Με σκουφί, φόρμες και μπουφάν… Σεπτέμβρη μήνα: Η Άννα Βίσση βγήκε ντυμένη έτσι κι όλοι απορούσαν, μόλις είδαν που είναι…

September 6, 2024
Με σκουφί, φόρμες και μπουφάν, η Άννα Βίσση εμφανίστηκε τόσο πρωτότυπα ντυμένη τον Σεπτέμβριο που όλοι έμειναν έκπληκτοι μόλις την είδαν.

Με σκουφί, φόρμες και μπουφάν… Σεπτέμβρη μήνα: Η Άννα Βίσση βγήκε ντυμένη έτσι κι όλοι απορούσαν, μόλις είδαν που είναι…


Διαφ.

Η Άννα Βίσση, συνεχίζοντας την καλοκαιρινή της περιοδεία, η οποία προβλέπεται να κορυφωθεί με μια μεγάλη συναυλία στο Καλλιμάρμαρο τον Οκτώβριο, έκανε ένα διάλειμμα για να επισκεφθεί την Αμερική. Η δημοφιλής τραγουδίστρια επέλεξε να ταξιδέψει στη Νέα Υόρκη, όπου ζει η μοναχοκόρη της, Σοφία, μαζί με τους δύο γιους της, Νίκο και Νέστορα.

Η Άννα Βίσση συχνά κάνει αυτό το ταξίδι προκειμένου να περνά χρόνο με την οικογένειά της και να βλέπει τα αγαπημένα της πρόσωπα.

Κατά την παραμονή της στην αμερικανική μεγαλούπολη, η τραγουδίστρια εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία να παρακολουθήσει το US Open, καθώς είναι γνωστή η αγάπη της για το τένις. Με ιδιαίτερο στυλ, εμφανίστηκε στις κερκίδες φορώντας μια πράσινη φόρμα, ένα μαύρο τοπ και ένα χακί τζάκετ, ενώ ολοκλήρωσε το σύνολό της με λευκά αθλητικά παπούτσια, γκρι σκούφο και γυαλιά ηλίου. Αυτό που ξεχώρισε όμως στο outfit της ήταν η κομψή τσάντα Yves Saint Laurent που συμπλήρωνε την εμφάνισή της, προσελκύοντας τα βλέμματα.

Δείτε την φωτογραφία της Άννας Βίσση:

width=650

Η μαμά μου, η ομορφότερη μητέρα…: Συγκινεί η Σοφία Καρβέλα για την Άννα Βίσση, η φώτο από τις διακοπές τους

Η Σοφία Καρβέλα, κόρη της Άννας Βίσση και γνωστή σχεδιάστρια επέστρεψε στην Ελλάδα για τις καλοκαιρινές της διακοπές μαζί με τους γιους της, τον Νίκο και τον Νέστορα.

Σοφία Καρβέλα: Η φωτογραφία από τις διακοπές της με την Άννα Βίσση

Η γνωστή σχεδιάστρια, περνά αρκετό χρόνο το καλοκαίρι σε δημοφιλή νησιά και επισκέφθηκε έναν από τους αγαπημένους της προορισμούς την Αντίπαρο μαζί με τον Θανάση Πανουργιά και τα παιδιά τους.

Όπως ανέφερε και σε συνέντευξη Είμαι τρομακτικά καψούρα με τα παιδιά μου. Οι γιοι μου είναι φανταστικά άτομα. Γενικά είμαι καψουρογκόμενα. Απλά τους άντρες τους ξεπερνάω, ενώ τα παιδιά μου όχι. Από τη στιγμή που επιστρέφω στο σπίτι, ο χρόνος μου είναι αφιερωμένος σε αυτά. Την Παρασκευή το βράδυ όλες οι δουλειές σταματούν

Ενώ μοιράστηκε με το κοινό της και στιγμιότυπα από τις διακοπές της μέσω Instagram.

width=491

Ενώ σε μια φωτογραφία με την μητέρα της έγραψε : Η ομορφότερη μητέρα

width=487


Πηγή

Διαβάστε επίσης: