

Έτσι, επέλεξε να γιορτάσει τα γενέθλιά του στη Μύκονο και στο πολυτελές ξενοδοχείο, όπου έδωσαν το “παρών” οι φίλοι, η οικογένειά του και τα δύο του παιδιά.

Ο ίδιος είχε αναρτήσει λίγες ώρες πριν το πάρτι των γενεθλίων του, φωτογραφία από την πισίνα του ξενοδοχείου.

Η Εύη Πρεβενά αναδημοσίευσε μια σειρά φωτογραφιών από το πάρτι του και μάλιστα, η παρέα συνέχισε τη διασκέδασή της και σε άλλα γνωστά μαγαζιά του νησιού.

Τα εντυπωσιακά γενέθλια του Φίλιππου Μιχόπουλου

Φίλιππος

width=1147

width=1149

Φίλιππος

width=1158

width=1168

Φίλιππος

width=1157

Ποιος είναι ο Φίλιππος Μιχόπουλος

Ο Φίλιππος Μιχόπουλος έχει σπουδάσει ξενοδοχειακά στο Παρίσι και δραστηριοποιείται επαγγελματικά στον χώρο του τουρισμού και των ξενοδοχείων. Έχει έναν ακόμη αδελφό, τον Jason, με τον οποίο έχουν αναλάβει τα ξενοδοχεία της οικογένειας σε Μύκονο και Σαντορίνη.

Το τελευταίο ξενοδοχείο που προστέθηκε στην ιδιοκτησία του Φίλιππου Μιχόπουλου βρίσκεται στο Ημεροβίγλι, με απίστευτη θέα στο Αιγαίο και με ιδιαίτερη αρχιτεκτονική.

Εκτός, όμως, από τα ξενοδοχεία, διατηρεί και δυο πολυτελή εστιατόρια, ένα στη Μύκονο και ένα στη Σαντορίνη, καθώς και μια επιχείρηση που αναλαμβάνει κρουαζιέρες.

Γι’ αυτό το λόγο, βρίσκεται στα νησιά έξι μήνες το χρόνο και ασχολείται ενεργά με τις επιχειρήσεις του, ενώ λατρεύει τα σπορ, τα ταξίδια και προτιμά έναν πιο απλό τρόπο ζωής, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: