Είναι νεότερός της, έχουν τεράστια διαφορά ηλικίας: Ο σύντροφος της Καρυοφυλλιάς Καραμπέτη δεν είναι Έλληνας

September 7, 2024
Είναι μικρότερος από αυτήν και υπάρχει μεγάλη διαφορά ηλικίας: Ο σύντροφος της Καρυοφυλλιάς Καραμπέτη δεν προέρχεται από την Ελλάδα.

Είναι νεότερός της, έχουν τεράστια διαφορά ηλικίας: Ο σύντροφος της Καρυοφυλλιάς Καραμπέτη δεν είναι Έλληνας


Διαφ.

Γέμισε το Ηρώδειο το βράδυ της Τετάρτης 4/9, για την αρχαία τραγωδία “Ορέστεια” σε σκηνοθεσία του διεθνώς καταξιωμένου Θεόδωρου Τερζόπουλου.

Ανάμεσα σε όσους είδαν από κοντά την παράσταση ήταν και η Καρυοφυλλιά Καραμπέτη, συνοδευόμενη από τον 50χρονο σύντροφό της Κρις Ραντάνοφ, με τον οποίο διατηρεί σχέση αρκετά χρόνια. Ο 50χρονος ασχολείται επίσης με την υποκριτική κι έχει καταγωγή από τη Βουλγαρία.

Οι φωτογράφοι “συνέλαβαν” το ζευγάρι στις κερκίδες του Ηρωδείου, το οποίο πόζαρε χαμογελαστό και ευδιάθετο στον φακό.

width=767

Η πάντα κομψή Καρυοφυλλιά Καραμπέτη επέλεξε για την περίσταση ένα μονόχρωμο σύνολο, αποτελούμενο από wide-leg παντελόνι και σακάκι στις αποχρώσεις του καφέ, τα οποία είχε συνδυάσει με πουκάμισο και υφασμάτινη ζώνη. Στο χέρι της κρατούσε ένα μπεζ clutch με ιδιαίτερη πλέξη.

Σε συνέντευξή της στο “Πάμε Δανάη” τον Νοέμβριο του 2023, η ηθοποιός είχε αποκαλύψει τον λόγο που αποφάσισε να μην παντρευτεί: “Εγώ δεν παντρεύτηκα ποτέ γιατί πολλές φορές βλέπω μέσα στις οικογένειες τα μυστικά και τα ψέματα. Ήμουν υπέρ του να είναι κανείς σε μια σχέση όσο κρατάει η αλήθεια και η ένταση του συναισθήματος, παρά να υπόκειμαι σε συμβιβασμούς. Κατανοώ την ανάγκη του ανθρώπου να απιστήσει, είναι μέσα στη φύση του, αλλά φυσικά και με έχει πληγώσει η απιστία, κανένας δεν είναι υπεράνω αυτών των καταστάσεων”.

width=650


Πηγή

Διαβάστε επίσης: